• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    BAAL
    BAAL --- ---
    LIQUID_SOUND: Jo, asi to bude chtit security kameru nebo tak neco, nez clovek rozespalej vyskoci, tak to na ostrou fotku zrovna neni. Dnes toyota opet utoci 6:20

LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    BAAL: Tyjo udělal bych třebas tři po sobě jdoucí videa za každej den a hledal spojence na Nuselský partě. Tam jsou lidi hodně aktivní imo. Mnohdy až moc tj. je i malá šance že to někdo vyprudí ofiko za tebe, protože ho to taky sere. A nezapomeň apelovat na klid pro dětí, (svobodný) matky a důchodce! ;)
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    BAAL: Vyfot, posli, ja je "vyprudim".
    BAAL
    BAAL --- ---
    SINEAD: Mužu příště udělat fotku:) Je to imho Avensis poslední generace šedý
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    BAAL: A jak ta Toyota vypada? Klidne jim napisu.
    BAAL
    BAAL --- ---
    SINEAD: nevím no, imho apelovat na zdravej rozum u policajtů je předem ztracená bitva, ale jestli ho to nepřestane bavit, tak se to řešit bude muset nějak.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    BAAL: Podle toho, co pises, tak ten kokot prijizdi Lounskych jakoby smerem od sjezdu z magistraly. Tozn. mne netroubi pod loznici, ja mam okna na druhou stranu do dvora. Ale normalne bych napsala oficialni slusnou stiznost, porusuje jak nocni klid tak i dobre mravy. Oni mu domluvej. Pak se da jit cestou zaznam nebo svedek, podat na MU, tam to budou resit jako prestupek a dostane pokutu. Ale to je zdlouhavy.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    BAAL: Okamzite bych psala stiznost.
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    Caute nevite v Nuslich o nejakem panskem holicstvi ktere se obejde bez naparovacich rucniku a ruznejch divnokejkli a na konci ma clovek fous jako kouzelnik za 700? Idealne holice se strojkem max britvou a znalostma o premier league.
    BAAL
    BAAL --- ---
    SINEAD: To ses stastlivec, dneska troubil az v pul sedme to ocenuju. Stale stejna Toyota co pak zatocila na strechu.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    BAAL: Ja tu bydlim a nic jsem teda nezaznamenala.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    BAAL: sla bych do toho, ja mam svoji hru - kolik tech kokotu musi projet tu krizovatku u nas s houkackama, pac jedou k pripadu. Vsichni a ti co nedelaji bordel, cumi do mobilu.
    BAAL
    BAAL --- ---
    DRACONIK: Jeden policajt se ted v Lounských baví tím, že když jede na šichtu v půl šesté ráno, tak projede lounských s rukou na klaksonu, asi nějaká hrozná řachanda s klukama v garažích, musím říct že se cela ulice na břicho popadá.

Ale stežovat si na fízla fízlům je asi ztráta času.
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    By si cajti mohli v tý Čiklovce docela vydělat. (Kdyby nebyli líný a nebuzerovali zbytečně)
    Cápek s porschetem přijel ke značce jednosměrky, zastavil, vystoupil, prošel si tu uzávěru až na konec, vrátil se, vjel tam, pak vjel dvakrát na chodník bo měly auta ze svýho správného směru a jel dál :D
    Jako kdyby to objel přes ten Vyšehrad tak by tam mohl být asi dřív :)
    Nejlepší je že fakt není jedinej…

CARLOZ
    CARLOZ --- ---
    OTAVA: Ja tam byl asi pred mesicem a daval sem si krkovici s peprovou omackou a byl jsem spokojenej, pivo taky v cajku..
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    KOLOC: Kdyz jsme u toho tak jsem byl nedavno v ty novy "Beranaka na jezerce"

jako .. .takovy rozporuplny. Dal jsem si lazane s krutim masem a susenymi rajcaty - cekal jsem ze to budou takovy odlehceny lazane. Jako byly, ale talir byl zalitej (doslova) omackou z (asi modreho) syra, uplne se to v tom koupalo. Bylo to celkem dobre uvarene i chutove dobre, ale silene tucny.
    V mase jsem nasel kost, nebo chrupavku, moc jsem to nezkoumal, kdyz jsem to rek cisnikovi tak mi rikal ze to se u krutiho obcas stava.

Rad si poslechnu jiny nazor jestli jste nekdo byl uz.
    KOLOC
    KOLOC --- ---
    Sem zaslech, ze to tam mela vzit ta minula parta z Jezerky u divadla, kterou nedavno vystridali. Ale to je asi kec, co?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    THAIGRR: No z ty fotky poznam celkem houby, ale ted co ctu k tomu ten komentar na fb, tak to bohuzel jen potvrzuje muj dojem. Tohle znovuotevreni se bohuzel nepovedlo :/
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    SPLIFFBOY: Nuselska parta:

ALOPEX_LAGOPUS
    ALOPEX_LAGOPUS --- ---
    SIEMENZ: Budějovická –> Mattes cca 1 km
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam