• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CYRILsjzd... sjizdej+svahy = freeride,parks.. a tipy triky na sjezd
    RODWY
    RODWY --- ---
    kavkaz!
    KIKULINKA
    KIKULINKA --- ---
    BERRY: proč východ? co je špatnýho na Francii, Itálii nebo Rakousku?!
    když si tam zlomíte nohu, tak zážitek z ukrajinský nemocnice musí bejt tede mňamka
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    já sem ZA
    BERRY
    BERRY --- ---
    za chvilku to šecko začne, tak mě tak napadlo, že bych mohl pořešit eventuelně nějakej zájezd na sjezd do východní části evropy třeba do uk bo někam tam a jak je známe s gangem se to lépe táhne, tak byl by někdo pro?
    SHADOWPILGRIM
    SHADOWPILGRIM --- ---
    nezbavujete se nekdo veci na telemark? rad bych se to naucil a nechci(nebo spis nemuzu) si kupovat spr novy vecicky:) tak kdyby nekdo mel naky starsi veci co uz by chtel prodat tak mi dejte pls vedet do posty...THX
    BOLTONSONE
    BOLTONSONE --- ---
    GREEN FINGERS OPEN-AIR PARTY

kompletní info včetně místa konání zde

http://www.wkc.cz/forum/showthread.php?t=3836
    MONIA
    MONIA --- ---
    sníh vám odtaje a hned klid:)))
    pojdte nam pomoci zmapovat trocha ta evrp. strediska.
    zacátek ve Fr pokud neco chybi posta
    (a snb neleknete se,ze jsou tam lyze nikdo vam ublizovat nebude;)
    [ LYZOVANI .... zima je tu ... Ste pripraveny na prasan ??? ]
    JANULKA
    JANULKA --- ---
    BONGO: ja som vedela iba o jednom termine, teda ten tyzden predtym. to je teda dost skoda :,(
    BONGO
    BONGO --- ---
    KUHL: hehe,no moje no..jeste furt tam je,ale uz zloutne a mizi :)
    KUHL
    KUHL --- ---
    BONGO: ci to je ruka noha ci co? pekna modrina..
    BONGO
    BONGO --- ---
    JANULKA: no v nasem terminu (16.-25.3.) teda byly volne mista jeste den pred odjezdem :) a Slovaci tam nebyli zadni,asi tam byli tyden predtim..
    na vase zadosti teda nahodim par dalsich fotek,svahu bohuzel moc nemam,nechtelo se mi to furt vytahovat :) hodne toho mam i ze Sarajeva,ostatni maji vetsinou same ksichty z kaleb :)

JANULKA
    JANULKA --- ---
    BONGO: ano, ciastocne samozrejme. Ja som tam tiez chcela ist, ale kym som sarozhybala, tak to bolo plne :( bol tam jeden vtipny typek (Majo) z nasej Stud.rady, mozno si sa s nim stretol, kade chodi, tade hovori trapne kamenaky :D
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    MAESTRO_007: ahááá, tak to je jasný, jedem někam na pořádný kopce :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    T_MAX: jo prasan se da vychytat.. ale jak rikam nad tech 1500m.n.m. je to OK... v nizsich polohach snezi/prsi
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    PAN_SPRCHA: šajsee, to jsem nechtěl slyšet .. takže nikde žádnej prašan ???
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    T_MAX: jedině nahoru na ledovce, jinak to nemá cenu, sníh tam je ale hrozná kvalita.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    MAESTRO_007: hm .. chci dát o víkendu ještě nějakou lyžovačku, no .. přemejšlim o Sankt Antonu ..
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    T_MAX: co jsem byl pred 14 dnama na Dachsteinu a Zauchensee, tak to tam 1500 metru to stalo za hovno (mokry snih atd.)

ja bych jel na nejaky ledovec a hodne vysoko... pochyuju ze se ochladilo a zlepsilo se to
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    nevíte někdo, jak je sníh v rakousku? .. všude píšou moře sněhu, ale jestli je na tom krusta už se nezmiňujou ..
    BONGO
    BONGO --- ---
    JANULKA: jj,urcite to byla ta akce,na kterou narazis..dotovane od vlady to bylo jen castecne..za vyssi (=nedotovanou) cenu bych tam teda nejel
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam