• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANNIEQueer cinema loves Phillip Morris

"Q" nový magazín české televize o queer tématech. Každý čtvrtek na ČT 1 http://www.ceskatelevize.cz/program/10121061347-04.01.2007.html
    průběžné téma: VÝMĚNA FILMŮ. ID a jejich seznamy jsou průběžně přidávány na nástěnku!
    Queer film - teplý filmový archiv

diskuze o seriálu L WORD!!! [ The L Word ]
    rozbalit záhlaví
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    MARTIA: To jo :) Je pravda, že paní překladatelka měla asi s Mitchellem docela peklo. Prý si jí takhle podával už při diskusi po Hedwig and the angry inch...:))))
    MARTIA
    MARTIA --- ---
    jojo my sme byli z shortbusu taky nadšený...moc pěkně natočený, výborný charaktery, skvělý propojení s animací, skvělá kamera...úsměvný, vtipný, lidský a citlivý snímek.
    Na závěrečné diskuzi mě teda trošku vadila slečna překladatelka, která se mi zdálo to moc nezvládá. Překlad tak nějak dávala, ale vtipy jí absolutně unikaly...nějak se nemohla naladit na podobnou vlnu jako pan režisér a většina obecenstva...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    WIZZ: Podle me cenu poroty ziskalo Neco uplne noveho, ale jista si taky stoprocentne nejsem...

Shortbus na me zapusobil moc a urcite ho chci videt jeste jednou. Hrozne silny a jako jeden z mala filmu, co sem letos videla, mel happyend.
    Jo a performence byla vyborna, jen si nejsem jista, jak moc napomuze priblizovani mensin spolecnosti. Kdyz sem tam videla tu kameru Cesky televize...uz se dneska tesim na zpravy z kultury, az to tam budou prezentovat jako festival gay a lesbicky kultury a bude nasledovat zaber na dva pary soulozici na pohovce a na ne zira plnej sal :D
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    me se shortbus taky libil... pocitove na me pozitivne zapusobil, coz je pro me vzdycky nejdulezitejsi a zaroven se to nejhur vysvetluje, kdyz se vas pak nekdo zepta, proc se vam libil :) takze sem se to naposled pokusil nejak obhajit v pofilmovy debate nad drinkem ve foyer, naposled sem pak este pokracoval v diskuzich ve friends, v stelle... a je fakt konec... trochu me to taky mrzi... na druhou stranu zitra se konecne vyspim do sytosti s pocitem, ze mi nic ten den neutece, kdyz z postele proste nevylezu... a to se taky pocita ;)

co rikate na gaucovou performance pri ukonceni pred shortbus? :)))
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    letni bourku zajemcum samozrejme prepalim... a ted sem si uvedomil, ze happy endings se mi vlastne taky taha, takze se muzu trosku prospat.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tvyks si posledni dobou na tech outfitech pri hrani docela ulitava... i kdyz on je celkem pestrej, i kdyz se potka v tramvaji ;) jinak s tvyksem tam mel hrat este vectif (plesatej)... a je to prevazne electro house obvykle ;)

jinak je se ted dostal domu ze smeny na baru jinyho klubu... takze kolik toho zejtra (rozumej dneska) dam je ve hvezdach... a to sem mel v planu stihnout vsechno a este sjet krodicum na obed, ehm.
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    SPLIFFBOY: Ja bych taky brala Letni bourku. Ted sem z ni prisla a docela me prekvapilo, ze nemci dokazou natocit vtipnou (!) komedii...a nasledna debata s hercem, ktery v celem filmu hraje snad nejvic hetero roli byla taky velmi zazivna :) Jsem nadsena
    Dotek ruzove byla mila britska komedie, kde by klidne mohl fungovat klasicky hetero par, ale pritomnost meho milovaneho Kyla McLachlana (alias agenta Coopera) to velmi pozvedla...ze dneska mam skvelej pocit :)
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    eee pozdravujte Maclachlana v Doteku ruzove prosim, ja uz zalehla..
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tak popmusic byl docela fajn film, ale nijak extra queer mi teda neprisel... ale budiz.
    dnes dotek ruzove a hanu... pokud se dostanu. pak zas do prace. sem uz tenhle tyden uplne vycerpany, do postele sem se vcera dostal dnes v osm rano... a asi po vikendu opet zalehnu nemocny... ale nejak uz to chci doklepat.

jinak sommersturm mam uz na disku, v xvid s eng titulky.
    QUASIT
    QUASIT --- ---
    50 způsobů mi taky přišlo nic moc celkově, byly tam naštestí vtipný momenty. Ale spravil jsem si chuť na Hedwice, která byla výborná.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    WIZZ: no ja ho ani moc nezaregistroval... ale nejprve me o nem nadsene vypravel jeden kamarad, kdyz sem to pobavene licil druhemu, zjistil sem, ze je na tom vlastne v jeho vnimani uplne stejne... a este rikal, ze se na jeho adresu vyjadril reditel festivalu, ze je to takova princeznicka tohohle rocniku ;)

jinak to zarazeni 50ti zpusobu u me zpusobilo velice podobny efekt, odjizdel sem vicemene nespokojeny, coz me docela mrzi.
    dnes jen popmusic, pak musim jet makat... :(
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Ja jdu dneska na komplet nabidku velkeho salu, tedy ctyri filmy. No... snad to preziju :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Samuel Jonatan je ten inteligentni krasavec, jak sou z nej vsichni tak vydreny? :D uznavam, ze je to hodne charismatickej kluk od pohledu, ale zpusob, jak po nem slinta celej svetozor, me desne bavi... ;)

jinak get real opravdu uzasny. 50 zpusobu byl prvni film, kterej se mi letos vylozene nelibil... nekteri znami ho oznacili za "roztomily"... me to teda prislo jak mega p*covina, ze to tak musim rict... zvazoval sem odchod v pulce, nakonec sem tomu filmu dal sanci na nejaky rozuzleni, ovsem zadnyho kloudnyho sem se nedockal a ve vysledku sem zabityho casu vazne litoval.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    takze to vypada na ty prvni dva, naopak nezranitelne nedam, stejne se bojim, ze se do malyho nedostanu... tak se presunu aspon vcas na olmeca party :)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Ja bych tam dneska mela byt uz od 17:00 na Vzpamatuj se, pak 50 zpusobu, jak rict bajecny a nakonec Hedwig and the angry Inch, ale s tim prvnim filmem nevim nevim...jak rika Spliffboy. Ranni navraty z festivalu sou peklo....
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    no ja mam dnes ve svem predvyberu Vzpamatuj se, 50 zpusobu a Nezranitelne... ale otazkou je, co dam, blbe sem se vyspal (to sou ty navraty z Mezipater pomalu rano) a navic mam silenou rymu.

jinak vzhledem k tomu, ze v patek a v sobotu nezvladam vecerni projekce a kamarad z Brna mi vychvalil Sommersturm, tak to stahuju... snad je to ono... a uz to skoro mam :)

pak sem teda pres torrenty zkusil najit este dalsi snimky z letosniho rocniku, ale to bude na dyl este asi.
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    LUMP: :)) nevi, nybrz neco tusila, ale spechala sem na tramvaj, no doufam, ze se tam jeste potkame:))

ANNIE: diky, jsem sklrooza, jo a s tim promitanim pripadne pronajmutim se jeste poptam,
    jen se prosim fakt hlast kdo by sel..
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    SPLIFFBOY: Taky mam jeste jakz takz zabrany :) Naplno sem brecela jen u Zkroceny hory a Pisne pro chudeho chlapce, kdysi v Hradisti
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ANNIE: to je asi individualni no, me to prislo jako celkem pusobivej zaver. na krajicku sem mel kazdopadne taky, vic si ovsem v kine tak nejak nedovolim... ;)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    SPLIFFBOY: Ja mela slzy na krajicku i v kine. Bylo to neskutecne silny... ja mam na mysli ten konec u toho pamatniku. Prislo mi, jakoby to tam nekdo prilepil. Kdyby to skoncilo pred tim, tak film nebude mit chybu. Alespon pro me
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ANNIE: nevim no, s tim koncem to je tezky... u me ten film celkem stoupnul, ze mel unhappy end. a vubec na me tak nejak dolehlo, kdyz si clovek pomyslel, ze ty nacisticky svinstva a la prevychova se skutecne dely... koukat na ten film doma urcite brecim... :P
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam