• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANNIEQueer cinema loves Phillip Morris
    MRS_BRIGHTSIDE
    MRS_BRIGHTSIDE --- ---
    ANNIE: souhlas. bulvarnich debat je na nyxu dost, ne? a jestli je nejakej clovek (kdo vlastne?) teplous nebo se tak chova a neni, se sem fakt nehodi. a hlavne nemyslim ze by to tady nekoho 1) zajimalo a 2) dokazal ti odpovedet.
    (CARODEJNICE)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    CARODEJNICE: urcite to patri sem do tohohle klubu?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    CARODEJNICE: aha, ja na tv v podstate vubec nekoukam a kvuli tomuhle zrejme taky nezacnu.. takze netusim :) a netrapi me to. on se jako gay tedy prezentuje, jestli ti dobre rozumim?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    DJINN: na to sem koukal, ale asi bych radsi nejake lehci tema... navic me ani sama transexualita ve filmu nikdy moc neoslovovala.
    CARODEJNICE: kdo to je?
    DJINN
    DJINN --- ---
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    co letosni febio? nejake tipy z programu? :) a chystate se vubec?
    MRS_BRIGHTSIDE
    MRS_BRIGHTSIDE --- ---
    JANITA: toohle je nemocnicni bunkr na bulovce. ale vypada to tam jako kdybys tam uz rovnou prisla zhulena, uvazuju si ve volnem case napsat nejaky sci-fi, protoze to je na to perfektne uchylny retro prostredi :)
    JANITA
    JANITA --- ---
    MRS_BRIGHTSIDE: no.. nevim, jestli je to stejnej bunkr, kde jsem byla ja.. ale mne to tenkrat moc dobre neudelalo.. akorat, ze to spis bylo mnozstvim vyhulenych speku to noc, nez nejakou klaustrofobii :)))
    good luck*
    MRS_BRIGHTSIDE
    MRS_BRIGHTSIDE --- ---
    JANITA:
    LOG_LADY: kdyz u toho porad budu moct mit mikrofon a tan uzasnej komparz, tak to pujde :) zitra natacime v protiatomovym bunkru, jsem zvedava, co na to moje klaustrofobie. a tak aspon je to zase teplej film :)
    JANITA
    JANITA --- ---
    LOG_LADY: presne! kez ti to nadseni vydrzi nejmin dalsich xy let!!!
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    MRS_BRIGHTSIDE: nemas zac, bylo hezke byt pri nataceni,, a je pekny, jaks ve svem zivlu...
    JANITA
    JANITA --- ---
    MRS_BRIGHTSIDE: :)))) nemas zac... je fajn jit pres den do Friends :))))
    MRS_BRIGHTSIDE
    MRS_BRIGHTSIDE --- ---
    dekuju (jmenem stabu a jako koordinatorka komparzove casti (plus norbert)) log_lady a janite za jejich profesionalni komparzisticky vykon v sobotu
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    MRS_BRIGHTSIDE: heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:-DDD
    MRS_BRIGHTSIDE
    MRS_BRIGHTSIDE --- ---
    JANITA: a bude tam bajecna slecna s polenem :)
    MRS_BRIGHTSIDE
    MRS_BRIGHTSIDE --- ---
    JANITA: znamy vem sebou, at trpi vstavanim taky, od ceho jsou pratele :) a dekuju
    JANITA
    JANITA --- ---
    MRS_BRIGHTSIDE: ale jo, kdyz uz jsem to slibila.. nicmene doufam, ze tam bude nekdo znamej.. kua, jsem myslela, ze se aspon vyspim! :DDDD
    MRS_BRIGHTSIDE
    MRS_BRIGHTSIDE --- ---
    JANITA: ale muzu s tebou pocitat, ano? v diegetickem prostoru to uz stejne ma byt rozjeta party, takze ani nemas vypadat sveze :)
    MRS_BRIGHTSIDE
    MRS_BRIGHTSIDE --- ---
    JANITA: ty blaho? ja tam jdu na 7, nataceni, pyco :) a prosim, prijd v deset, jinak bys nam skakala v zaberech :)
    MRS_BRIGHTSIDE
    MRS_BRIGHTSIDE --- ---
    DESEO_MORTAL: v podani ewana mcgregora jo :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam