• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANNIEQueer cinema loves Phillip Morris
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    WIZZ: :D to zni jako "nechci ti rict do oci, ze jsi blazen, spis vsichni respektujeme, ze na tom jsi spatne a doufame, ze se to casem zlepsi" :)))))
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    LUCKYSWEETY: neni vubec zac .) Se spis omlouvam, ze to bylo tak blbe ve spechu a zmatku, ale nejak sem dneska vubec nic nestihala :)
    LUCKYSWEETY
    LUCKYSWEETY --- ---
    ANNIE: prvni dve dyvka vypaleny, s tretim nejakej problem, to dodelam zejtra
    dekuju moooooc*
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    bubble zitra snad urcite, ja ted nemam silu, zkusim relaxovat... mozna dorazim na neco vecerniho/nocniho dnes jeste...
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    SPLIFFBOY: teda ja sem zblblej, chci vlastne od 6ti do velkyho, to mi doporucoval kamarad z Brna...

kazdopadne uz zacinam byt ze svyho vytizeni tenhle tyden totalne pretazenej, takze cekam, kdy usnu na necem desne zajimavym v kine, nebo dokonce zkolabuju na schodech ve svetozoru, ehm.

a to sem stihl za 3 dny festivalu zatim jen 3 filmy...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Priznam se, ze nevim. O listcich letos totalne nemam prehled...
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    a jsou na to jeste listky? ja mozna pujdu, pokud nam skola skonci nejak rozumne...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Kratke filmy pro vsechny baby? :) Jojo. Ja tam jdu
    LUCKYSWEETY
    LUCKYSWEETY --- ---
    jdete nekdo od 4 na ty baby ve filmu, bo jak se to jmenuje
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    ANNIE: jojo, dneska doufam :) a mam snad i slibena cd...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Asi z tech prednasek nekdo nemate zapisky, co? :D Bohuzel se mi to nepodarilo stihnout ani dneska... Jinak Freak Orladno opet bomba. Absolutne nechapu, proc se o Ulrice Ottinger temer nikde nepise ani neuci. Jeji filmy jsou postmoderni, jsou chytry i neuveritelne dobre natoceny. Presto se z tohohle obdobi z Nemecka zminuje tak maximalne Fassbinder, Herzog a Wenders... skoda. Hrozna skoda
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ja na konec duhy asi jo...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    LOG_LADY: ty nepujdes na zadny film?
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    ANNIE: super, tak ti to tam hodim az pojedu kolem..
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    LOG_LADY: hele ja tam jsem porad. A popravde, uplne se mi podarilo zapomenout, ze to mas :) ach jo. musim si uz konecne koupit diar :)
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    ANNIE: ja ti to musim vratit, v patek treba nebo zitra jestli budes.. omlouvam se za prodlevu..
    LUCKYSWEETY
    LUCKYSWEETY --- ---
    bych se s tim vypalovanim pridala, kdyby to nekoho moc neotravovalo ,)
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    ANNIE: ju, tak to ještě vydržím :) , klidně můžeme dát sraz a já si to vypálím na notebooku, zatímco budeš pít svůj vybraný drink :)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam