• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    Jinak ptracci stebetali ze se na hradbach rozhadali kvuli nove najemni smlouve, kde jim sprava vysehradu nabidla novou s podminkou nejake mensi kultivace zahradky, provozovatel hospody do toho pry chtel jit ale provozovatel grillu ne a na tom to ztroskotalo
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    CLUSMAN: Tfuj a ja si rikala jednou vecer kdyz jsem tam sla ze to vypada docela dobre. A vono je to Fasika. Tak vim kam nejit.
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    SINEAD: Parky primo u hajzliku, nove uz jen hajzliky. Naproti tomu U vratislava ano to je meho kamose dal smerem k brane po leve strane Okenko kouzelnika
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    CLUSMAN: Tak ted se zacinam ztracet. Kdyz clovek vleze Taborskou branou a jde smer Hradby, tak prvni je po pravy strane neco (myslim) novejsiho, ted to tam bylo v zime nejaky osvetleny - to je Miriam? Pak je dal po pravy strane okynko se stolama - to je ci? Tvyho kamose? A pak je nalevo stanek kde ukrajinka prodavala parky primo u hajzlu, to ted myslim nepremava.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    Mimochodem, burty jdou i na Kavcakach, jak je to bistro v parku u stadionu.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    CLUSMAN: fajn, polita fasada je slusna haluz..
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    No rikal ze ten argument proc nemuze prodavat z okna je ten ze by zakaznici mohli znecistit "polit" fasadu toho historickeho objektu. Oplocenou zahradku to tam imho nepujde, on muze mit stoly jenom na tom miste pred vchodem, tam kde ted uz jsou. Ten prostor s tim ohnistem uz neni soucasti najmu, ale nejak mu to povolili, na leto planuje u stolu venku grill
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    CLUSMAN: je to dobrej napad, rozhodne! Jen nechapu, ze predtim tam okynko bylo a ted ne. Imho jim to nove dost bere zakazniky. Nevis, planuje nejak zahradku s oplocenim na leto?
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    SARAJ: okynko pokud vim tak provozuje Landova zena, Filipovi U Vratislava pamatkari okynko nepovolili musi prodavat uvnitr. A ano je to ta kavarna s opejkanim burtu, coz musim rict je fajn napad, docela mu to funguje
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    CLUSMAN: pockej, tam ted jde opekat burty a tak, ze jo? Patri jim i to okynko?
    LKA
    LKA --- ---
    RUDIE: Boris se pry kvuli stehovani rodiny odstehoval do soukrome ZOO k Bustehradu a odtud asi k hajnemu na Krivoklatsko (posledni info cca pred rokem). Volne zijici uz presluhuje, ale ze zajeti je znamy i pripad 69 let doziti.
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    Kdyztak za rohem u Vratislava naproti jedlickarne maj taky svarak, kavarnu provozuje muj kamarad Filip, tak se tam kdyztak taky stavte at ma z ceho satit svoje decka :D
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    CISTICZ: ❤️ ano!
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    SARAJ: uh jee, okynko se svarakem!
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    SINEAD: jeste se drzi bufac se svarakem;)
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Sakra dlouho jsem tam nesla. Takze Boris (tak se myslim jmenoval) je na pravde bozi. Tak to je vazne armageddon.
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    SINEAD: myslíš týpka filozofa doc. PhDr. Zdeňka Pince?)) Pincovic rodina tam bydlí co vím minimálně od první půlky devadesátek.
    Ale přijde mi, že krkavci už mu vymřeli, co jsem tam koukal naposledy.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    SINEAD: krkavce jsem nevidela uz dlouho:/
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    OMNIHASH: Aha dik za info. On tam vlastne zije jeste ten typek co ma krkavce.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    SINEAD: nácek to AFAIK koupil od nějaký babky, co tam žila po x generací její rodina.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam