Takze vcera sem hral konecne za Zorkala, bohuzel ani jednu ze dvou her jsme nedohrali...
1. hra
Hrdinove ve slozeni Kaerdrak, Vargen, Riel, Almanor a Choros vyrazili hromadne do bazin. Zorkal ucpal jeden ze vychodni spojnici Dornu a bazin. V+A vybehli na cestu, koncici a Hrbitove. Zmenil jsem tedy strategii a zacal vsechny prisery shromazdovat v Ritualni mistnosti, abych vyprovokoval hrdiny. Ti nelenili a pomoci teleportu se mi dostali do zad. Po rychlem preskupeni a naslednem utoku zemrel Kaerdrak, kterou obklicili 3 duchove a dva kostlivci, jeste jsem si prastil do Almanora. Nasledujici kolo jsem provedl ritual Zombiina touha a zacal je produkovat ve velkem. Almanor padl nasledujici kolo. Kdyz jsem hodlal pomoci ritualu Zeme se probouzi zavrit Riel ustupove cesty, museli jsme hru ukoncit, ale s nejvetsi pravdepodobnosti bych hru vyhral.
2. hra
Hrdinove opet hromadne do bazin s naslednym vyuzitim teleportu. Hrdinove, uz tou dobou obtezkani dvema artefakty, se tlacili do Ritualni mistnosti ze severo-vychodu. Kdyz jsem, kvuli sve chybe, nechal Chorosovi 1 zivot (myslel jsem ze ma 5 zivotu a souper me uz nenechal utok vratit), zacali se hrdinove stahovat, ovsem Almanor nestihl utect a tak zemrel na dve pole od teleportu. Dalsi utok smeroval na Riel, ta si odnesla jenom par skrabancu. Horsi bylo, ze mi, diky me prudke ofenzive, pomreli vsechny silne bytosti. Mel jsem v planu zatrikovat ritualem Přízračná proměna, ale radsi jsem dal Zorkymu 2. lvl v teto casti jsme hru museli opet ukoncit.
Ted kdyz uz jsem hral za obe strany tak musim rict, ze Zorkal ma ulohu jednodussi, protoze kdyz se soustredi utok na jednoho hrdinu, tak zpravidla dotycny hrdina umre a ve hre 1 vs 1 je prakticky nemozne uhlidat vsechny moznosti a hrdiny.