• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    N_I: ja domino mel pred lety v cizine a za me nic, co by stalo za to. Delavaji, pokud se nepletu, takovy ty nadejchany pizzy s tlustym testem. To uz mi prijde lepsi ta Amici vedle, ktera se snazi delat aspon nejaky signature chute…
    N_I
    N_I --- ---
    SPLIFFBOY: hele to je necim zvlastni pizza? budu pobliz uz jen chvili tak abych neco nepropas...

btw di frankie uz nema s puvodnim konceptem nic spolecneho...neni to spatna placka..spis lepsi...ale za ty love a jak je mala...prislo mi ze sli okamzite dolu po otevreni...naprostej prumer...
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    KVALKAN: cafe na pul cesty
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Kafe nůžky papír
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    TUILE: Super, tam si zajdu zahrát i sám, když Tinder rande neklapne :D
    TUILE
    TUILE --- ---
    KVALKAN: kdybys zvládl dojít až do Vršovic, tak můžu doporučit přímo hospodu zaměřujících se na deskovky.
    Herní kavárna Bohemia Boards & Brews
    https://www.bohemiaboardsandbrews.com/
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    Nějaká kavárna na 4, kde by si člověk mohl v klidu sednout a zahrát ve dvou deskovku? Díky :)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    L4MA: a taky tam maji detske piskoviste a houpacky. Meh.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    REDSNAKE: Mno tak Smolík :/
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ADAMIRA: Ti hipici provozuji dlouhe roky radu jinych, pomerne uspesnych podniku. Veril bych ze si to umej spocitat.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    LIQUID_SOUND: není ale nic je nenutí ho měnit, halt lidi kterejm to vadí budou muset jinam, se nedá nic dělat

je to ponaučení, třeba až tihle hipíci skončí v mínusu a pustí to (pokud to chápu prostory patří MČ) tak si u příštích nájemníků MČ vynutí dodatek že hospodu budou muset udělat pro všechny v tomhle směru... krásný by to bylo ale to hlasy nedělá takže asi smolík :)

fakt škoda
    L4MA
    L4MA --- ---
    SARAJ: ja jen vychazim z jednoduchy logiky. podnik je dog freindly - vadi mi pobihani psu - pes mi tam poskrabal dite - na primej dotaz prvovozvateli total nezajem - nepujdu tam a zvolim vhodnejsi podnik. hospoda neni verejna inkluzivni sluzba.

LIQUID_SOUND: to prece nikdo nepredstira. bavime se v podstate o tom, ze to na svete nefunguje idelane, nejen na Hradbach. :)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    L4MA: No spíš mi přijde hodně divný předstírat, že je aktuální stav v pořádku. Nic víc.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    L4MA: a proc bych tam mela prestat chodit? Jakoze par lidi ma na haku, tak ja reknu - eh, pardon - mate tady volne pole? A proc?ty mestaky beru jako hodne krajni reseni, ja si predtim rada nejdriv zarvu.
    L4MA
    L4MA --- ---
    LIQUID_SOUND: tak pokud predpokladas, ze straznici stav narovnaj, jak je jejich zvykem, tak samozrejme volat. prijde mi jednodussi se rozsapani vyhnout, nez ho resit zpetne s bezpecnostnima slozkama. :)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    L4MA: A čekat až to dopadne hůř než jenom poškábanym dítětem jo? Hm. To mi ti ozbrojený zedníci měšťáci přijdou rozumnější způsob, jak stav narovnat.
    L4MA
    L4MA --- ---
    SARAJ: nebo mozna staci tam nechodit. jen napad. :)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    REDSNAKE: hehe, takhle jo - muj dotaz na Hraby byl jasnej - budete regulovat? Nebudete regulovat? Odpoved jsem dostala- nebudou. Takze v pripade dalsiho nevychovanyho cokla, co ma ohrozi dite, vim, ze pronajimatele maji v pici a muzu pripadne volat i mestaky, pac pes bez dozoru je pes bez dozoru a nazdar. Na IRL bych se zachoval - jsem v mnoha situacích zadostiva, ale jako zenska ti reknu, ze IRL lidi cuci jinam.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    tak pokud to tak dělat nechtěj tak at to tak nedělej žejo, žádnej zákon neboco jim to nenařizuje a prostě spoléhaj na to co je to za místo a že si můžou dovolit co chtěj

prostě je to práce navíc, ale ta jejich výmluva "spoléháme na to že jsou lidi zodpovědný" je fakt trapná, echt když vybíraj zálohu na sklo, účet mi předpokládám když budud sedět někde venku taky nerozjedou atp. - a mrdat lidi kterejm ti psy vadí
    L4MA
    L4MA --- ---
    LIQUID_SOUND: nefer, ale Redsnake popisuje, jaka je fakticka politovanihodna situace, se kterou se nebude nic dit, a Saraj a nam vsem, kterejm cokolve vadi, nezbejva nez sestimsmirit...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam