• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BALVAN42Sociologie
    HANUMA
    HANUMA --- ---
    poradte mi prosim, jak nejvhodneji do anglictiny prelozit sociologicky pruzkum resp. je lepsi pouzivat slovo vyzkum???
    BALVAN42
    BALVAN42 --- ---
    KHALAVERA: ha! vo vejkendu! tedka nemam na dadaismus cas ani naladu :)
    SSSPIRALKA
    SSSPIRALKA --- ---
    Nemáte prosím někdo knihu Kvalitativní výzkum : základní metody a aplikace od Jana Hendla? Díky
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    něví někdo z vás, co to je "Paretův ideál výstavby vědy typu T" ??
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    tlach
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    KHALAVERA: děs
    KHALAVERA
    KHALAVERA --- ---
    co vědí sociologové o médiích?

Uživatel vnímá svět Facebooku nebo podobné služby jako virtuální alternativu. Vypnutím počítače, zavřením stránky tento svět končí, jeho dosah do světa skutečného je minimální. To je jeden z důvodů, proč je Facebook tak populární.
    http://www.lupa.cz/clanky/iluze-a-realita-socialnich-siti/
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    MAFO: to je jak volit estli ti ufiknou levou nebo pravou kouly
    KOCHANSKIT
    KOCHANSKIT --- ---
    ACHERON: ha, ted mi tady beha oranzovy banner, uz jsem myslela, ze se cssd snizila k podobne kampani a ono ne:-D http://www.cssdprotivam.cz/
    KOCHANSKIT
    KOCHANSKIT --- ---
    ACHERON: přesně tak, třetí strana... jako že mi ve vege kuchařce dávají odkaz na řezníka, že mi pod demonstrací za zrušení klecových chovů dávají reklamu na prodej klecí na drůbež... to člověka pobaví a je z toho jasné, že obsah reklamy asi nevybírám já. Ale takhle to působí, že jsem se opravdu zbláznila (což si myslím i o autorech zmíněného YT kanálu).
    Kde to jde se snažím pozornost odpoutat vlastními bannery, ale asi jich nikdy nebude dost.... bezmasa.kvalitne.cz/bannery.jpg :-D
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    KOCHANSKIT: aha, tak to mi nenadaplo, že sady bannerů zprostředkovává třetí strana, to abych se bál co se mi na webu objeví :)

MAFO: FREEDOM!! *THUMBS UP*
    MAFO
    MAFO --- ---
    ACHERON, GUMAGUAR: mate free? poridte si premium, tam nic takoveho neni ;-) a podporite doboru vec... znate to, bud platite primo to, co chcete, nebo platite pohledem na bannery ODS ;-)
    GUMAGUAR
    GUMAGUAR --- ---
    ACHERON: no já bych se tomu ani nedivil, bleju
    KOCHANSKIT
    KOCHANSKIT --- ---
    ACHERON: Co na nyxu... ale že se ta reklama objevuje na mých webovkách!
    Jelikož tohle ukazuje většina reklamních bannerů, které potkávám, museli se hooodně plácnout přes kapsu. Čekám kdy zkoupí všechny billboardy a veškerý reklamní prostor v TV
    KAFKA
    KAFKA --- ---
    ACHERON: jo? máš mít ABP:-P
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    mě by zase zajímalo, kterej debil dal nahoru do všech fór banner s odkazem na to dementní video ODS. že by správce NYXu?
    COCHRAN
    COCHRAN --- ---
    nemate prosim nekdo v digitalni podobe Norman Fairclough: Media discourse?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam