• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    BAAL
    BAAL --- ---
    DRACONIK: Jeden policajt se ted v Lounských baví tím, že když jede na šichtu v půl šesté ráno, tak projede lounských s rukou na klaksonu, asi nějaká hrozná řachanda s klukama v garažích, musím říct že se cela ulice na břicho popadá.

Ale stežovat si na fízla fízlům je asi ztráta času.
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    By si cajti mohli v tý Čiklovce docela vydělat. (Kdyby nebyli líný a nebuzerovali zbytečně)
    Cápek s porschetem přijel ke značce jednosměrky, zastavil, vystoupil, prošel si tu uzávěru až na konec, vrátil se, vjel tam, pak vjel dvakrát na chodník bo měly auta ze svýho správného směru a jel dál :D
    Jako kdyby to objel přes ten Vyšehrad tak by tam mohl být asi dřív :)
    Nejlepší je že fakt není jedinej…

CARLOZ
    CARLOZ --- ---
    OTAVA: Ja tam byl asi pred mesicem a daval sem si krkovici s peprovou omackou a byl jsem spokojenej, pivo taky v cajku..
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    KOLOC: Kdyz jsme u toho tak jsem byl nedavno v ty novy "Beranaka na jezerce"

jako .. .takovy rozporuplny. Dal jsem si lazane s krutim masem a susenymi rajcaty - cekal jsem ze to budou takovy odlehceny lazane. Jako byly, ale talir byl zalitej (doslova) omackou z (asi modreho) syra, uplne se to v tom koupalo. Bylo to celkem dobre uvarene i chutove dobre, ale silene tucny.
    V mase jsem nasel kost, nebo chrupavku, moc jsem to nezkoumal, kdyz jsem to rek cisnikovi tak mi rikal ze to se u krutiho obcas stava.

Rad si poslechnu jiny nazor jestli jste nekdo byl uz.
    KOLOC
    KOLOC --- ---
    Sem zaslech, ze to tam mela vzit ta minula parta z Jezerky u divadla, kterou nedavno vystridali. Ale to je asi kec, co?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    THAIGRR: No z ty fotky poznam celkem houby, ale ted co ctu k tomu ten komentar na fb, tak to bohuzel jen potvrzuje muj dojem. Tohle znovuotevreni se bohuzel nepovedlo :/
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    SPLIFFBOY: Nuselska parta:

ALOPEX_LAGOPUS
    ALOPEX_LAGOPUS --- ---
    SIEMENZ: Budějovická –> Mattes cca 1 km
    SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    CLUSMAN: pravidelne ne, ale vcera sem tam byl :) Chtel sem na nejaky dobry pivo, coz tady na druhem brehu magistraly moc neni a zadani bylo 'kousek od metra'...
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    CLUSMAN: Ok, se nekdy prihlasim, az pujdu kolem se psem ;)
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    PSYKUK: je to tak
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    SPLIFFBOY: tak jsem se konecne dokopal do Na Zavisti a jsem zklamanej. Ne ze by to nekdy byla moje oblibena hospoda, ale mel jsem to par metru a v dobach pred pandemii to melo aspon nejakou atmosferu a nekdy jsem tam na pivo zasel. Do te hospody, ktera ji snad po vice nez roce a pul uzavery nahradila, se vracet spis nebudu. Je divna, cely je to tam divny. Nabytek tam z vetsiny zustal, jsou tam asi stejny stoly pod okny a taky stoly v boxech u zdi, mezi nima ale stoly odvezli a je tam ted divna mezera. Sviti tam studeny bily svetlo, ktery nevim, koho napadlo do tech zarivek nad tim poloprazdnym prostorem dat, kazdopadne to vytvari divnou atmosferu. Tu jeste vic podtrhuje jakoby v povzdali na baru tlumene hrajici radio, ktery tam ma pusteny zenska, co tam obsluhuje. Ta se sice obcas snazi nejak uvolnene komunikovat, ale moc to nefunguje. Cepujou breznaka, cider a jeste neco jidelak maj takovej nenapaditej vsedni... kazdopadne jsme tam vic jak jeden drink nevydrzeli a sli jsme zas pryc. skoda.
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    CLUSMAN: To ses ty, kdo s nim tady chodi po parku? ;)
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    SIEMENZ: ja tam jsem obcas s malym bilym bulikem, tak kdyby nahodou tak se prihlas
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    SIEMENZ: chodis k rumlikovi?
    SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    Vyzkoumano za vas:

P. Povstani -> Klokocnik: 918m
    Pankrac -> Rumlik: 850m

Konec hlaseni ;)))
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Oni prej vyrazili na průvod dřív, než bylo v programu. Taky jsme je šli hledat a připojili jsme se u Synkáče.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Tak co Nuselskej masopust? My svedli nerovny boj s nasim 2,5yo a nacpali ho do pavouciho obleku s tim ze se jdem veselit, prijdem na misto a tam jen hloucky zmatenejch rodicu s podobne nasnorenejma replikantama a jinak beznej den, psi serou na travnik, na lavicce nekdo dava lahvace, pohoda. Jen masopust nikde. At nezeru, jedna pani u basty maluje barvama na oblicej. Vtipny ze jinak nikde zadnej organizator, nic.

Tady ta organizace dost zaspala
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    HAAALA: Tam bude trochu důležitý to před lety, no.
    HAAALA
    HAAALA --- ---
    Z grilu jsem tam měl před lety pljeskavicu a nemůžu si stěžovat. Sice jsem na ni čekal dlouho, ale byla výborná.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam