• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BALVAN42Sociologie
    ENDLIFE
    ENDLIFE --- ---
    BALVAN42: Nestačí něco takovéhodle: http://customrss.googlepages.com/customrss.xml ? Google sice není zrovna vzorem anarchismu, ale funguje to - a bez práce ;-)

Nebo je třeba kombinovat více zdrojů? Dá se tam najít i cosi takového, ale je to z Číny a nastavení mi nefunguje... Pokud by bylo třeba, kouknu tomu pod kabát.
    BALVAN42
    BALVAN42 --- ---
    neumíte napsat tu někdo "aplikaci" která pude vložit do záhlaví a bude převádět rss na hetemele? ...bych rád přidal do záhlaví rss čtečku a prej ti to mám naprogramovat. má tutonc někdo takovéhlehle vlohy, myslim tim programovací vlohy? to je program v nějakym pehepe?

uděláte záslužnou věc. poprosil bych ale, aby byl ten snipet nebo kýho výra uvolněn pod nějakou silně anarchistickou licencí.
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    TWISTRABBIT: tady ta monologická diáda vyšla mimochodem česky :)
    PIROSH
    PIROSH --- ---
    KAFKA: Jj, lepší než estrády na Nově.
    KAFKA
    KAFKA --- ---
    Ufff, začínám sem chodit pro ty humory; a vůbec mi to nevadí:-))
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    TWISTRABBIT: no neke! :)
    KHALAVERA
    KHALAVERA --- ---
    TWISTRABBIT
    TWISTRABBIT --- ---
    BALVAN42: na youtube je poměrně hodně zajimavých sociologů a antropologů...., doporučuji si vyhledat.. hodně jsou tam francouzi
    BALVAN42
    BALVAN42 --- ---
    BALVAN42
    BALVAN42 --- ---
    ACHERON: čomsky, po k dycky tvrdý y
    BALVAN42
    BALVAN42 --- ---
    KAFKA: ne, ale z povahy sociologie ho lze jistě rozvíjet! :))
    KAFKA
    KAFKA --- ---
    A kryptonázev sociologie-dalšího-ústrojí jest?:-)
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    BALVAN42: čomski, ne?
    BALVAN42
    BALVAN42 --- ---
    fuko vs čomsky
    BALVAN42
    BALVAN42 --- ---
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    BALVAN42: ty taky všechno prokecneš, čekal jsem že do toho vítězoslavně vstoupíš až se ta koncepce tady začne adorovat... netrpělivče :)
    BALVAN42
    BALVAN42 --- ---
    politická ekonomie zažívacího traktu je moje vynález. jinými slovy, dobře maskovaná sociologie hovna :))
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    JINDRICH: náhodou se tu zabýváme implicitními předpoklady diskursu o konzumerismu, říká ti něco pojem "politická ekonomie zažívacího traktu?" viz Bataille, Baudrillard, Foucault, Luhmann
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam