• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CYRILsjzd... sjizdej+svahy = freeride,parks.. a tipy triky na sjezd
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ty mapy s popisem bych mozna daval na nastenku nebo nekam .) ..dobra vec
    TNTNO
    TNTNO --- ---
    SNEHUL: v lete to tam neznam, tak se ti neodvazim rict jestli jo nebo ne... ted by se podle me dalo (jdes po cestach anebo holejch planinkach), ale osobne bych tam vyrazil az na tendle zaklad jeste neco napadne... :) bez plasaanku je to nap.. to je lepsi pak trenovat karv obloucek na sjezdovce :)
    SNEHUL
    SNEHUL --- ---
    TNTNO: da se to jet na kole? kdyz neni prasan ajako treba ted?
    TNTNO
    TNTNO --- ---
    MORGAN: kdosebojinesmidolesa
    MORGAN
    MORGAN --- ---
    Na Růžovou horu nemám dost drzosti :) Ono vlýzt do lanovky s lyžema, když všichni vědí, že je to tam zakázaný, to je tak na to, aby nějaká dobrá duše od lanovky zavolala ochranáře, aby si tě dole pod kopcem posbírali :( Nicméně prej tam jezdí takhle dost lidí..

Hm..dobrý by to bylo možná jako poslední jízda v poledne..akorát bysme pak už asi neprodali permice :)
    TNTNO
    TNTNO --- ---
    MORGAN: presne tak :) akorat proste nejdulezitejsi je pod tim prvnim sjezdem vychytat tu cestu... no slapani je to dost, a staci ti vyjet na bramberk (1 jizda max 2 ze jo kdyz to beres pres javor :) vejlet i s hospodama tak na 2-3 hodky? :)

btw. nejlepsi freeride v Peci sou stejne ruzohorky ze jo...
    MORGAN
    MORGAN --- ---
    TNTNO: Eh, pěkná koloběžka :) Chvíli jsem uvažovala co to tam je :) Já teda jezdím na obojím, ale přece jen radši na lyžích. Na prkně si připadám ještě pořád dost vratce.
    MORGAN
    MORGAN --- ---
    Žjó...tak tam jsem skutečně nikdy nejela. To fialový jsou přesuny pěšky? Uff...to snad aby člověk ani nekupoval permici, nebo za jak dlouho se to dá pořídit? Takže z Bramberku na Liščí horu a pak teprv sjezd...myslím, že bych to možná našla...okolo Pece mám docela dobrou orientaci..
    TNTNO
    TNTNO --- ---
    MORGAN: kdo neslape nejezdi parady, doporucuju na lyzarne 2-3 pivka, a na jelenich loukach paradne varej :)

ale poprvy je to tam lepsi s nekym kdo vi, bo v tom snehu to najit... .]
    MORGAN
    MORGAN --- ---
    STIEPAAN: Osobně jsem zatím neměla tu čest...z vyprávění se ke mně dostalo pár komickejch historek, kterak krnapáci honili lyžaře na běžkách (nejspíš neúspěšně). :)
    Prej se ale hodně chytá ve Špindlu.
    Říká se, že je dobrý s sebou nosit tisícovku, když to pak jde přes řízení, může se to nehezky vyšplhat.
    STIEPAAN
    STIEPAAN --- ---
    MORGAN: kde tam muzu potkat krnapaky? predpokladam ze asi vsude, co? :)
    MORGAN
    MORGAN --- ---
    TNTNO: Uf...jsem se v tom popisu nějak poztrácela..ale určitě popisuješ něco, co jsem ještě nejela..nechceš to nakreslit do mapy?
    Já jezdím tohle:

Ten lesík v dolní části Javoru je báječnej na nočním lyžování - dopadá tam ještě trochu světla.
    TNTNO
    TNTNO --- ---
    MORGAN: v peci mas jeste 3 strze, ze jo, pak planema dolu az na javor (vyjedes pres silnici u javoru), pak lisci souteska, krpalek mezi stromeckama a konci dole Zelenym potokem - bacha :) pak kolobrnda z5 do pece tak kilak (tam se najizdi z planiny) a nebo od lyzarsky nahoru po ceste a pak u druhy odpocky doprava a no radsi s nekym kdo to zna... .) vyjedes na Jelenich Loukach, kde je super free svah - maj paradni pivko :) tak strucne :) ukazal bych, popsat to je tezky :)
    WODNYA
    WODNYA --- ---
    NAILER: njn, sviti slunicko,mrzne a je tam solidni provoz, ted uz je to asi spis na brusle mas pravdu.
    MORGAN: no jasne to poznavam kolem toho stromu jezdim:) jedu do pece v patek, tak se modlim aby napadlo... strane jsem jeste nedaval.
    MORGAN
    MORGAN --- ---
    Zde jedno foto z těch zábramberčích plání...samozřejmě ne z této ani z minulé zimy :( Doufám, že se to brzo napraví..
    MORGAN
    MORGAN --- ---
    WODNYA: Ha, pláně vlevo (odshora) od Bramberka k Javoru znám, ale to koryto potoka jsem asi ještě nejela (nebo mě zmátl popis)...
    Jezdíš i strže po pravý straně Bramberka?
    NAILER
    NAILER --- ---
    WODNYA: dneska jsme byli na rickach a je to spis zimni stadion nez sjezdovka, ten led je tam fakt zabijackej :( ani radne ostry hrany nemuzou pomoct ... da se to na cerveny, ale tak tri ctyri jizdy, pak uz jedes chvili nahore a zbytek sjezdovky jenom drzis stabilitu na ledovy plose ...
    WODNYA
    WODNYA --- ---
    MORGAN: no v peci kdyz je snih tak davame koryto potoka (odbocka ze svaznice na zahradky) to je rychly a funny no a potom planky z bramberka a dojedes rovnou pod javor
    MORGAN
    MORGAN --- ---
    Jezdíte někdo po lese v okolí Pece a Černé hory?
    WODNYA
    WODNYA --- ---
    ZEWL: tak jsem se vratil z Orlickejch, bylo to fer, bydleni v roubence plny hula hula :). No jezdili jsme v Cenkovicich, kde nebylo moc snehu, tusim 4 svahy, dve pomy, dve kotvy. Snowpark nebyl v provozu. Vecerko uslo. No a potom jsme davaly RICKY, tam je nova 4sedacka, tam to nebylo spatny, lepsi snehovy podminky, ale na freeride nee. Jinak urco delsi sjezdovky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam