• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANNIEQueer cinema loves Phillip Morris
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Uzavrela jsem anketu. Myslim, ze 20 hlasujicich je dlouhodobe maximum. Vysledky zde: [ Queer cinema aneb máme rádi teplo v kině ] .
    Mate - li nekdo napad na dalsi, tak se hlaste nebo ji rovnou stvorte. Prava tu jsou :)
    PATRA
    PATRA --- ---
    Uz to asi vite, ale Ozpetek do distribuce pujde.
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    SPLIFFBOY: nemaz. Me spis zajimal nazor. Prislo mi to hodne stereotypni, tak sem to jen chtela konfrontovat :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ANNIE: ne, ani jedno sem nevidel. jen sem fakt daval dohromady comp a vubec nic celej mesic nestahnul, tak to ted proste nechavam pres noc pusteny na torrentech na cemkoliv, co me zrovna napadne... proc? mam to rovnou smazat? ;)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    SPLIFFBOY: videl si Keillers Park?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    bylo mi lito nevyuzit data v ramci FUP, takze sem stahnul Keillers Park (puvodni svedske zneni se zabudovanymi en titulky). este stahuju Conrad Boys...
    QUASIT
    QUASIT --- ---
    LOG_LADY: OK, mám pro tebe taky lístek :)
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    QUASIT: ja bych se pridala, jestli je jeste cas...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    vzhledem k tomu, ze mam informace, ze spravce ma pro tebe dost slabost, tak se ot odpousti... ;)
    Ja mam pocit, ze je to 15., kdyby ne, tak asi pujdu na Saturno taky...jinak se pujdu podivat na Voïce/Chieko v akci ve Ztratach :)
    MRS_BRIGHTSIDE
    MRS_BRIGHTSIDE --- ---
    jo, aha... tak asi ne, no :))) a mohla bych si na vernisazi zas jednou udelat vecer chieko... neni to sestnactyho? a teda saturno je i dneska v malym sale szr, jen uz rezervace fuc vcera, takze budu asi muset verit distribuci... ale uz sem OT, omlouvam se spravci ;)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    MRS_BRIGHTSIDE: a co vernisaz? Nemala bys tam byt jako The voice pritomna? :)
    MRS_BRIGHTSIDE
    MRS_BRIGHTSIDE --- ---
    ANNIE: a maj byt i ty severni blata, co vyhraly... ale nevim to uplne jiste, cetla sem to nekde tady. a ja na saturno toho patnactyho asi zajdu, jeste uvidim
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    MRS_BRIGHTSIDE: fakt? Skvely...jsem to jeste v zadnym seznamu filmu, co jsou do distribuce nevidela. I kdyz tenhle film by fakt bylo skoda nekoupit. Jen je blby, ze nevyhral....
    MRS_BRIGHTSIDE
    MRS_BRIGHTSIDE --- ---
    ANNIE: ma to jit i do normalni distribuce, stejne jako irina
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Škoda, že už mám 15. něco jinýho. Bych si to ještě zopakovala...
    QUASIT
    QUASIT --- ---
    Annie doporučené Saturno contro dávají v rámci Ozvěn Karlových Varů v Aeru 15.7. ve 20:30. Budou anglické podtitulky. Napište, kdo byste se chtěl připojit k návštěvě, ale prosím pospěšte si, rád bych udělal rezervaci co nejdřív. Volná místa ubývají!
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    tak oprava: myslim, ze o bylo z 90. let, na soundtracku byla snad nejaka vec od armanda van heldena z 90. let... :)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Saturno contro je skvely. Gay vztah tam je jen jako jeden z mnoha. Je to vlastne skupinovy portret party kamardu, ale vyborny. Doufejme, ze to pujde do distribuce, ale snad jo. Ozpetek je v Cechach docela dobre zavedenej, diky tomu, ze uz cenu ve Varech dostal...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    WIZZ: kez bych t mohla sest na to. Bohuzel...full klavesnice na notebooku :)

Jinak na queer Saturno jdeme dneska, tak pak poreferuji :)
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    ANNIE: žjoooooova, to se mate, i ze dete na film i ze ste videly Renee, tak uzivejte Varu a tesim se na report...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam