• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    WENOUSH
    WENOUSH --- ---
    Vietnamská na Nuselské je dlouhodobě top: https://maps.app.goo.gl/PRroBoF8nxfM3UnW9
    Oproti ostatním rozhodně vyniká.

U Paloučku je taky skvělé Hasu sushu - mají to vietnamci, ale široko daleko jedno z nejlepších suši (lepší je v okolí jen Arirang ve Vršovicích).

Indie je bída - hodně lidí doporučuje bistro u soudu, ale já tam měl už dvakrát nic moc jídlo. Yajímavý je Indelicious ve Ctiradově, indický vege street food. Hodně lidí cení, mě přijde poměr cena/výkon nic exkluzivního.

Velice slušný je taky Saladbop na Horkách - klasický korejský jídlo.

Číně je záhodno se v Nuslích vyhnout a jít na osvědčená místa v jiných čtvrtích.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Máte někdo tip na nějakou aktuálně dobrou asijskou restauraci v Nuslích?
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    ROBOTON: balance club brumlovka
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    Díky všem, já zatim zkusil Spartangym a přišlo mi to spíš jako Instagym....
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    ROBOTON: chodivam obcas do fitka u kanclu v parku na chodově (ten office park naproti nakupaku), je tam fajn ze to vetsinou sou lidi co cvici behem pauzy v praci, nemaj tendenci delat tyhle instagramovy kokotiny
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    ROBOTON: Jsem teď spoko v Pandera gym. Ale to máš už trochu z ruky je to až u Sapy...
    ASLAN
    ASLAN --- ---
    ROBOTON: Hele chodim na Novodvorskou do Fitness victory a je to tam relativně fajn. Většinou tam není ani úplně plno a je to tam relativně udržované.
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    ROBOTON: v Podoli mas zakladni fitko v cene plavani
    Nikdo tam nepozuje
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    Nemate tip na fitko, kam lidi chodej cvicit a ne pozovat u zrcadla a fotit se na instac? Idelane okoli Budejovicke/Branik, diky
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Jen FYI, v Praze existuje plan snizovani hluku, do 17 rijna k pripominkam, zatim jsem nemela cas to studovat, ale Nusle to zjevne nejak zahrne...
    - Portál životního prostředí - MHMP
    https://praha.eu/web/portalzp/w/praha-dokoncuje-4-kolo-tvorby-akcniho-planu-snizovani-hluku-aglomerace-praha-2024

KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    Nevíte něco o tom aktuálním blackoutu? (bejt v supermarketu, kde zničehonic zhasnou všechny světla, je hodně creepy :D)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    PSYKUK: Myslel jsem za magistrálu směrem k Vltavě tj. na západ. Neřekl bych, že je kostel sv. Pankráce prostě v Nuslích no. :) A zcela subjektivně Sdružení bych tipoval, že bude dělit Nusle od Michle. A taky ne! :D Holt jsou Nusle výrazně větší, než jsem myslel.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    CLUSMAN: Nejlepší flek pro Nádraží Nusle by bylo přímo od Nuselákem nebo na Ostrčilce.
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    CLUSMAN: a pak ho odřízneme tranzitním tahem v Bartoškově?
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    Nezkusime anektovat nadrazi Vrsovice a pravoplatne ho prejmenovat na nadrazi Nusle?

PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    LIQUID_SOUND: Zadnej Pankrac, my u Sdruzeni jsme porad Nusle ;)
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    FOOTFAN: takovejch je víc... Nové Město je 1/2, Vinohrady 2/3
    FOOTFAN
    FOOTFAN --- ---
    Ta červená čára na mapách.cz je hranice katastru Nusle. Třeba takový Pankrác je jen místní název, ale katastrálně žádný Pankrác neexistuje. Katastry původních obcí můžou jít přes více městských částí. Další příklad je třeba Libeň, kde je část na Praze 8 a část na Praze 9.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam