• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    Uz si nejsem jistej, ale nebyla tramvaj dolu na Dvorce hrozne dliuho v planech (spoku s tim mostem pres Vltavu)? Myslel jsem, ze ta ulice je planovana tak, aby to slo...
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---

tramvaje povstání - pankrác - budějovická - dvorce"

48 hlasy od 48 respondentů

ARMADA
    ARMADA --- ---
    popravdě by mě zajímala anketa "tramvaje povstání - pankrác - budějovická - dvorce" ano / ne :)

a díky vám, že je to kultivovanější, než debata o vlak vs. auto o kousek vedle na nyxu :))
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    ARMADA: takovejch křižovatek, kde se míchaj auta, cyklisti, busy i tramvaje najdeš v Praze hodně a problém to nebývá... třeba by nová úprava křižovatky po přidání tramvaje byla lépe zařízená a křižovatka bezpečnější... nezavrhuj to předem, jenom protože ty si myslíš, že to nejde
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    ARMADA: místa jak nasráno
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    Tolik ke 4 pruhům a 2 metrům trávy (zrovna jedu 118 kolem)

ARMADA
    ARMADA --- ---
    OMNIHASH: Ano, máš pravdu, vejdou se tam. Každý máme názor, já alespoň vím, jak to tam vypadá. Neshodneme se - a i to je na tom krásné ;)
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    THAIGRR: Teď se kombinují auta s auty a auty na křižovatce na strži. Bouračka každý týden..naposledy dnes. Tam NECHCEŠ míchat tram/bus/auta a kola
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    ARMADA: ... a jedna cyklostezka. Ta má 4m, pás trávy baj voko dva, na tramvaje potřebuješ sedm. Vždyť tam taky ten druhej pruh ještě tak 15 let zpátky byl.
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    ARMADA: zde je řešení THAIGRR
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    OMNIHASH: Jdi se tam projít ;) 1 pás parkování, jeden jízdní. V každém směru. Tráva uprostřed metr. Fakt si tam tramvaj nepředstavím, ať chci sebevíc. Musel by se minimálně jeden pruh zcela sebrat. Já tam raději uvidím pruh trávy ála louka jako na novodvorské
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    BAAL: tak ono to půjde, jenom halt pomalu... tady je vždycky tak generace dvě od prvotního návrhu po realizaci... Déčko se taky plánuje od mýho narození, a do země se koplo letos.
    BAAL
    BAAL --- ---
    KARLOSK: Protože to tak prostě je a lze to změnit možná leda tak v parlemtních volbách(haha), stavební zákon komunál nezmění:)
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    BAAL: nevím, proč by se měl brát ohled na starousedlíky... opět, potřeba většiny...
    BAAL
    BAAL --- ---
    V Jeremenkově se nepostaví nikdy nic, poslední volební období starousedlici vehementně blokovali a zablokovali výstavbu bytů za vydatné pomoci pirátů, takže šance, že by si nechali v ulici jezdit tramvaj je nula a nsše úžasné legislativa, kdy jakoukoli stavbu může na vždy zablokovat náhodnej kolemjdoucí tomu taky moc nenahrává. Ta Budějovická byla tak top čeho se dalo dosáhnout, nicméně není a nebude, takže poděkujme ODS někteří ironicky, někteří jiní vážně a můžeme jít dál:)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    ARMADA: dyť je to čtyřproudová silnice se zeleným pásem uprostřed, a ani ty baráky na ní nejsou nalepený snad kromě úplnýho konce na dvorcích, čistě fyzicky je zrovna tady místa, že bys tam moh postavit klidně šestiproudovku. Kdyby se nevešla tramvaj tady, tak se nevejde nikam.
    RUI
    RUI --- ---
    BAAL: Já spíš přemýšlel nad variantou, že zakroužkuju stranu a k tomu několik kandidátů z jiné strany (na čelních pozicích příslušné kandidátky). Chápal jsem to tak, že při takovémhle způsobu volby se nejdřív započítá hlas zakroužkovaným kandidátům, a pak se chybějící místa až do počtu volených zastupitelů zaplní kandidáty ze zakroužkované strany podle pořadí. Takže by nešlo o přeskakování v rámci kandidátky (které zní skutečně nepravděpodobně), ale spíš o podporu několika čelních kandidátů dvou různých stran. Je v tomhle nějaký háček?
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    Ok, tak v jeremenkově je místa na rozdávání. Dobře :)
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    ARMADA: však on to nemusí být zcela samostatný tramvajový pás, dá se to různě kombinovat s ostatní dopravou
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    ARMADA: místa je tolik, kolik si ho uděláš, na D1 taky nebylo, a máme jí tu dneska přes celou čtvrť, a suprís suprís, je to spolu s jižní spojkou největší zdroj hluku, kterej v klidu strčí do kapsy všechny tramvajový zastávky včetně tý přestupní na karláku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam