STRYX: Mě tahle sestava přišla poměrně vyvážená. Největším překvapením pro mě byl Choroš, který se na druhé úrovni stává velmi nebezpečnou postavou díky kombinaci dvou útoků, taktického průniku a otočky. Povedlo se mi třeba přepadnout skupinu čtyř slabých potvor. Choroš prvním útokem zabil kostru, použil taktický průnik, čímž se dostal mezi zbývající tři, které sundal otočkou. A Zorkal jenom zíral :-)) Eleanor je zase výborná díky schopnosti teleportovat se, rychlostí a Propichováním - díky Propichování je výborná ucpávka chodeb :-) Podařilo se jí takhle držet v šachu asi tři hermany a dva upíry, kteří tak asi dvě kola museli přešlapovat na místě, dokud jim na pomoc nepřišli kostry. A navíc to byla ona, kdo pobral všechny tři artefakty. Guelin mi zase přišel jako relativně slabá postava a v boji se příliš neuplatní (málo útoků), ale plně si to vynahrazuje právě Nezadržitelným postupem, čímž spíš pomáhá ostatním postavám, aby mohli zaujmout výhodnější pozice. A Gor s Almanorem jsou prostě neoddělitelná dvojice a podle mě naprostý základ :-) Nejdůležitější je podle mě dostat co nejdřív Almanora, Choroše a taky Eleanor na druhou úroveň... v Zorkalovi pak rozhodně vzbuzovali patřičný respekt :-))