• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    BAAL: Tam to bylo tak drahy? Ja tam vyzvedaval jen baliky obcas a prislo mi co jsem zbezne koukal ze ceny zakusku a tak docela normal, ale nevim, zas tak jsem to nezkoumal.
    BAAL
    BAAL --- ---
    REDSNAKE: Na druhou stranu mě uplně nepřekvapuje, že nefungovalo místo s chlebem za 120 na horkách:) Já jsem tam byl jednou, chleba byl dobrej ale učtenka dost překvapila, což je koneckonců stejný případ se zrnko zrnko
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Na horkach bude zrejme misto toho pekarstvi dalsi, asi milionta optika. Super, optik neni nikdy dost.
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    KVALKAN: Aktualizace:

Aktuálně probíhají na koupališti intenzívní práce směřující k odstranění vodních plžů, jejichž výskyt je pro další výskyt cerkáriové dermatitidy zásadní. V období od 10. 7. do 15. 7. 2023 bude provedeno další testování na výskyt cerkárií a podle výsledku vás budeme informovat o termínu znovuotevření, případně o ukončení sezóny.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    bezva, tak už máš aktuálnější info
    takže voda čistá, ale šneci/ptáci zanesli mrzeníčko :(
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    ARMADA: Příčina se ví, ale neví se, co s tím, pokud koupaliště nechtějí prolít chemií :/

MČ Praha 4: Životní prostředí a čistota - Koupaliště Lhotka je pro veřejnost uzavřeno
    https://www.praha4.cz/Koupaliste-Lhotka-je-pro-verejnost-uzavreno.html?
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    SARAJ: voda je čistá, teď ale hygiena řeší zdroj té dermatitidy
    Šetření výskytu dermatitidy u návštěvníků biotopu Koupaliště Lhotka - Koupaliště Lhotka
    http://www.koupaliste-lhotka.cz/setreni-vyskytu-dermatitidy-u-navstevniku-biotopu-koupaliste-lhotka/
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    Jo to je spíš do co vás sere... Zvlášť teď. A už jen kvůli tomu že nikde není žádné info jak nebo jestli vůbec to řeší a kdy otevřou...
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    SINEAD: a sakra! Diky
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    SARAJ: Tam ted nechces :D
    Koupaliště Lhotka je zavřené. Po koupání se lidem objevila vyrážka na kůži | PrahaIN
    https://www.prahain.cz/zdravi/koupaliste-lhotka-je-zavrene-po-koupani-se-lidem-objevila-vyrazka-na-kuzi-13397.html
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    SARAJ: Ja mam PSTD z coklu z Rumunska a kdyby mi nejakej pes na zahradce poskrabal dite, dostane sutrem a peprakem. Ten peprak s sebou mmch nosim vsude, ale opravdu vsude.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    Nevite jak je na tom Lhotka s cistotou vody letos? Byl uz nekdo?
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    KOLOC: jako zase to pry provozuje byvala bordelmama, takze takove nuselske
    KOLOC
    KOLOC --- ---
    A je to tam takové rozpačité.
    KOLOC
    KOLOC --- ---
    Tak sem se byl mrknout na tej novej Závisti.
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    N_I: Tak u toho zustaň. :)
    Retro dobrý, ale ne podle normy. Fakt se ti z toho udělá zle.
    Bramborák a gulášovka k zeblití. Jakože fakt!
    N_I
    N_I --- ---
    CARNAQE: ne:)
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    N_I: Měl si tam někdy něco jinýho než kuře?
    N_I
    N_I --- ---
    diky...ono i ta pekarna je uplne blbost predrazena vedle..:)

podobne jako zrno a zrnko....nechapu jak premiova mrk mrk moderni kavarna muze mit tak prumerny kafe...vsechno listove testo za 95kc zakusek...nic extra...

to je uz lepsi ten bufik vedle reznictvi novak a jejich peceny kure kde to aspon dejchne..:)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    N_I: ja domino mel pred lety v cizine a za me nic, co by stalo za to. Delavaji, pokud se nepletu, takovy ty nadejchany pizzy s tlustym testem. To uz mi prijde lepsi ta Amici vedle, ktera se snazi delat aspon nejaky signature chute…
    N_I
    N_I --- ---
    SPLIFFBOY: hele to je necim zvlastni pizza? budu pobliz uz jen chvili tak abych neco nepropas...

btw di frankie uz nema s puvodnim konceptem nic spolecneho...neni to spatna placka..spis lepsi...ale za ty love a jak je mala...prislo mi ze sli okamzite dolu po otevreni...naprostej prumer...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam