• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZELGARISzelguv skicak and stuff
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    ZELGARIS: Ale tak - to já si uvědomuju taky...;-)
    (A to i přesto, že mý ambice zůstávaj v čistě amatérský sféře, pochopitelně...)
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    MAEDHROS: Jenze nejsmutnejsi na tom je, ze ja si plne uvedomuji, ze proste ty environmenty budu muset jednoho krasneho dne zacit kreslit, jestli to chci aspon nekam dotahnout :/
    No uvidim, co se s tim da delat, leto je jak stvorene pro to vyrazit ven s blokem a kreslit vsechno kolem sebe.
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    ZELGARIS: Ani nevíš, jak tě chápu. Taky se na a ne přenést přes ksichty, figury & props...;-p
    I když zrovna stromy kreslím ráda.
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    PHOB: Sniff sniff... kdyz me ty environmenty tak moc nebavi...
    PHOB
    PHOB --- ---
    ZELGARIS: ja Ti nevim chlape, zkus neco jineho nez postavy :) napr ten stromek je good, k postavam nema smysl se vyjadrovat :) mas to zmakly, ikdyz obcas se neco najde, co mi nesedi :)
    jako treba u tohoto posledniho typka... nevhodne zvoleny uhel ruky, a divna tvaricka... :)
    MERLKIR
    MERLKIR --- ---
    Zajímavé. Oblejší, emoce...*thumbs up*
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---

ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---

ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---

ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---

ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---

ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---

NAMORNICEK
    NAMORNICEK --- ---
    ZELGARIS: sorry za mojí nevšímavost ... :-) jinak dál kresli bo tvoje obrázky mne baví :-)
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    NAMORNICEK: Protoze uz me nebavi se porad opakovat a neni to ani mesic, co jsem na stejny nazor reagoval, tak prosim SCOLEX a ZELGARIS

Asi to vyvesim do zahlavi ^_^
    NAMORNICEK
    NAMORNICEK --- ---
    ZELGARIS: já ty tvoje figurky sleduji již delší dobu .. nejsou špatný .. to ani náhodou .. jen tam nevidím žádný vývoj ....
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---

RILLANON
    RILLANON --- ---
    'WILL DRAW FOR FOOD', huh? Mám tady jednu konzervu, asi jenom půl roku prošlou, pokud by byl zájem;)
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---

ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    R0C3S3K: Snad jo - do te doby se holt musite spokojit s temi usual sketches and doodles ^_^
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam