• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    ADAMIRA: Nevim, spis me zaujalo to “pokud”.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    LIQUID_SOUND: A to víš že ten přístav tam bude mít trdelník?
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    MACCINO: Jakej by byl rozdil, jestli trdelnik nebo balkan gril?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    MACCINO: no právě, mám to úplně stejně, horší to podle mě nebude teda pokud tam nenarvou trdelník nebo něco podobnýho ale to se asi nestane
    MACCINO
    MACCINO --- ---
    ADAMIRA: Podle mě jo, mě teda ten grill vždycky jenom štval. Nabídka total marná a ceny total moc.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Já jsem tam docela dlouho nebyl, tím grilem se myslí ten "balkánskej" gril co tam býval?
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    Mimochodem, kdyz se tady vsichni tak nejak znaji - netusite nekdo, jestli Petrohradska dvorek - bude mit stale tak pitome otevreno? A nemyslim tu kavarnu, ale vnitrni dvur.
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    SINEAD: provozovatel grillu skoncil taky. Z toho, co psal "Pristav" na FB to vypada, ze budou mit vlastni obcerstveni
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    LIQUID_SOUND:
    Klasická knajpa byla třeba Bába, nebo ještě trochu U rotundy. U vola a U Jelínků ještě jakž takž, ale s velkym Ale.
    Hradby byl undroš se všim všudy. Škoda.
    Hospodu dělá komunita.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Jinak kdyz uz se tu resi hospody, tak navazuju na nedavnej dotaz a hlasim zmrtvychvstani Na Zavisti. Aktivita za stazenejma roletama se v poslednich dnech zintenzivnovala a uz otevreli. Jeste jsem tam nebyl, ale mam v planu brzy zkusit. Ani nevim, jestli to znovuotevrel drivejsi provozovatel, nebo to ma nekdo jinej… a zda to zustane “Na Zavisti”, nebo to prebrandujou
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    SINEAD: otazka je, jestli zustanou. Uprimne ta skvadra co se tam okolo pohybovala podzim/ zima- ejch, ne.
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    SINEAD: Aha no vidis, tak jsem to asi spatne pochopil, nevedel jsem ze tam zustava
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    CLUSMAN: Aha...pak ale nedava smysl, proc tam zustal provozovatel grilu (nechce plnit podminku spravy) a provozovatel hospody odesel (chtel plnit podminku).
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    Jinak ptracci stebetali ze se na hradbach rozhadali kvuli nove najemni smlouve, kde jim sprava vysehradu nabidla novou s podminkou nejake mensi kultivace zahradky, provozovatel hospody do toho pry chtel jit ale provozovatel grillu ne a na tom to ztroskotalo
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    CLUSMAN: Tfuj a ja si rikala jednou vecer kdyz jsem tam sla ze to vypada docela dobre. A vono je to Fasika. Tak vim kam nejit.
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    SINEAD: Parky primo u hajzliku, nove uz jen hajzliky. Naproti tomu U vratislava ano to je meho kamose dal smerem k brane po leve strane Okenko kouzelnika
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    CLUSMAN: Tak ted se zacinam ztracet. Kdyz clovek vleze Taborskou branou a jde smer Hradby, tak prvni je po pravy strane neco (myslim) novejsiho, ted to tam bylo v zime nejaky osvetleny - to je Miriam? Pak je dal po pravy strane okynko se stolama - to je ci? Tvyho kamose? A pak je nalevo stanek kde ukrajinka prodavala parky primo u hajzlu, to ted myslim nepremava.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    Mimochodem, burty jdou i na Kavcakach, jak je to bistro v parku u stadionu.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    CLUSMAN: fajn, polita fasada je slusna haluz..
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    No rikal ze ten argument proc nemuze prodavat z okna je ten ze by zakaznici mohli znecistit "polit" fasadu toho historickeho objektu. Oplocenou zahradku to tam imho nepujde, on muze mit stoly jenom na tom miste pred vchodem, tam kde ted uz jsou. Ten prostor s tim ohnistem uz neni soucasti najmu, ale nejak mu to povolili, na leto planuje u stolu venku grill
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam