• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PAJOVA
    PAJOVA --- ---
    SEKELLE: Jooo Reznici, tam jsem travila gymplcasy
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    A jinak potvrzuju, že pokud skejsnete po půlnoci na Spořilově na sídlišti, tak v Pension Spořilov je non-stop recepce, kde se dá koupit jídlo jako třeba sušenky, chipsy nebo bagety a taky alko a nealko pití na cestu.
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    PAJOVA: diky za info a doporučení :) Tech ctyrek je skoda, bejval bych sel k Reznikum, ale tam to zrusili jeste kdyz jsem tam bydlel.
    PAJOVA
    PAJOVA --- ---
    SEKELLE: Pivni Tramway ma myslim do pulnoci, pokud mas zajem o mensi pivovary. Jinak ctyrky tu zmizely a v Balounove restauraci u Brizy maji skvelou Plzen
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    THAIGRR: Hergot já už se tam musim vypravit. Mám to za barákem resp. pod barákem. Nějak to naplánuju spolu s návštěvou Zlejch časů. Nebo Pohody.
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Ahoj, po dlouhých letech se chystám o víkendu na večerní návštěvu Spořilova. A tak se chci zeptat jestli nevíte, zda je tam někde ještě nějaká čtyřka, nonstop(který není herna) nebo prostě hospoda, která má otevřeno aspoň do půlnoci? Popřípadě, nevíte jestli v ubytovně naproti centrumu maj ještě non-stop recepci, kde prodávaj bagety a pivko?
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    tak ať je to komplet, foceno dnes ráno:

THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    SM3: jmenuje se to Alambre, nad dveřma maj modrou ceduli, ale je to celkem nenápadný
    SM3
    SM3 --- ---
    SARAJ: Dostačující, děkuji ,)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    SM3: ne, tam je novej burger, zlutej barak na fotce - novou ti ted nenahodim.

SM3
    SM3 --- ---
    SARAJ: Takže někde Na Zámecké? 50°03'53.7"N 14°26'28.8"E
    To by vysvětlovalo, proč jsem se toho nevšiml, je to jednosměrka ze Synkáče...
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    SM3: hned u te vedlejsi tram zastavky na Synkaci, bejval tam bubble tea, nebo neco podobneho.
    SM3
    SM3 --- ---
    THAIGRR: Kde přesně to je nebo víš jak se to jmenuje? Projel jsem za poslední dobu Synkáč 2x a nikde jsem to nezahlédl, je fakt, že jsem koukal z auta... Díky ,)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Dnešní bouřka nad Nuslema z Fb... Slušná šleha to byla.

DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    BAAL: jasny, Bistro u Gogiho je super. Jejich pchali je opravdu moc dobry. plus tam miva obcas i cacu, doporucuju
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    SM3: celkem nove mexiko je primo na Synkaci a je super, ale jen take away
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    BAAL: tam clovek casto cekal hodinu i kdyz to jeste nebylo cool, je to trochu sveraznejsi podnik)) ale rozhodne stoji za vyzkouseni. Kdyztak se da objednat i pres Wolt
    SM3
    SM3 --- ---
    BAAL: Díky za tip zkusím. Občas už nevím co si dát, když nechci vařit.
    Občas mě baví to Filipínské bistro na Budějovické u Alzy (Pinoy club), ale dal jsem od nich ten bok a bylo to pekelně slané a to jsem zvyklý na hodně kořeněná jídla.
    Občas zajdu pro kebab do Tasty doner na druhé straně stejného baráku a jsem vždy spokojený. Občas beru Burek o pár metrů blíže Alze...
    Víceméně pravidelně zajdeme i o víkendu do Mattese na Ryšánce na oběd a vždy spokojenost, ale ''menší'' výběr.
    Byli jste v té indické Mazedar vedle zmiňovaného kebabu? Indie ve food courtu v DBK mě neuráží, ale když se chci najíst na místě, tak mi je dost protivný ten otevřený prostor...
    Uvítám tipy na různé kuchyně, snad kromě české a italské ty mi moc nejedou. Co nějaké fajn mexiko?
    Občas zajedu do Cantiny na Palackého, kde také vždy spokojenost a jestli máte plechovou hubu, tak jejich diablo stojí za to ,))
    Jinak k té italské Gastronomia i Trulli v Podolí byla fajn, hlavně obsluha, vepředu je i malý obchod, kde se dají koupit všelijaké pochutiny.
    BAAL
    BAAL --- ---
    BAAL: Jdeme žrát to zjevně dost odpromoval, zkusil jsem ted a pán mě vyhnal s tím že bych čekal přes hodinu:)
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    Kdo jezdíte někdy od české televize kolem pekařky dolů, tak vězte, že tam už pár dní není zákaz vjezdu (zůstalo tam jen značení slepé) a není to teda potřeba objíždět.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam