• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANNIEQueer cinema loves Phillip Morris
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    jo a jaky je to Tick Tock Lullaby? je to dobry? mame se na ozveny tu hodinu a pul trmacet?:_)
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    (Prohledla si nastenku)

Ty Fingersmith teda nikdo fakt nemate?:-(
    PATRA
    PATRA --- ---
    fabiano golgo na zakonceni opily nebyl a nehral to.
    NUFINKA
    NUFINKA --- ---
    ANNIE: bingo */*
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    ja si skoro myslim, ze mu bylo fakt zle... takhle opilej clovek nevypada...
    NUFINKA
    NUFINKA --- ---
    WIZZ: neda se zcela rici ze by byl opily.... */*
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ja se letos zklamal ucasti, pac oproti lonskym cca 11ti filmum sem zvladl sotva 5... navic v prubehu Fassbindera sem taky odesel, byl sem unavenej a zrovna on se da stahnout uplne raz dva...

jinak spokojenost. z toho, co jsem videl, u me vyhral suverene bubble. v ostatnim se inspiruju pri stahovani z netu.

moc prijemne me prekvapila ta zahajovaci lesbarna, jinak tak nejak prumer :)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Cena pro Kdo je tady dominantni? a cestne uznani pro Saddest boy in the world. Byl to boj, ale zvladli jsme to :D Mrs_Brightside ubila submisivnejsi cast poroty argumenty :)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Nejakej francouzskej :)

Svědkové (Les Témoins)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Tak jak se vam libilo zakonceni? Celkem adrenalin, ne? Jsem si temer jista, ze ani ten protestujici kluk, ani mdloby hlavni poroty nebyly hrany. Z Querella jsme odesly, protoze Fassbinder je sice mistr fimar, ale priznam se, ze jsem ten film nepochopila, i kdyz vytvarne mel neco do sebe.
    Jinak letosni mezipatra supr. Intelektualnejsi nez loni, ale to sem si spis vychutnavala. A jsem moc rada, ze sem diky nim objevila Ulriku Ottinger...
    Videl nekdo vitezny film? Me utekl a docela me to mrzi. Alespon pro ten prehled :)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    WIZZ: :D to zni jako "nechci ti rict do oci, ze jsi blazen, spis vsichni respektujeme, ze na tom jsi spatne a doufame, ze se to casem zlepsi" :)))))
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    LUCKYSWEETY: neni vubec zac .) Se spis omlouvam, ze to bylo tak blbe ve spechu a zmatku, ale nejak sem dneska vubec nic nestihala :)
    LUCKYSWEETY
    LUCKYSWEETY --- ---
    ANNIE: prvni dve dyvka vypaleny, s tretim nejakej problem, to dodelam zejtra
    dekuju moooooc*
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    bubble zitra snad urcite, ja ted nemam silu, zkusim relaxovat... mozna dorazim na neco vecerniho/nocniho dnes jeste...
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    SPLIFFBOY: teda ja sem zblblej, chci vlastne od 6ti do velkyho, to mi doporucoval kamarad z Brna...

kazdopadne uz zacinam byt ze svyho vytizeni tenhle tyden totalne pretazenej, takze cekam, kdy usnu na necem desne zajimavym v kine, nebo dokonce zkolabuju na schodech ve svetozoru, ehm.

a to sem stihl za 3 dny festivalu zatim jen 3 filmy...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Priznam se, ze nevim. O listcich letos totalne nemam prehled...
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    a jsou na to jeste listky? ja mozna pujdu, pokud nam skola skonci nejak rozumne...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Kratke filmy pro vsechny baby? :) Jojo. Ja tam jdu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam