• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    KETHAMINA: toz podel se!;)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    SPLIFFBOY: je tam toho trochu vic nez na nesnezenu, dynamicky ceny… jinak stejny.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    A too good to go je nejak vic trendujici appka nez Nesnezeno? Protoze to jsem pred casem stahnul a mel jsem pocit, ze tam nic moc neni. Tak jsem to, pravda, pak uz moc nesledoval…
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    KETHAMINA: ja beru balicky od zrnka (vetsinou hodne sladkeho a chleba, co vydrzi skvelej 3 dny - dyl nevim, sezeru) a sushi od sakury v arkadach. To kupuju casto a dlouho i pres nesnezeno a cena je uz urcite rok stabilni. Casto vyprodane, kupuju vzdycky po pulnoci, kdyz naskoci nova nabidka.
    Vyzkousela jsem i ruzny starbucks, cukrarnu nad skibi v dbk… a kdeco, ale vracim se k zrnku a sakure.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    CARNAQE: Ahoj,neposilala jsem to veřejně, ale mám blízkou známou ukrajinku Violetu, která spolu se svou snahou uklízí
    KALTY: ji už taky využíval, je skvělá akorát má velkou spotřebu hadrů :)
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    Koukal sem na nástěnce, ale nic.
    Potkávám kvalitní jednorázovej generální úklid.
    Někoho, komu by sem se nebál na víkend nechat klíče od bytu.
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    KETHAMINA: Mě to přišlo skvělé v Barceloně. Tam jsme kolikrát dostali skvělé jídlo a ještě hodně za dobré peníze. V Praze mi to přišlo mrtvé. Jasně, v centru si můžeš koupit trdelník. Ale strašně se tu tlačí na cenu. Takže i tenhle secondhand je předražený.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    Chvíli teď testuju Appku To good to go a teď mezi svátky lituji,že nejsme v Praze. Skáče na mě Mozzarellart, Zrno zrnko atp. Jen si říkám jestli jsou to mezivánoční přebytky nebo kromě více uživatelů se zapojuje i víc podniků? Nemáte někdo osobní zkušenost, zatím jsem si takhle zajistila dezerty ke kafíčku nebo snídaně v hotelech v centru.
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    KARLOSK: Párkrát už jsme tam nakoupili a dobrý, ale z Mozzarellartu nám chutná víc.
    WENOUSH
    WENOUSH --- ---
    KARLOSK: chodím tam celkem často - kvalitou srovnatelné s mozzarelartem, mají někde ve středních čechách vlastní farmu a dělají si vlastní burratu, mozzarelu a máslo

navíc velký výběr sýrů a uzenin, fajn lidi, na stojáka si možná dát kafe nebo decku vína

cenově je to trochu dražší, ale na tenhle typ krámů standart

pro ty, co vaří italskou kuchyni je to požehnání - pecorino, guanciale, gorgonzola, burrata atd. - všechno přímo pod nosem
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    THAIGRR: Mě právě zajímalo, jestli je to konkurence schopné k Mozzarellartu.
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    KARLOSK: taky jsem na to koukal, já asi nejsem cílová skupina pro tenhle obchod, ale cokoliv je lepší než levné potraviny
    a o kousek vedle býval uzbecký Tamanno kebab a je místo toho nově M.A.K Cheesesteak & Bakery a vedle M.A.K coffee, ale taky jsem to ještě nezkoušel
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Včera jsem si z tramvaje všiml "nové" (je to tam půl roku) Italské prodejny na Nuselské naproti PRE https://maps.app.goo.gl/K9hPo1DGrBmY12oG8
    Už byl někdo vyzkoušet?
    KUBIIK
    KUBIIK --- ---
    LORD_DE_SEIS: Kafe nůžky papír dokonalý.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    KETHAMINA: Bydlim odtamtud kousek a chodim si tam pro jídlo docela často. Možná mě trochu mrzí ta statická nabídka. Aspoň něco sezónního kdyby mívali. Jinak za mě super!
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    KETHAMINA: Nene, nevím nic, jen jsme si zajeli tenhle polovymyšlený název a říkáme jim Pandžábci.
    Můžeš se příště pozeptat ;)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    WRNQ: chodíme s kolegy, ještě jsem se moc neseznamovala. Ale kolegové dost oceňují ty XXL porce. Víš něco víc o rodině, původu nebo proč jsou u soudu :)
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    KETHAMINA: To je Pan Džábek:)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    LITTLEWONDER: já chodím vedle soudu a tam je jídlo taky super, koukám, že FB trochu zastaralý, tady sedí adresa https://www.firmy.cz/detail/13186143-bistro-punjab-praha-nusle.html

SINEAD
    SINEAD --- ---
    Nemate tip kde objednat cukrovi? Idealne takovy to klasicky...diky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam