• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANNIEQueer cinema loves Phillip Morris

"Q" nový magazín české televize o queer tématech. Každý čtvrtek na ČT 1 http://www.ceskatelevize.cz/program/10121061347-04.01.2007.html
    průběžné téma: VÝMĚNA FILMŮ. ID a jejich seznamy jsou průběžně přidávány na nástěnku!
    Queer film - teplý filmový archiv

diskuze o seriálu L WORD!!! [ The L Word ]
    rozbalit záhlaví
    MRS_BRIGHTSIDE
    MRS_BRIGHTSIDE --- ---
    ANNIE: nahodou psani storyboardu te k relativne brzkemu odchodu zlakalo :)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Jestli me nekdo nauci odchazet z hospody/z party, tak ma narok na nobelovku :)
    JANITA
    JANITA --- ---
    mne se hrozne libil kratky film v bloku "po vztahu, po lasce".. In the middle of Universe.. jsem si u toho krasne poplakala.. uzasne jednoduche a krasne..

SPLIFFBOY: ano, ano, napodobne.. ucim se, jak mit klapku, jak si rict "proste jdu domu"!!! ale prozatim vetsinou vzdycky zaviram bar.. ach jo, kdy ja vyrostu?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ja hlavne pristi rok nepujdu ani na jednu party! :D
    hlavne ze jsem Mrs_Brightside jeste v lucerne rikal, ze "na chvilku" to neumim.
    prisel jsem, tusim, v 6 rano, budik v 7 sem evidentne vypnul, aniz bych se probral... coz nasledovalo s ulekem az v 11, v praci jsem si musel vzit dovolenou a horko tezko jsem zvladl alespon neodkladnou navstevu Plzne.
    v mem pripade tedy ne prilis dustojna tecka za festivalem :)
    LURA
    LURA --- ---
    LUSI: Máš pravdu, že se dalo celkem předpokládat, jak se bude děj vyvíjet - ale ne vždycky to cítím jako špatné. I nějaká oddechovka je potřeba, bylo to takové odlehčení a ještě skvěle zahrané.
    Jinak se mi taky moc líbil ten Islandský zápas :-) resp. Přísně privátně kompletně...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Díky moc za diskuzi a feedbecky na festival! Klidně více! Je něco, co vám hodně vadilo nebo se vám naopak hodně líbilo? Ještě je čas to do příštího roku změnit ;)
    LUSI
    LUSI --- ---
    Jeste jsem vlastne zapomnela napsat k "Nase dcera" co si o tom myslite? To by me zajimalo. Ja jsem z toho byla hooooodne na rozpacich. Skvely herecky vykony, ale ten dej?? Pritazenej za vlasy az az....! Ten film si hral na to, jak je realistickej, ale 3 ze 3 hrdinek toho filmu jsou lesby (budis no, ale bylo to takovy zvlastni jak byla na holky i ta policistka a od zacatku bylo jasny, ze skonci s tou doktorkou - nemam rada tyhle pruhledny deje kde clovek predem presne vi, co se stane...). A ten dej byl naprosto prekombinovanej, nejen ze ma dceru, vyhrozujou ji zabitim, hlida ji policie, do toho ty krestansky fanaticky, umrela ji partnerka, dite zlobi..... ja nevim co vsechno. Uplne by stacilo vylicit to jako vztah matky a dcery a to s tema vyhruzkama atd.tam bylo uplne navic a zbytecne imho. A co me dorazilo nejvic byl ten konec, kdy ji rekla, ze je vlastne ze dvou vajicek a bez spermie a jedina takova na svete. To je prece biologicky totalni blbost! A co ten otec, ten se jako vyspal s tou pritelkyni, ale neoplodnil ji nebo co? Od ceho si odvozoval to otcovstvi, kdyz to bylo cely z laboratore... no proste uplnej ulet ten scenar. A je to velka skoda, protoze zahrany to bylo opravdu dobre a kdyby to bylo jen o tom, ze je ta doktorka je vytizena a v zavalu prace se nestiha starat o dceru a kdyby se to vic zamerilo na ten problem lesbickeho rodicovstvi misto nejakejch akcnich prestrelek a zbytecnyho drama, byl by to skvelej film....
    LUSI
    LUSI --- ---
    WIZZ: skvely!! To se mi taky libilo asi nejvic z celyho festaku, jak jsem uz napsala. To mam radost a souhlasim s vama :)
    JANITA
    JANITA --- ---
    WIZZ: jo, presne! Queer Cafe bylo super.. pristi rok si beru dovolenou na mezipatra, protoze zrovna ty diskuze me fakt zajimaly..
    .. a taky proto, ze chodit vecer na party, druhy den do prace a jeste pak stihnout vsechny ty filmy..., to se proste bez dovolene neda! :D

ale jinak jsem si to fakt uzila..
    ZIPPER
    ZIPPER --- ---
    Viděla jsem několik z níže jmenovaných filmů a dokumentů, ale největší dojem na mě udělala divadelní hra Bez kyslíku... skvělý herecký výkony.
    LUSI
    LUSI --- ---
    JANITA: presne :))
    WIZZ: a co vybrala vase ctena studentska porota? :)

Tak ja to hodnotite? Co se vam nejvic libilo?
    Ja videla Pisne lasky, Akvabely, Ja a HIV, Nase dcera, Queer Exhibo, Prisne privatni a Ona jak jsem ho znala, vic uz jsem nestihla. Z tohohle se mi teda nejvic libilo to prisne privatni - jeden film lepsi nez druhy!! Tezko rict, ktery se mi libil nejvic, mozna Islandsky zapas, to bylo takovy zajimavy.. Pak me tady dostal ten dokument Ja a HIV, ten Stephen Fry mel naprostou pravdu, kdyz rikal, ze lidi uz uplne na HIV zapomneli, protoze se uz o tom nemluvi, ale ze nezmizel. Me ten dokument vydesil natolik, ze snad pujdu na test! :)
    Pak byly skvely i Pisne lasky, az jsem u toho brecela, nejak to dorazilo mou melancholickou naladu ten den.
    Na Akvabely mam takovy neutralni nazor, bylo to urcite dobre a verohodne zahrany, ta Marie byla skvela! Ale celkove me to mirne nudilo ten dej, ale fajn... :)
    Zbytek uz me tak moc nenadchl, ale treba o Ona jak jsem ho znala nemuzu rict nic negativniho, jen mi to prislo moc americky..ale rozhodne zajimavy dokument.
    Co se mi libilo nejmin bylo Queer exhibo. Az na ten dokument o tureckych transsexualech a docela se mi libila i ta Ida, zbytek na me pusobil ponekud rozpacite. Absolutne jsem nepochopila co chtel rict autor tim Sex Maniakalni a co bylo opravdu hodne spatny byla ta Nemka..
    Takze tak :) Ale celkove musim rict, ze z toho co jsem videla se mi vetsina veci libila.
    A i party byly dobry - stihla jsem jen karaoke (kam jsem radeji nemela lezt,ale stalo se:))) a Wow,coz byl skvelej vecirek!!!
    PATRA
    PATRA --- ---
    přidaná projekce! můj přítel z fara, lucerna, 22:15
    JANITA
    JANITA --- ---
    jeste ze uz je dneska posledni den.. :)
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    dnes vychazi SHORTBUS jako priloha Lidovych novin.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    SPLIFFBOY: a koukam, ze na gaytitulky.info je odkaz i na sedici ceske titulky...
    http://www.titulky.com/index.php?Detail=103912&Info=&AfterLoad=&UserDetail=250409
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    SPLIFFBOY: tak oprava, heslo je "kila", linky jsou v pohode, anglicky titulky sedej.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    jinak vcerejsi Slovo na pet me moc bavilo. z kratkych filmu pak jak co... treba Bennyho telocvik se mi ale libil moc :) i kdyz tematicky by asizapadl spis do ramce rocniku 2006.
    JANITA
    JANITA --- ---
    vydatna party vcera! jsem zmorganovana jeste ted..
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    francouzstina byla super, vubec ji neumim, ale obcas sem se jen zaposlouchal do zpevu a titulky neresil :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam