• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANNIEQueer cinema loves Phillip Morris
    ICELANDBOY
    ICELANDBOY --- ---
    ANNIE: jojo,to jsem tajil do posledni chvile ;) herr Fassbinder - der Ruler
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    ICELANDBOY: :))))) děkuju. Těšim se. Už to chci vidět hrozně dlouho... a až teď jsem se dočetla, že to dělal Fassbinder. ehm :)
    ICELANDBOY
    ICELANDBOY --- ---
    ANNIE: no to je mile :) specialne Tobe pujcim to V roce se 13 uplnky :) pac nikdo jinej to nechce :)))
    http://www.imdb.com/title/tt0077729/
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    ICELANDBOY: Máš to mít :) Píšu si to do deníčku k Blue Velvet ;) ... Ten film má hodně do sebe. A já hlavně můžu Bowieho v neomezenym množství a Susan Sarandon taktéž (od dob Rocky Horror Picture Show :) )
    ICELANDBOY
    ICELANDBOY --- ---
    ANNIE: woow...Susan a Catherine...tak na to bych se rad podival :)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Sice to není úplně queer film, ale přidávám si ho do seznamu. Je to lehce upírský horror The Hunger (1983) s Davidem Bowiem, Catherine Deneuve a Susan Sarandon.Na IMDB je tady: http://www.imdb.com/title/tt0085701/ . Příběh to má řidší, ale vyvažuje to celkem zajímavá výtvarná stylizace a je tam jedna dost hezká scéna mezi Susan Sarandon a Catherine Deneuve (což je vlastně ten důvod, proč ten film házím sem :)...Mám to na dvd...
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    WIZZ: pravda tahle varianta mne nenapadla :DD
    no ANNIE udelej radsi jak uvazis....:))
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    tak ja zustanu napul a skripnu se mezi ty litacky...to uz se mi stejne podarilo nekolikrat, tak to konecne uplatnim
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    vis, jak by se zvedla navsetvnost kina?myslim, ze pro kino svetozor by bylo lepsi zustat pekne tam...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Je fakt, ze to asi mensinam na popularite neprida...tak ja se zkusim jeste ve smrtelny kreci vyplazit z kina...:)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    To je jedna ze smrti, ktera by mi nevadila :)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    LOG_LADY: jojo. Ja ted taky rezervuju...a desi me to. Mnoho mnoho filmu
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    ANNIE: musim jeste poradne prokoumat ten program,ale uz se to blizi, jsem ve stadiu rezervaci..
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    LOG_LADY: v patek mam maraton od peti az do posledniho filmu...jsem magor
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    hmm, no ja jeste musim vykoumat, co budou davat v patek, nerada bych, aby se to zas s necim krizilo..
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    LOG_LADY: skoda...ja s tou mezi zatim prave vubec nevim....aaaach jo
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    ANNIE: no ja premyslela o te mezi, na tu posledni budu bohuzel pryc, no uvidiim
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ja se vcera s Jukim stavil pri nasem grandioznim tahu Prahou na hodku a pul taky v Radosti na zahajovaci party. jinak permici mam vyrizenou, musim prozkoumat ten rezervacni system... a hodlam tam byt takrka kazdy den od odpoledne do noci (jedina vyjimka bude patek a sobota vecer, pac mam smeny za barem). add Ozon... na toho se ptam uz mesic v pujcovne, mel byt v distribuci od zari, ale furt ho nemaj, i kdyz jim sviti na webu v "pripravujeme"... s cimz souvisi... nevim, estli na Mezipatrech nebudu davat prednost spis filmum, co v ty pujcovne ci jinde tezko kdy potkam (cize vynechat Ozona, Zkrocenou horu.... filmy z Vasi sbirky... ;)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Tak vyborne :)
    ICELANDBOY
    ICELANDBOY --- ---
    jo,dlouho jsem nebyl mezi buznama,tak asi pujdu :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam