• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    ONDRASX: ano, to by bylo super, kdybych bydlel na Pankráci, takhle mi od zastávky zbejvá 20 minut pěškobusem. Všude jinde v Praze končej tramvaje někde v polích, jenom na čtyřce na Pankráci, a to jenom díky tomu, že je tam vozovna.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    OMNIHASH: Nocek je dost. MMch bus ti jede z centra (Muzeum) par minut? Jak dlouho bys to jel v noci tramvaji, kodrcal by ses pres Nabrezi, Fidlovacku, Synkac, Paloucek - 30 min?
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    SINEAD: ...a díky tomuhle uvažování je Praha 4 v mapě MHD černá díra, a dostat se domů po půlnoci jde jedině taxíkem.
    BAAL
    BAAL --- ---
    SINEAD:
    THAIGRR:
    ONDRASX: To asi není třeba řešit ne? Prostě se to stalo, tramvaj tam nebude, diskuze o tom zda by bylo dobré ji tam mít nebo nebylo tím postrádá smysl. Za mě je to důvod pro - u ODS, pokud je to pro někoho + tak si tam dá plus:)
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    SINEAD: není červené metro ve špičkách přetížené? a neměla tramvaj na Budějárnu sloužit hlavně v okamžiku, kdy budou dodělávat metro D a bude zavřená stanice Pankrác?
    BAAL
    BAAL --- ---
    SINEAD: Volebni kalkulacka je na magos tam je to v pohode, ty lidi tak nejak znas vis co delaj a nedelaj atd, ale na P4 ty lidi vubec neznam a prave ani google je moc nezna:-) SPD chytre schovane pod jiny nazev a tak
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    BAAL: Jo a ta tramvajova trat mi nedava teda absolutne zadnej smysl. Jezdi tam metro ne? Plus teda tramvaje jsou hrozne, ale hrozne moc hlucna zalezitost.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    BAAL: Jeden z objektivnich duvodu, proc dat nekomu z nich hlas je, aby nam to tu nekorigovala dal oranzova svine z ANO.
    Nicmene:
    Volební kalkulačka 2022: Komu dát hlas v obci
    https://www.google.com/amp/s/www.seznamzpravy.cz/clanek/volby-komunalni-volebni-kalkulacka-2022-koho-volit-213918%3famp=1?espv=1
    Ovsem mne tam vysla nejlepsi shoda s ANO (never ever!), druhy misto STAN. Ale budu volit Piraty, pripadne si proguglim jednolivy lidi.
    BAAL
    BAAL --- ---
    Pratele koho volit na radnici 4? Nejde mi o nejake flame, ale v mistnim komunalu se moc neorientuju a vzpominam si ze po poslednim komunalu byl nejaky puc atd, ale vubec ty lidi neznam, tak uz nevim kdo proti komu. Na magos mam jasno, ale tady ne. Nejake nazory tipy atd?

Letmej google:

Takže na výběr je:
    Komunistická str.Čech a Moravy - Ne děkuji
    Svobodní Patrioti pro Prahu 4 - Ne děkuji
    Pražská čtyřka (P4) - Musel jsem zagooglit a Ne Děkuji
    ""Občanskou demokratickou stranu po letech opustila zastupitelka Prahy 4 Klára Cingrošová a vstoupila do hnutí SPD. V zastupitelském klubu ODS ale zůstává a dál svým hlasem drží koalici tvořenou ANO, ODS a TOP 09 u moci. Cingrošová si nemyslí, že by ji občanští demokraté z klubu kvůli křehké rovnováze chtěli vyloučit. A má pravdu."
    ANO 2011 - Ne děkuji z principu
    SPOLEČNĚ ODS a TOP 09 - Ne hlavně za to, že zasekli tramvaj na Budějovickou
    https://zdopravy.cz/praha-ustoupi-od-stavby-tramvajove-trati-pankrac-budejovicka-61128/

Zbývá:
    1/ SPOLEČNĚ PRO PRAHU 4
    - moc jsem k tomu nenašel, asi ex stan vzhledem k lídroj? Našel jsem k tomu jen nějakou hanopis na parlamentkách a na linkáči má, že je aktuální zástupce starosty
    Politik STANu multimilionářem za pár týdnů. Rejžuje na ubytování lidí v karanténě. „No a co?“ glosoval Hřibův úředník | ParlamentniListy.cz – politika ze všech stran
    https://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/kauzy/Politik-STANu-multimilionarem-za-par-tydnu-Rejzuje-na-ubytovani-lidi-v-karantene-No-a-co-glosoval-Hribuv-urednik-663229
    2/ Praha 4 sobě - soused. a nez.
    - ex zelení protože Mgr. Petr Štěpánek, CSc.?
    3/ ČSSD a nez.: Solidarita pro P4
    4/ Piráti a nezávislí

Existují nějaké objektivní důvody a skutky, proč bych měl dát hlás někomu z nich?
    ALOPEX_LAGOPUS
    ALOPEX_LAGOPUS --- ---
    CLUSMAN:

Časopis Tučňák MČ Prahy 4 a rubrika NÁZORY zastupitelů je zajímavá sonda do komunální politiky.

MČ Praha 4: Časopis Tučňák
    https://www.praha4.cz/Casopis-Tucnak-1
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    Ahoj, muzu se zeptat koho volit pro 4? A nematr nejake tipy jak sledujete komunalni politiku?
    SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    TUTO SOBOTU

Muzete tam potkat i me s merchem #nuslemore :)
    DIRTJUMPER
    DIRTJUMPER --- ---
    SINEAD: tak to rozumim, my máme menší děti a dávat puberťákovi 18m2 pokoj by byl hřích :)
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    PSYKUK: Oranzova svine to je :)
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    DIRTJUMPER: No on je ve hre jeden pubertak, kterej kdyz nebude mit svuj pokoj, bude zle :)
    DIRTJUMPER
    DIRTJUMPER --- ---
    SINEAD: jasný v pohodě. jinak bydleli jsme v něm dva dospělí a dvě děti a úplně v pohodě, právě díky velikosti těch pokojů, ale chápu...
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    ALOPEX_LAGOPUS: Ta starostka je fakt slusna dilina. Nedavno jsme byli na vitani obcanku a tak hroznej prohev jsem snad jeste neslysel ;)
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    DIRTJUMPER: Moc dik, ale 2 mistnosti je moc malo...
    DIRTJUMPER
    DIRTJUMPER --- ---
    ALOPEX_LAGOPUS: no že se tam objevil kámen jsem si všimnul, ale od tý doby to tam zase dál zarůstá trávou :)
    ALOPEX_LAGOPUS
    ALOPEX_LAGOPUS --- ---
    DIRTJUMPER:

Asi to poklepání na šutr bylo jen gesto před volbama ....

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam