• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Cus, nemate nekdo tip na rozumnyho (sportovniho)ortopeda pres kolena? Mam jeden kontakt, ale sidli nekde na Sarce to je pres celou Prahu, tak shanim neco bliz. Nemusi to byt Nusle...
    Diky
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    no vzhledem k tomu jak vbypoadaly posledni leta uz se asi nevykoupem protoze od pulky cervence uz bude hnusne :(
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    BAAL
    BAAL --- ---
    THAIGRR: aha, my bad, nějak jsem automaticky a zcela špatně předpokládal, že pujde o Náš Chléb, Vaše Pekárna
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    o jakým pekařství na Horkách se bavíte?
    Jestli to na rohu Rostislavovy a V Horkách, tak to bylo normální s normálníma cenama
    Chleba za 120 mohl bejt ve Sklizenu (které už není) a nebo naproti Nové Nuselské Náš Chléb (to tam asi ještě je)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    BAAL: Tam to bylo tak drahy? Ja tam vyzvedaval jen baliky obcas a prislo mi co jsem zbezne koukal ze ceny zakusku a tak docela normal, ale nevim, zas tak jsem to nezkoumal.
    BAAL
    BAAL --- ---
    REDSNAKE: Na druhou stranu mě uplně nepřekvapuje, že nefungovalo místo s chlebem za 120 na horkách:) Já jsem tam byl jednou, chleba byl dobrej ale učtenka dost překvapila, což je koneckonců stejný případ se zrnko zrnko
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Na horkach bude zrejme misto toho pekarstvi dalsi, asi milionta optika. Super, optik neni nikdy dost.
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    KVALKAN: Aktualizace:

Aktuálně probíhají na koupališti intenzívní práce směřující k odstranění vodních plžů, jejichž výskyt je pro další výskyt cerkáriové dermatitidy zásadní. V období od 10. 7. do 15. 7. 2023 bude provedeno další testování na výskyt cerkárií a podle výsledku vás budeme informovat o termínu znovuotevření, případně o ukončení sezóny.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    bezva, tak už máš aktuálnější info
    takže voda čistá, ale šneci/ptáci zanesli mrzeníčko :(
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    ARMADA: Příčina se ví, ale neví se, co s tím, pokud koupaliště nechtějí prolít chemií :/

MČ Praha 4: Životní prostředí a čistota - Koupaliště Lhotka je pro veřejnost uzavřeno
    https://www.praha4.cz/Koupaliste-Lhotka-je-pro-verejnost-uzavreno.html?
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    SARAJ: voda je čistá, teď ale hygiena řeší zdroj té dermatitidy
    Šetření výskytu dermatitidy u návštěvníků biotopu Koupaliště Lhotka - Koupaliště Lhotka
    http://www.koupaliste-lhotka.cz/setreni-vyskytu-dermatitidy-u-navstevniku-biotopu-koupaliste-lhotka/
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    Jo to je spíš do co vás sere... Zvlášť teď. A už jen kvůli tomu že nikde není žádné info jak nebo jestli vůbec to řeší a kdy otevřou...
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    SINEAD: a sakra! Diky
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    SARAJ: Tam ted nechces :D
    Koupaliště Lhotka je zavřené. Po koupání se lidem objevila vyrážka na kůži | PrahaIN
    https://www.prahain.cz/zdravi/koupaliste-lhotka-je-zavrene-po-koupani-se-lidem-objevila-vyrazka-na-kuzi-13397.html
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    SARAJ: Ja mam PSTD z coklu z Rumunska a kdyby mi nejakej pes na zahradce poskrabal dite, dostane sutrem a peprakem. Ten peprak s sebou mmch nosim vsude, ale opravdu vsude.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    Nevite jak je na tom Lhotka s cistotou vody letos? Byl uz nekdo?
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    KOLOC: jako zase to pry provozuje byvala bordelmama, takze takove nuselske
    KOLOC
    KOLOC --- ---
    A je to tam takové rozpačité.
    KOLOC
    KOLOC --- ---
    Tak sem se byl mrknout na tej novej Závisti.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam