• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    ADAMIRA: protoze vi, ze to qerko ve finale pouzije zanedbatelny mnozstvi lidi?

Jako jasny, nase vekova skupina tady na Nyxu ji… nasi rodice? Nemyslim. Pouzije muj tata qerko? Ne. Kartu? Jo.
    Tak lepsi nemit terminal, ojebat to aspon nekde a pripadne mit argument: “Mame qerko, je to jednoduchy.”
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    RUI: tak to je velice zajímavý názor (se kterym abolutně nesouhlasim) ale už jsme asi dost OT

spíš bych se nedivil kdyby šlo to QRko nakonec nějak "ojebat"
    RUI
    RUI --- ---
    ADAMIRA: Na Květnici ho ale, pokud se nepletu, dřív měli. Prostě si spočítali, že se jim to nevyplatí - ztráta kšeftu bude zanedbatelná. A věřím, že se to postupně bude stávat v dalších podnicích.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    RUI: :)

ach ano, poplatky, poruchy a administrativa, problémy které 95% hospod přestalo mít ve vteřině kdy se zavedlo EET a ve vteřině kdy se EET zrušilo se tyto problémy najednou všem vrátili :))))

Ne o to mi nejde, jde mi o to, proč si rovnou nepořídí i terminál (kterej by jim logicky přinesl i víc kšeftu) když už jim chodí na účet peníze z QRka a tím pádem odvádí daň jak mají a jedinej problém (reálnej, ne že je moc barevnej, žere elektřinu, pípá nebo je z něj rakovina) terminálu tak odpadá.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    ADAMIRA: imho poplatky za karty budou proste vetsi, qerko to bude mit nasazene na nizsi procento.
    RUI
    RUI --- ---
    ADAMIRA: Nevím, jestli je to konkrétně případ Na Květnici, ale pokud Qerko správně chápu, není k němu vůbec platební terminál potřeba. Takže zavést Qerko podniku umožní brát karty a zároveň neřešit terminál, jeho poruchy, poplatky a administrativu.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    RUI: dobře ale ve výsledku ty peníze přece dorazí prodejci na účet stejně jak platba kartou - tzn. odpadá jediný důvod proč nebrat kartu (předpokládám že to tak je, nechám se rád opravit) - tak nechápu proč už rovnou neposkytnout i tuhle možnost (platbu kartou)

Ano souhlasím, QRko je fajn, taky ho využívám.
    RUI
    RUI --- ---
    ADAMIRA: Tady nebude řeč o bankovním převodu přes QR kód, ale o aplikaci Qerko. Za sebe taky připojím, že je naprosto skvělá a doufám, že se bude dál rozšiřovat.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Jakej je rozdíl pro prodejce mezi platbou kartou a QR? Když už bere QR tak to stejně na dani neojebe, proč si tam nedaj rovnou i ten terminál?
    WENOUSH
    WENOUSH --- ---
    LIQUID_SOUND: mě přijde, že je to už celkem častý...každopádně nic proti němu nemám, jen mě zamrzela ztráta možnosti platit kartou...ale je jasný, že na těch pár exotů bez chytrýho telefonu není třeba brát moc ohled
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    LIQUID_SOUND: jo, souhlas, maji ho i u Sester dole v Podoli a to - pipnu - jdu, je bozi.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    WENOUSH: Qerko je nahodou strasne super vec a bral bych kdyby se vic rozsirilo. A poridil jsem ho kvuli kvetnici. Trochu nasrane. Az pak jsem si uvedomil, ze je strasne super necekat na obsluhu jen kvuli placeni. Plus super pro ty kdo de stydej nedat dysko i kdyz spokojeni nebyli. Proste dopijes/dojis, pipnes a jdes.
    SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    WENOUSH: Presne, za me super... usnadni vyber, kdyz cash moc nemivam.
    SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    LIQUID_SOUND: Jo, to je mozny, vedle nechodim, na europivo muzu do Olympie...
    WENOUSH
    WENOUSH --- ---
    SIEMENZ: tak to je největší mindfuck dneška :D

Já už všem řikám, že Nusle jsou taková zpátečnická enkláva, kde se všichni chlubí, že kartou platit nemůžeš a najednou toto!

Mimochodem, nejvíc mě zabili někdy loni Na květnici, kde jsem chtěl zaplatit kartou a oni že ne, že už jenom qerkem...když jsem odmítl, tak mi servírka lehce rozladěně řekla, že na tom nic není a že mi to klidně ukáže, že je to na vteřinku...když jsem jí tedy nabídl svůj hloupý telefon, aby mi to ukázala, tak jí doslova došla řeč
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    SIEMENZ: Imho porad jen Basta
    SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    Btw U Bansethu/Basty uz zavedli placeni kartou... ,)
    BAAL
    BAAL --- ---
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    L4MA: nenasla jsem.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    ADAMIRA: chcat jeste ok, ja vcera klickovala mezi hovnama a odhanela psiska, co kradli malymu z ruky jidlo. Jako psiska mam rada, ted uz mi po hodine cukalo voko. Majitele na druhy strane Hradeb, tohle jako provozak osefujes jen zakazem volneho pobihani psu. Hovna a vychovu psa - majitel.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam