• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    BEZPRIZORNI
    BEZPRIZORNI --- ---
    Ahoj, nemáte někdo zkušenost s MŠ K podjezdu nebo MŠ Mendíků v Nuslích? Pokud ano a jste ochotni se o ni podělit, napište mi prosím do zpráv. Díky!
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    SPLIFFBOY: Vždyť říkám to samé - pokud se vezme jeden pruh :) tady nejsme ve sporu. Původní argument byl, že stačí ten travnatý pás - no, nestačí :)
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Celkově Jezerka má hrozně velkej potenciál a troufám si říct, že by se mohl ten park koncipovat stejně jako je zahrada Kinských. Oba parky mají vodní prvky, podobnou niveletu, návštěvnost, samo, že ku poměru k velikosti. Celej park je co jsem se díval do katastru už v režii města tak kde je problém?
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    HUJERKA: stejně jako s Jezerkou. Miliarda anket, vlhký trencle architektů a že se mělo kopnout letos a hovno. jediný co se udělalo, je cesta z ochozu ke hřišti. Ok, díky, ta díra tam byla fakt na hovno...
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    https://praha4.urad.online/ vyjádřete se kdo chcete v téhle anketě, nějaké návrhy jsou docela bizarní
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    do jeremenkovy se samozrejme tramvaj s prehledem vejde, vcera jsem ji projizdel, ta ulice je obrovska. jediny, co by to mohlo omezit, jsou parkovaci mista... takze ten samej brekot jako pokazdy. doufam, ze se to navzdory tomu nekdy realizovat povede.
    RICK
    RICK --- ---
    logičtější mi tam přijde trolejbus
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    ALDARION: Bylo, není. Musel by se vzít min jeden pruh aut. Nedovedu si představit sdílení s tramvaji - v zácpě by stála ta auta a tramvaje do půlky kopce 🤨

Ale třeba si to někdo jiný představí 🤷🏼‍♂️😁
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    Uz si nejsem jistej, ale nebyla tramvaj dolu na Dvorce hrozne dliuho v planech (spoku s tim mostem pres Vltavu)? Myslel jsem, ze ta ulice je planovana tak, aby to slo...
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---

tramvaje povstání - pankrác - budějovická - dvorce"

48 hlasy od 48 respondentů

ARMADA
    ARMADA --- ---
    popravdě by mě zajímala anketa "tramvaje povstání - pankrác - budějovická - dvorce" ano / ne :)

a díky vám, že je to kultivovanější, než debata o vlak vs. auto o kousek vedle na nyxu :))
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    ARMADA: takovejch křižovatek, kde se míchaj auta, cyklisti, busy i tramvaje najdeš v Praze hodně a problém to nebývá... třeba by nová úprava křižovatky po přidání tramvaje byla lépe zařízená a křižovatka bezpečnější... nezavrhuj to předem, jenom protože ty si myslíš, že to nejde
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    ARMADA: místa jak nasráno
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    Tolik ke 4 pruhům a 2 metrům trávy (zrovna jedu 118 kolem)

ARMADA
    ARMADA --- ---
    OMNIHASH: Ano, máš pravdu, vejdou se tam. Každý máme názor, já alespoň vím, jak to tam vypadá. Neshodneme se - a i to je na tom krásné ;)
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    THAIGRR: Teď se kombinují auta s auty a auty na křižovatce na strži. Bouračka každý týden..naposledy dnes. Tam NECHCEŠ míchat tram/bus/auta a kola
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    ARMADA: ... a jedna cyklostezka. Ta má 4m, pás trávy baj voko dva, na tramvaje potřebuješ sedm. Vždyť tam taky ten druhej pruh ještě tak 15 let zpátky byl.
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    ARMADA: zde je řešení THAIGRR
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    OMNIHASH: Jdi se tam projít ;) 1 pás parkování, jeden jízdní. V každém směru. Tráva uprostřed metr. Fakt si tam tramvaj nepředstavím, ať chci sebevíc. Musel by se minimálně jeden pruh zcela sebrat. Já tam raději uvidím pruh trávy ála louka jako na novodvorské
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    BAAL: tak ono to půjde, jenom halt pomalu... tady je vždycky tak generace dvě od prvotního návrhu po realizaci... Déčko se taky plánuje od mýho narození, a do země se koplo letos.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam