• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    CLUSMAN: To ses ty, kdo s nim tady chodi po parku? ;)
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    SIEMENZ: ja tam jsem obcas s malym bilym bulikem, tak kdyby nahodou tak se prihlas
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    SIEMENZ: chodis k rumlikovi?
    SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    Vyzkoumano za vas:

P. Povstani -> Klokocnik: 918m
    Pankrac -> Rumlik: 850m

Konec hlaseni ;)))
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Oni prej vyrazili na průvod dřív, než bylo v programu. Taky jsme je šli hledat a připojili jsme se u Synkáče.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Tak co Nuselskej masopust? My svedli nerovny boj s nasim 2,5yo a nacpali ho do pavouciho obleku s tim ze se jdem veselit, prijdem na misto a tam jen hloucky zmatenejch rodicu s podobne nasnorenejma replikantama a jinak beznej den, psi serou na travnik, na lavicce nekdo dava lahvace, pohoda. Jen masopust nikde. At nezeru, jedna pani u basty maluje barvama na oblicej. Vtipny ze jinak nikde zadnej organizator, nic.

Tady ta organizace dost zaspala
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    HAAALA: Tam bude trochu důležitý to před lety, no.
    HAAALA
    HAAALA --- ---
    Z grilu jsem tam měl před lety pljeskavicu a nemůžu si stěžovat. Sice jsem na ni čekal dlouho, ale byla výborná.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Balkan gril mel jednoznacny a vyznamny minus. Grilovanej hermelin bez brusinek. Pres to vlak nejede.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    LIQUID_SOUND: jasný, to už je na vkusu každýho soudruha, mě třeba příjde i předraženej lilek porád lepší než trdelník - samozřejmě pokud tobě příjde trdelník lepší - prosím!!

nechtěl jsem se v žádnym případě dotknout nějakýho fanouška trdelníku!!!
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    ADAMIRA: Vyborne a ja se ptal v cem by byl trdelnik horsi nez balkan gril.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    LIQUID_SOUND: ted jsem se v tom nějak ztratil :)

Myslel jsem to tak že horší už to nebude, teda pokud by tam nenarvali třeba trdelník, napsal jsem to nějak nejasně? Fakt ted nevim :D
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    ADAMIRA: Nevim, spis me zaujalo to “pokud”.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    LIQUID_SOUND: A to víš že ten přístav tam bude mít trdelník?
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    MACCINO: Jakej by byl rozdil, jestli trdelnik nebo balkan gril?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    MACCINO: no právě, mám to úplně stejně, horší to podle mě nebude teda pokud tam nenarvou trdelník nebo něco podobnýho ale to se asi nestane
    MACCINO
    MACCINO --- ---
    ADAMIRA: Podle mě jo, mě teda ten grill vždycky jenom štval. Nabídka total marná a ceny total moc.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Já jsem tam docela dlouho nebyl, tím grilem se myslí ten "balkánskej" gril co tam býval?
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    Mimochodem, kdyz se tady vsichni tak nejak znaji - netusite nekdo, jestli Petrohradska dvorek - bude mit stale tak pitome otevreno? A nemyslim tu kavarnu, ale vnitrni dvur.
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    SINEAD: provozovatel grillu skoncil taky. Z toho, co psal "Pristav" na FB to vypada, ze budou mit vlastni obcerstveni
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam