• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BALVAN42Sociologie
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    KAFKA:jsem nevěděl, že pruskej důstojník je nějaká dobrá evoluční strategie :)
    KAFKA
    KAFKA --- ---
    ACHERON: Prolistuj pár kynologických knih, kam se serou pruský důstojníci:-)
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    [ ZELGARIS @ BAZAR u NYXe - Inzerujte - prodavate, ci kupujete? tak proc ne tady... ] mi napadlo že to je vůči lidem velmi výhodná evoluční strategie takhle vypadat po narození :)
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    PIROSH: aha, díky, psalů jsem to v noci :)
    PIROSH
    PIROSH --- ---
    ACHERON: Matějů je podle mě Petr, Ivo je Bayer.
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    prosím vás nemá tu někdo doma scanner a časáky Teorie vědy? potřeboval bych nutně jeden článek...
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    KYTAK: natalie simonova, ivo matějů. na stránkách soc. časopisu hafo mladých článků, pak knihy "Nerovnost, spravedlnost, politika".
    KYTAK
    KYTAK --- ---
    prosim nevite nekdo o nejakych autorech a textech tykajicich se vzdelani (konkretne vzdelani pro vsechny? ano nebo ne:)). Potrebuju nejake anglicke a aktualni (max tri roky stare). Dekuji za vsechny rady...
    JINDRICH
    JINDRICH --- ---
    ACHERON: kolikrát tě mám učit s těma internetama?:)

http://www.filefactory.com/file/27cd1f/n/0415411866_zip
    KAFKA
    KAFKA --- ---
    ACHERON: Bohužel, nemůžu sloužit:(
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    sháním knihu "Nations Matter" od Calhouna - nema to nekdo?
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    KONNY: jj :)
    KONNY
    KONNY --- ---
    DARJEEL: škoda, že jsem o tom nevěděla dřív, ale odevzdávám to příští týden a kapitola obecně o sociálních hnutích je už zpracována, ale příště vím, kam se obrátit .)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    KONNY: neotalel bych ho i kontaktovat, byt tebou, je to mladej typek, kterej ti urco rad nabidne rady/materialy nebo pomuze. Prisel mi hodne vstrcinej a napomocnej... no ale jiste vis sama, kdy jsou potreby studijnich materialu saturovany :)
    KONNY
    KONNY --- ---
    DARJEEL: já jsem primárně vycházela ze Znebejánka, a nakonec jsem překonala lenost a pustila se do překladu anglických materiálů, ale mrkla jsme na toho Pioreckého a našla na webu muni přímo materiály, tak jsem si to prošla... díky moc
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    KONNY: no tak se zeptej jeho, ne? on by mel byt nejvetsi kapacita na socialni hnuti, aspon co se tyce "stare" gardy, ale ted me este napada Piorecky, z FSS MU, zkus se mrknout na neho, ten delal co vim ruzny ulety, kdybys nic nenasla (nenasel? :) dej mi vedet trebas do posty, zprostredkuju kontakt :)))
    KONNY
    KONNY --- ---
    DARJEEL: Znebejánek mě učí, toho jsme četla, ale díky...
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    KONNY: imho bych zacal u zenbejanka, neco o tom publikoval, mrknul bych se do zdroju a vyhledal si relevantni atd atd.

nevim jestli se primo venoval NSM, ale moch by... :)
    KONNY
    KONNY --- ---
    ROXXA: to zní dobře, ale v aj toho mám docela dost, už se mi nechce překládat, potřebuju si odpočinout u český publikace, ale díky ti .)
    ROXXA
    ROXXA --- ---
    KONNY: mam neco v aj, (psal to cech s amikem) je to o envi. hnutí, vývoji, ideologickém pozadi, tady v cechach a srovnavané se západem. tak kdyby ti to pomohlo.......
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam