• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUTASObojživelníci - chovatelske tipy triky
    VODOMERKA
    VODOMERKA --- ---
    nevite nekdo, kde by se dal poridit parecek nebo skupinka listovnic? chovate je nekdo? jsou pri jejich chovu nejake zaludnosti? diky za rady a tipy :)
    HASH
    HASH --- ---
    venuji tento klub (zabky uz nechovam)
    prvni do posty vyhrava
    HJURVAJS
    HJURVAJS --- ---
    čaues chtěla bych se zeptat jestli si myslíte že je možný chovat nějaký žabky v terárku kde rostou masožravé rostliny...jen takové menší jako rosnatky apod.. jestli se o ně žába nemůže nějak poranit nebo tak...a taky by mě zajmalo jak jsou ty rosničky harlekýn náročný na chov a jestli můžu chovat pouze jednu nebo jich musí být víc...
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    MIKATCHOU: hezky! Já je choval skoro let :) Co potřebuješ? I když je pravda, že si nejsem moc jistý jestli jsem byl ukázakovým chovatelem :)

Teď aktuálně schánim nejlépe čollka mramorového, nevíte kde bych sehnal? Trochu jsem zaspal dobu za těch 20 let :)
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    halo... nenašel by se tu nějaký milující chovatel žebrovníků kterej by do své družiny přijal jednoho osamělého 6ti letého žebrovníčka? odešel mu druh a je smutný.
    a vůbec, kdo z vás tu chová žebrovníky? potřebuju pár rad...
    KRISTYNKA73
    KRISTYNKA73 --- ---
    Ahoj vsem! Chtela bych si poridit zabicku (nejakou vetsi), ale tak nejak nemuzu nikde nic najit. Nevite treba o nejakych odchovech? Obchodum jako Pet center neduveruju. Diky
    VOPICE
    VOPICE --- ---
    čau :) kamoška mě poprosila at to hodim někam na nyx..

Prodam mladatka Rosnicek Harlekyn, 100Kc/kus, k odberu za 3 tydny. Informace mailem Monika.Edrova@dhl.com nebo tel: 731401871.

Tady je odkaz na fotky……………………… http://album.volny.cz/teta_jelenka/browse.php?album_id=83586&browse_page=0

diky čau :)
    MAURICE
    MAURICE --- ---
    zdravím:) nevěděl byste tu někdo kde bych sehnala listovnici červenookou (Agallychnis callidryas)?
    SATHIK
    SATHIK --- ---
    VIRUS31 -> jj žabka už je pryč, Pán mi slíbil že pošle i fotečky .o)
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    SATHIK: uz je pryc?
    SATHIK
    SATHIK --- ---
    VIRUS31 -> jj je to náročnější zvířátko, ale je o ni zájem, kterej jsem ani nečekala :o)
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    SATHIK: kdybych tomu umel zaridit podminky tak si ji vezmu..
    SATHIK
    SATHIK --- ---
    Prodám pralesničku pruhovanou (Phyllobates Vittatus), pohlaví neznámé, je to mladé zvířátko velké asi 1cm za 180Kč (Nevhodný dárek). Odběr možný pouze osobně v Ostravě a okolí nebo v Praze. Zájemci pište spíše do pošty pls.
    ZERO
    ZERO --- ---
    kupoval sem 2drapatky pred vic jak deseti lety pricemz jedna uz to ma za sebou (RIP) a v te dobe stal kus 15kc a po smrti ty druhy sem dokoupil albina za 75kc. docela se maj rady
    ZERO
    ZERO --- ---
    50dylka, 20sirka,30vejska
    HASH
    HASH --- ---
    a rozmery akvarka ?
    ZERO
    ZERO --- ---
    na dne mam pisek, protoze krmim patentkama a ty by mezy kameny zapadly a schnily - na pisku je zaby bez problemu vsechny najdou. pak tam mam pekne zkroucenej prirodni samorost - najitej u reky. idealni ukryt. pak placatej kamen na dvouch kremenech - taky ukryt a pak 3umely kytky. mel sem i zivy, ale v pisku blby drzely - kdyz tam zaby radej, tak je kazdou chvili vodhrabou.
    HASH
    HASH --- ---
    ok, to zni dobre

nejaka specialni vyzdoba akvarka ?
    ZERO
    ZERO --- ---
    to je jedna z veci, ktery neresim. maj vicemene pokojovou teplotu od 17-22C. je to bez problemu. nekolikrat se mi uz sparely.
    HASH
    HASH --- ---
    ZERO: http://drapatka.site.cz/?strana=5
    tady pisou, ze to jsou docela dravy zivocichove...jak resis ohrev vody ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam