• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    L4MA
    L4MA --- ---
    LIQUID_SOUND: tak pokud predpokladas, ze straznici stav narovnaj, jak je jejich zvykem, tak samozrejme volat. prijde mi jednodussi se rozsapani vyhnout, nez ho resit zpetne s bezpecnostnima slozkama. :)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    L4MA: A čekat až to dopadne hůř než jenom poškábanym dítětem jo? Hm. To mi ti ozbrojený zedníci měšťáci přijdou rozumnější způsob, jak stav narovnat.
    L4MA
    L4MA --- ---
    SARAJ: nebo mozna staci tam nechodit. jen napad. :)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    REDSNAKE: hehe, takhle jo - muj dotaz na Hraby byl jasnej - budete regulovat? Nebudete regulovat? Odpoved jsem dostala- nebudou. Takze v pripade dalsiho nevychovanyho cokla, co ma ohrozi dite, vim, ze pronajimatele maji v pici a muzu pripadne volat i mestaky, pac pes bez dozoru je pes bez dozoru a nazdar. Na IRL bych se zachoval - jsem v mnoha situacích zadostiva, ale jako zenska ti reknu, ze IRL lidi cuci jinam.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    tak pokud to tak dělat nechtěj tak at to tak nedělej žejo, žádnej zákon neboco jim to nenařizuje a prostě spoléhaj na to co je to za místo a že si můžou dovolit co chtěj

prostě je to práce navíc, ale ta jejich výmluva "spoléháme na to že jsou lidi zodpovědný" je fakt trapná, echt když vybíraj zálohu na sklo, účet mi předpokládám když budud sedět někde venku taky nerozjedou atp. - a mrdat lidi kterejm ti psy vadí
    L4MA
    L4MA --- ---
    LIQUID_SOUND: nefer, ale Redsnake popisuje, jaka je fakticka politovanihodna situace, se kterou se nebude nic dit, a Saraj a nam vsem, kterejm cokolve vadi, nezbejva nez sestimsmirit...
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    LIQUID_SOUND: Myslím že zaniklo, že s ní souhlasím a jsem proti pobíhajícím psům a chápu, že ji to štve a koneckonců bych se postavil i irl na její stranu, kdyby k nějakému konfliktu s majitelem pobíhajícího psa došlo.

Jen si nemyslím, že to je věc kterou by měl řešit provozovatel podniku/zatím jim vyšlo, že jim nestojí za to to řešit.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    REDSNAKE: A tim se to jako přeneslo na id Saraj jo? Fér.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    LIQUID_SOUND: tak jistě, ale ten svůj problém neřeší, žejo.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    REDSNAKE: Moment jak se to posunulo, že je to problém id Saraj? To je pořád problém majitele psa ne?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    SARAJ: No, zdá se že očekáváš, že tvůj problém za tebe vyřeší provozovatel podniku. Můj point byl, že si zřejmě provozovatel nemyslí, že by to byl problém který by si zasloužil zákaz án blok. Což ostatně dosvědčuje i jejich odpověď.

Třeba až se překlopí poměr lidí, kteří si na volně pobíhající čokly stěžují, tak s tím něco udělají. To je celé.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    WRNQ: Moc tomu nerozumim. Čemu to konkrétně pomůže? A jak víš u okýnka, kdo psa má a kdo ne? Prostě pes po vstupu vezme dráhu a majitel jde kalit. Free spirit ne?!
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    LIQUID_SOUND: No právě, to chápu, ale pak by nemohl nikdo říct, že nebyl upozorněn a že tam není sám.
    ADAMIRA: No, tak jsem to jakoby myslela :)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    WRNQ: cekas moc - viz odpoved z Hradeb. Za sebe mam jasno.
    REDSNAKE: tohle neni o hard feelings. Ty mi vysvetlujes, jak mas vycviceneho psa a ze pejskari tam utraci penize, coz je totalne mimo point debaty.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    WRNQ: Říkat tohle pejskaři, který má třeba šestou Plzeň... :/
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    REDSNAKE: a proč by s tím lidi měli odcházet pryč? Snad jsou dostatečně zodpovědní aby se na ně dalo spolehnout, ne?

Já teda upřímě celkově nechápu tenhle přístup a dost mě štve. Sám mám psa a pokud se mu nemůžu na 100% věnovat, je na vodíku.

Mě je to jasný, někdo si pořídil chrta a vono to chce venčít víc než za roh na trávník, tak ho vypustim na hradbách a můžu si u toho dát 6 kousků - žeano.

WRNQ: "hlídání" psů je na hovno, to absolutně nic neznamená, prostě stačí mít psa na vodítku.
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Vždyť by na začátek stačilo, kdyby tam dali ceduli, ať si majitelé psů hlídají ty svoje a u okýnka říct ,,hele, máš psa, dejte si bacha, jsou tu i malý děti" nebo jsem moc naivní?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ADAMIRA: well, ve skle maj asi nainvestováno, tak úplně nechtěj aby jim s tím lidi odcházeli do pryč a oni to dohledávali na celejch hradbách.

SARAJ: Tak je to správně, tak to má být. Nemyslím si, že by to měl řešit provozovatel hospody. Ale jakoby no hard feelings, jen se prostě neshodnem.
    Volně pobíhající čokly opruzující děti atp neschvaluju.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    REDSNAKE: ja ti nevim, jsem tam min jednou tydne. Ty pocty ti nesouhlasi a super, ze mas vycviceneho psa, co te posloucha a vis, kde je. Mozna zajdi udelat osvetu tem lidem, co se ani po hodine nezvednou a litajiciho psa po celejch Hradbach, nezkontrolujou. Jak rikam, psiska mam rada, svoje dite ovsem vic. Dalsi volbe litajici chlupac, co ho srazi na zem, sezere mu jidlo z ruky, kocaru, dostane cucku a pak majitel.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    ADAMIRA: spis narazi na par zakazniku, kteri vyrvou jine a resit to budou muset. Ja dokazu byt celkem hnusna megera a nebudu jedina, mno.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    spoléhaj na zodpovědnost každého zákazníka, ale na sklo je záloha, si trošku kakaj do pusinky

Prostě to nechtěj řešit, spoléhaj na to jaký maj místo a na zbytek se můžou vysrat.

tak snad se toho brzo zbaví a bude tam pak někdo normální
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam