• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    SINEAD: jeste se drzi bufac se svarakem;)
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Sakra dlouho jsem tam nesla. Takze Boris (tak se myslim jmenoval) je na pravde bozi. Tak to je vazne armageddon.
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    SINEAD: myslíš týpka filozofa doc. PhDr. Zdeňka Pince?)) Pincovic rodina tam bydlí co vím minimálně od první půlky devadesátek.
    Ale přijde mi, že krkavci už mu vymřeli, co jsem tam koukal naposledy.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    SINEAD: krkavce jsem nevidela uz dlouho:/
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    OMNIHASH: Aha dik za info. On tam vlastne zije jeste ten typek co ma krkavce.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    SINEAD: nácek to AFAIK koupil od nějaký babky, co tam žila po x generací její rodina.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    ADAMIRA: Neni. Nikdo prave nevi co konkretne se tam stalo.
    RUDIE: Soucasna mozna jo. Ale predchozi nevim. Jak se vlastne stalo, ze si tam nacek moh koupit 3 budovy? (Nebo kolik presne netusim)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Uf..a..provozovatel toho grilu je majitel toho objektu nebo...?
    BAAL
    BAAL --- ---
    Diky za ten link za jedno jsem to neveděl a za druhé mě to pobavilo:)

RUDIE
    RUDIE --- ---
    LIQUID_SOUND: to je vysvětlení končícího provozovatele hospody, že končí kvůli neshodám s provozovatelem grillu. Tzn. všichni máme jen tohle info: https://facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02Fs6UNevGf3bVoyCDDXTLJkWYAYcDSCY3vjoYMULMYpL41m8XSboDpZxFgbsTQhAMl&id=100057275175789
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    CARNAQE: Klasicka knajpa je U hrocha, U tygra, U Jelinku, U cernyho vola atd. Imo ne preci tuhle techynko Hradby. A spina, prestoze jsem proti nemu asi nic moc nemel, byl legenda leda tim, ze dokazal smrdet na osm metru.
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    SINEAD: podle toho, co psali lidi z Přístavu na FB, tam budou mít vlastní občerstvení. Takže celou tu kauzu už vůbec nechápu. Navíc současná správa Vyšehradu se mi (z mýho povrchního pohledu) zdá celkem sympatická, tak by mě fakt zajímalo, proč to takhle muselo skončit.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    SINEAD: Koho nenasrali nebo o co jde?
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Heledte, jak tu nekdo pise. Kdyz jsem se dozvedela, ze Hradby koncej a hleda se novej najemce, tak jsem si byla vic nez jista, ze se z toho stane naka posh sracka pro turisty. Ze to maj lidi z Pristavu je pro me vlastne skvela zprava. Sice jsem tam dlouho nebyla ale pamatuju treba koncert Vasiluv Rubas, takovou produkci si necham libit i na Hradbach.
    Jedniny, ceho se obavam, aby ty balkanci nenasrali i tyhle lidi. Fakt by me zajimalo, co se tam doopravdy stalo.
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    Punk je mrtvej. Ať žije čisťoučkej konzumerismus v hypsta masce.
    Jsem už zjevně moc starej. Špína je legenda!
    Copak těch borůvkovejch kyseláčů už není všude dost?
    Kultura klasickejch knajp už pomalu umírá.
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    LIQUID_SOUND: Klidne. Ale zas na druhou stranu, pokud mu ji tam nekdo chce nechat udelat, nebranil bych mu
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    ENGUMAZ: Tyjo právě tyhle věci už to mohlo s novym provozovatelem pustit ne?
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    Jsem zvedavej, jestli tam bude mit Spina pametni desku, jak se resilo v jinym auditku :)
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    tak zase bych nedelal z Pristavu hipsterskej Morodr, uz jsme holt stary) Se slzou v oku sem si spocital, ze na Hradbach sem byl asi poprvy pred 20 rokama, coz bude zhruba vek lidi, co mi budou na Vysehrade tocit pivo, az se tam jednou za rok dostanu.
    Pocitam, ze se lehce zmeni estetika, pribudou nejaky vlajecky a svitici picoviny, pivo bude drazsi vo deset korun a jinak to bude porad cajk hospoda na hezkym miste))
    MACCINO
    MACCINO --- ---
    DOPRAVNÍ omezení na podolské straně při stavbě Dvoreckého mostu.

3. etapa, termín od 13.2. do 17.2.

V ul. Podolské nábřeží, bude v úseku mezi Dvoreckým náměstím a plaveckým bazénem uzavřen pruh pro cyklisty a parkovací pruh v jízdním pásu ve směru centrum. Současně dojde k uzavření průjezdu ul. Podolskou od plaveckého bazénu směrem na Dvorecké náměstí. Výjezd do ul. Podolské nábřeží bude umožněn.

2.2 etapa, termín od 18.2. do 22.2. a 2.1 etapa, termín od 23.2. do 28.2.

V ul. Podolské nábřeží, bude pokračovat uzavírka pruhu pro cyklisty a parkovacího pruh v jízdním pásu ve směru centrum v úseku mezi Dvoreckým náměstím a plaveckým bazénem. Současně bude v ul. Podolská před odbočením do ul. Podolské nábřeží proveden překop vozovky po polovinách. Průjezd do ul. Podolské nábřeží bude umožněn.

4. etapa, termín od 1.3. do 31.3.

V ul. Podolské nábřeží, bude v úseku mezi Dvoreckým náměstím a přejezdem TT u botelu Racek uzavřen jízdní pás směrem do centra. Doprava bude vedena v jízdním pásu ve směru z centra oběma směry. Tramvajový provoz bude zachován.

5. etapa, termín od 1.4. do 27.4.

V ul. Podolské nábřeží, budou v obou jízdních pásech uzavřeny jízdní pruhy přilehlé k tramvajové trati. Doprava bude vedena pomocnými jízdními pruhy v místě stávajících parkovacích míst a pruhu pro cyklisty. Tramvajový provoz bude vyloučen.

6. etapa, termín od 28.4. do 9.5.

V ul. Podolské nábřeží, bude v úseku mezi Dvoreckým náměstím a přejezdem TT u botelu Racek uzavřen jízdní pás směrem z centra. Doprava bude vedena v jízdním pásu ve směru do centra oběma směry. Tramvajový provoz bude vyloučen.

7. etapa, termín od 10.5. do 24.5.

V ul. Podolské nábřeží, bude v úseku mezi Dvoreckým náměstím a přejezdem TT u botelu Racek uzavřen jízdní pás směrem z centra. Doprava bude vedena v jízdním pásu ve směru do centra oběma směry. Tramvajový provoz bude obnoven.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    OMNIHASH: Jenom stárnu no.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam