• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZELGARISzelguv skicak and stuff
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    OMN: Skoda je, kdyz nekdo ignoruje, co uz jsem tady napsal, vcera, jako reakci na obdobnou pripominku od PHOBa. Ono se to pak jen tezko neda brat jako pruda.
    Jinak tedy souhlasim s tim, ze v me tvorbe neni uz nejakou dobu temer zadny posun, toho si jsem vedom, ale ze bych porad dokola kreslil ty same postavy, to si opravdu nemyslim. Ano maji povetsinou podobne standardni pozy a bezduchy vyraz (pokud vubec) a semtam jednu postavu nakreslim vicekrat, nez s ni jsem spokojen (o tom taky skicy jsou), ale tim ta podobnost konci.
    Nehlede na to, ze tomu pocitu, ze je vsechno stejne, taky pridava to, ze tady vkladam vetsinou vice skic najednou.

MACOMIX: Dik ^_^

R0C3S3K: To mam v planu, ale momentalne nestiham. Holt to je tak, kdyz mam kresleni jen jako konicek a vetsinu dne mi zabiji regulerni prace v kombinaci s dalsimi konicky. Jak uz jsem psal, snazim se tomu venovat aspon hodinku denne.

LOJZA: Bude, nevim kdy, ani o cem, ale jednou nejaky komix nakreslim, mam to v planu.
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    treba uz je cas na dokreslovani a barveni;)
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    ZELGARIS: Udělej komiks.
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    PHOB: Jsem na mrtvem bode, ale snazim se ted kazdy den kreslit aspon hodinku, abych se do toho zase dostal a eventuelne se snad i posunul nekam dal.

PHOB
    PHOB --- ---
    kurna kolik vas v tom norsku letos bylo ? :))))) ale hezky :) jen je skoda, ze to nikam moc neposunujes, ale asi si uz nasel svuj styl :)))
    DEVCAGER
    DEVCAGER --- ---
    Ty tvoje postavy se mi hodně líběj. Pěkná linka. Jako character designer / concept artist ano. Ale ty barvený věci zatím nic moc...... Nicméně perovky hodně dobrý. Baví mě! A ty bych chtěl vidět nabarvený.
    MERLKIR
    MERLKIR --- ---
    ZELGARIS: u té druhé výrazy! Pokračuj. :)
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    Sice to nejsou skicy z Norska, ale i tak :)

SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    ZELGARIS: to ti brzo vyschnou :) koukej je nosit a používat :)
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    R0C3S3K: Uplne ty obyc svetle modre centropen 2631 0,1 graphic DOCUMENT za nejakych 25 CZK/kus, ktere sezenes snad v kazdem papirnictvi.
    Mam i nejake copic linery, ale nepamatuju si, kdy jsem s nimi kreslil posledne a hlavne je nenosim u sebe jako ty obyc centropen linery, pac je nechci nikde ztratit :)
    Vadi mi na nich jen to, ze se spicka docela rychle opotrebuje, ale tak co by clovek nechtel za ty penize.
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    zelgu kupujes nejaky obycejny linery? nebo mas oblibenou znacku?
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---

ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    SUN_VU_KUNG:
    LOJZA: Jo, kdyby to tak bylo, byl bych s vysledkem spokojeny.
    Ne, opravdu jsem stravil sedm hodin kreslenim, prekreslovanim, upravovanim a znovu prekreslovanim a na vysledku to fakt neni poznat :(

LOJZA: Tak to "logo" je porad stejne, jen se 2007 zmenilo na 2011 a zmenila se barva + ten gradient.
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    SUN_VU_KUNG: Tipoval bych to na pět hodin přemlouvání, aby mu postála modelem, hodina kreslení a hodina chill-out ;) Nebo jak to bylo, Zelgu? :))
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    sedm hodin?
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    ZELGARIS: První ročník je výrazně povedenější. A není to ani tak tím logem, jako kompozicí, fontem, barvou, gradienty, liniemi... :( Prostě typo, jak píše R0C3S3K.
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    R0C3S3K: Holka mi zabrala kolem sedmi hodin cisteho casu, coz je prilis a stejne s ni nejsem moc spokojeny - ale ucel pro tento rocnik splni.

Manifest "logo") To je takovy pred par lety narychlo spachany homemade a kazdy rok si rikam, ze se pustim do redesignu, aby to vypadalo jako regulerni logo, ale zatim jsem se k tomu nedokopal. Tak snad pristi rok ^_^
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    ZELGARIS: holka dobra, i kdyz jsem od tebe zvyklej na propracovanejsi oblecky,,, jinak ta typo manifestu je neco prisernyho;)
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---

Divka pro letosni rocnik Maleho Ostravskeho Anime Festivalu

+ jedno z pouziti
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    Jedna drobnost z Crweconu 2011.

Zase jsem se po dlouhe dobe dostal k tusi a anilinkam a vodovkam.
    Porad mi to jeste nejde, zejmena stiny a svetla. Sice to svadim na mou neschopnost pracovat s barvami, ale fakt je ten, ze kdyz pouzivam barvy, tak mi to nemysli tak dobre jako pri pouzivani sede skaly.

Nicmene, i presto jsou anilinky paradni vec ^_^

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam