• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CYRILsjzd... sjizdej+svahy = freeride,parks.. a tipy triky na sjezd
    sazejte sem svy videa, fota a rady kde se dobre sjíždí...
    http://www.edelweiss.cz/cesky/info/uvodni-stranka.html
    rozbalit záhlaví
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    DIVISOR: tak potit se budeš pod vším, chce to chytrý prádlo :) já nosim merino tričko, na to roláček moira a bavlněný lehký tričko a pak už jen brnění a bundu nezateplenou .. úplně stačí tak do -10°
    DIVISOR
    DIVISOR --- ---
    Taky jezdim s Workerem, jen pater. Byl levnej ale docela se pod nim potim.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    já mám taky worker...ten úplně nejobyčejnější, párkrát už jsem si dal solidní záda a byl jsem za něj vděčnej...Asi to neni to nejkvalitnější na trhu, na druhou stranu zas nejezdim nějaký šílený pekla:)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    KROTITEL: no, musíš toho Milana pěkně přitáhnout, pak je to takovej pádovej absorber :D (Hele jednou ho asi bude mít každej, hehe .. doufám, že to ještě chvilku potrvá!)

SOMEONE: No, nevim, jestli jsi pochopil smysl páteřáků, ale přijde mi lepší rozsekat páteřák, než záda? :)

MAESTRO_007: Já vozim Worker - všemi zatracovanej a mě super padnoucí a neskutečně levnej :D

chrániče vršku těla - krunýře / Worker VP711 | HELMY.cz
    http://www.helmy.cz/vrsek-tela-lokty-ramena-krunyr/worker-vp711.html
    SOMEONE
    SOMEONE --- ---
    paterak sem zahodil pri kazdy drzce mi nabral pod zada tolik snehu ze sem to tam mel do jara, navic sem ho za sezonu rozsekal.
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    T_MAX: mno jezdit ti nahoru může, proč ne taky, když máš milana jak kopací merunu :)))
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    T_MAX: ja budu jenom rad kdyz to jezdit nebude :)

kdybys mel tip na nejaky lehky prijemny tak nahod :)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    MAESTRO_007: Hele já se s váma nebudu hádat, je mi konec konců úplně jedno v čem budte jezdit, jen jsem podotknul, že když si dobře vyberete, nebude vám jezdit ani samotnej páteřák, to je prostě holej fakt ..

Né všichni moji kamarádi jezdí v brnění a vozí jen páteřáky a téměř nikdo s tim problém nemá.

howgh
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    otom vytahovani jsem uz taky dost slysel.... sam nevozim ale chtel bych paterak poridit...

na kolo a prkno.... idealne nejaky lehky paterak ve stylu vesty.... zadne ramena nebo lokty...

T_MAX: ty ramena a lokty to prave drzi podle me..
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    JARDAK: furt je tu ta možnost, že máš blbej páteřák a my všichni ostatní ho máme v pohodě .. nebo že by se málo ohejbala většina lidí, co nad nákupama přemejšlí? :) (no flame, jenom rejpu)
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    T_MAX: nesouhlasim. asi se tvy kamaradi malo ohejbaj :)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    JARDAK: brnění má na zádech úplně stejnej páteřák, jako máš ty, akorát jsou k tomu přidělaný ramena, lakty,...

Nikdo z lidí, s kterejma jezdim, si nestěžuje na to, že by jim páteřák jezdil nahoru a právě proto, že fyzika je fyzika - když si vybereš páteřák, kterej ti nesedí, je jasný, že ti bude vyjíždět nahoru :)
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    T_MAX: ja si myslim ze to musi delat vsechny pateraky. fyzika je fyzika :) ale to brneni je neco jinyho..
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    JARDAK: tak máš blbej páteřák, kterej ti nesedí :)
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    T_MAX: ja kdyz si to nezahaknu a ohnu se, tak mi vyleze :)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    JARDAK: žádný šprcky na nohy nemám a že by mi někdy vylejzal? Nevšiml jsem si :) (mám workera - brnění na celej vršek)

ZRZKA: důležitý si to vyzkoušet, páteřák kupovat po netu je blbost .. každýmu sedne něco jinýho :)
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    ZRZKA: se scottem nemam problem, kdyz se to zahakne za nohy tak nevylejza.. kamoska si ho taky koupila a nestezovala si.
    ZRZKA
    ZRZKA --- ---
    potřebuju radu kvůli páteřáku Amplifi nebo Scott pro holku ... ?
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    to je věčný téma...podle mě, když člověk jede vedle sjezdovky, neriskuje, nikoho neohrožuje a je to bezpečný tak s tim nemaj problém...obecně je to ale zakázaný a prej se to pokutuje, zkušenost s tim nemám, v itálii jsem byl xkrát
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    no a jak je to v italii s freeridem? ja slysel ze tam jezdi ta policie a pokutuje to
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    zajedte si do nejakych italskych rezortu....

pred par dnama metr cerstveho prachu.... hrozne orgie....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam