• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    lepší bez toho nic neříkajícího kusu šutru teda...

btw, kdy bude už ten mekáč? :D
    MABLUNG80
    MABLUNG80 --- ---
    Na tom domě, původně ředitelství Pražských mlýnů a pekáren, byl vedle vstupu takovýto reliéf.

Umění pro město / Dekorativní stěna
    https://umenipromesto.eu/katalog/detail/1667?v=list

Ten je teď pryč a na vizualizaci, která je vyvěšená na ohradě kolem staveniště, je parter už bez reliéfu. Takže s návratem se asi nepočítá. Je to škoda. Ten nový parter vypadá, jako když doprostřed města naroubuješ nákupní centrum.

SINEAD
    SINEAD --- ---
    MABLUNG80: Muzes to rozvest?
    MABLUNG80
    MABLUNG80 --- ---
    Kdyby kvůli tomu novému parteru budovy (podle vizualizace fakt ne úplně povedenému) nemuselo zmizet jedno umělecké dílo ve veřejném prostoru, byl bych radši.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Tak na kruhaku u kongresace bude Pennac a DMka. Docela jsem tomu rada. To usmudlany Tesco u bri synku se obcas neda.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    SARAJ: Jj a nove houpacky.
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Je tam dva dny:)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    SINEAD: piskoviste?! Novinka!!
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Ze se jeste vracim k tem Hradbam, vcera jsem tam tez zavitala a co ocenuju, ze maji za rozumny peniz pitelne vino! A hezky z pekne vinne sklenky. Piskoviste taky velky plus, uz tusim, kam budu chodit ctvrtky po skolce :)
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    Ahoj, vykradli mi dneska nebo včera v Boleslavově obytňák. Bohužel jsem v něm měl foťák, kterej jsem po dovolený nestihl vynést domů.
    Kdybyste někdo viděl prodávat:
    hnědou brašnu crumpler
    Sony a7iii
    Sigma 35i/1.4
    Samyang 14/2.8
    Sony 85/1.4
    Edit: plus sluchátka Sony wh1000mx4.
    Tak mi prosím dejte vědět kdybyste to nekdo nekde videl.
    Děkuju
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Kdo si chce dát dobré pivo kolem Jezerky, tak Rumlika doporučuju...mají většinou 10 Kamenici, 11 Albrechta a pak vetsinou nějakej speciál...
    Pivní laboratoř U Rumlíka | Facebook
    https://m.facebook.com/profile.php?id=100063740105345
    KOLOC
    KOLOC --- ---
    LORD_DE_SEIS: bingo! :)
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    KOLOC: to je Rumlik?
    KOLOC
    KOLOC --- ---
    Známe?

LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    LIQUID_SOUND: to asi ne hele... je to stejný jako by tě třeba napadl pes na vyšehradě před hradbama a spoluzodpovědnost by měla nést Praha 2, protože ho tam pustila...

Vždy je to na majiteli
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    LIQUID_SOUND: AFAIK nenese, zodpovědnost za zvíře je na vlastníkovi (až na služební psy, asistenční psy, tam je to nějak speciální - a ukradené psy, tam je zodpovědnost na osobě, která zvíře odcizila a pak s ním způsobila škodu ;))
    Leda pokud by provozovatel podniku udělal něco, z čeho vyplývá nějaká speciální zodpovědnost za věci zákazníka (třeba uzavíratelné skříňky s klíčkem na věci, jako bývají u bazénu, do jisté míry třeba i botník a věšák před prostorami, kam se má vstupovat po přezutí a podobně) a pes tam způsobil škodu, tak by zákazník požadoval náhradu škody po provozovateli, který mu za věci odložené na místě k tomu určeném ručí, a provozovatel by pak mohl pátrat po majiteli psa a požadovat po něm náhradu.
    Bunda odložená na lavičce nebo batoh odložený vedle lavičky ale nejsou to samé, co kabát v šatně. Tam si to musí vyřešit majitel pochcaného batohu s nacamraným majitelem psa sám.
    (Co všechno člověka nenaučila práce v čajovně. :D :D :D)
    ADITU
    ADITU --- ---
    VYHULENY_UFO: trochu to zní jako The Pub s Qerkem :)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    WENOUSH: Tim bych si nebyl tak jistej. Neni to verejny prostranstvi ale provozovna. Ergo tipnul bych, ze pokud tam psum umozni vstup a stane se pruser, nese provozovatel nutne spoluzodpovednost ne?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    VYHULENY_UFO: proste by stacila trubka ze zdi, u ni qr kod, pipnes, natocis pullitr a jdes dal...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    LIQUID_SOUND: ono diky qerku si uvedomis, ze nepotrebujes v hospode obsluhu, ale vlastne nepotrebujes ani tu hospodu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam