• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    L4MA: vim že v Praze minimálně jeden zavřel (ale keby si ma rozřezal tak nevim aky) a v BA taky (to ale otevřeli před ním a za ním obchodní centra s dalšíma McD a tím ho uplně odstřihli)

Tady to by nemuselo, to je dobrej flek, v okolí není jinej FF a jak se psalo, bude tam metro.

Nicméně já ještě pamatuju KFC na Hájích a to bylo v dobách kdy nejbližší další fast food byl fakt hodně daleko, ještě tam bylo kino a lidí jak nasráno - a taky zavřel.
    BAAL
    BAAL --- ---
    L4MA: Plus teda na to kolika zpusoby lze v teto oblasti prijit opilosti, je tezce podfastfoodovana, protoze bateretta i ta pizerka na rohu uz vecer nic nemaji. Kolikrat jsem prochazel Synkacem a rikal si jak by bylo hezke si ted objednat triplecheese:-)
    L4MA
    L4MA --- ---
    SINEAD: kolik McD co se neuzivili znas? :)
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    DRACONIK: Dobrej bizar. Imho se to neuzivi.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    DRACONIK: tak zrovna synkáč má hodně slušnou zásobu vožralejch dementů už ted a fakt to není tím že by by byli okolo fast foody
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    OTAVA: ja nerikam ze nekdo mel neco udelat. ja jen rikam ze se mi nelibi ze tam bude mcd. eh
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    DRACONIK: sak sám jsi to mohl pronajmout co ti na to mám říct. sedět a říkat že někdo měl něco udělat nic nikdy nezmění.
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    OTAVA: ja vim ze tam leta nebylo nic. ale popravde mcd je fakt tragedie. zvlast kdyz tam ted vznika nova burgrarna.
    mcd smrdi, pritahne to akorat vozraly dementy a bude tam akorat bordel z odpadku.
    zaprcana gentrifikace.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    DRACONIK: 135 hrubýho za hodinu, to chceš.
    BAAL
    BAAL --- ---
    OTAVA: nikdy jsme nechápal jak je možné, že je takovej prostor prázdnej
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Super, jezdím tam z hospody a už mě nebaví to brát přes Pavlák pro porci výborného hnusu :D
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    DRACONIK: jako sorry - léta tam nebylo vůbec nic. Až tam bude metro tak to bude ultra lukrativní, holt McD může investovat do budoucnosti.
    KALTY
    KALTY --- ---
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    Prave jsem se dozvedel ze na synkaci bude misto Hrabanku mcdonalds.
    Práce Otevíráme McDonald's na nám. Bratří Synků v Praze. Praha 4 (Praha) ve firmě McDonald's 👨‍💼 Pracomat
    https://www.pracomat.cz/prace/1_3339854-otevirame-mcdonalds-na-nam-bratri-synku-v-praze

tvl proc
    IKA
    IKA --- ---
    OTAVA: Keďže je to naša najbližšia hospoda, je to super správa, ďakujem!
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    IKA: uz maji koutek i uvnitr - az uple vzadu za rohem.
    IKA
    IKA --- ---
    OTAVA: tam je síce skvelý, ale len vonku, takže veľmi záleží od počasia.:)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    ELENFANT: na Pekarce
    RUI
    RUI --- ---
    ELENFANT: Brambory (hned naproti Šalandě) maj o víkendu nově dětský koutek. A jinak skvělý dětský koutek má Dock House v Michli.
    IKA
    IKA --- ---
    ELENFANT: Šalanda Pankrác?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam