• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BALVAN42Sociologie
    Klub je zaměřen na odbornou diskuzi a výměnu info z oblasti všech paradigmat sociologie, obecné sociologie, dějin sociologie, metodologie, metod a technik výzkumu (popř. i sw, který se při výzkumu používá), organizací a institucí, které mají se sociologií něco společného.

Vzhledem k tomu, že všechny společenskovědní obory nemají striktně vymezené hranice a ani je z podstaty komplexity "společenského" mít takové nemohou, nemusí se diskuze omezovat pouze a jenom na problémy sociologie. Ale to všichni dávno víme :)
    rozbalit záhlaví
    MAFO
    MAFO --- ---
    ACHERON, GUMAGUAR: mate free? poridte si premium, tam nic takoveho neni ;-) a podporite doboru vec... znate to, bud platite primo to, co chcete, nebo platite pohledem na bannery ODS ;-)
    GUMAGUAR
    GUMAGUAR --- ---
    ACHERON: no já bych se tomu ani nedivil, bleju
    KOCHANSKIT
    KOCHANSKIT --- ---
    ACHERON: Co na nyxu... ale že se ta reklama objevuje na mých webovkách!
    Jelikož tohle ukazuje většina reklamních bannerů, které potkávám, museli se hooodně plácnout přes kapsu. Čekám kdy zkoupí všechny billboardy a veškerý reklamní prostor v TV
    KAFKA
    KAFKA --- ---
    ACHERON: jo? máš mít ABP:-P
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    mě by zase zajímalo, kterej debil dal nahoru do všech fór banner s odkazem na to dementní video ODS. že by správce NYXu?
    COCHRAN
    COCHRAN --- ---
    nemate prosim nekdo v digitalni podobe Norman Fairclough: Media discourse?
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    KHALAVERA: máš to v poště.
    KHALAVERA
    KHALAVERA --- ---
    nemáte pls někdo elektronicky Ulrich Beck - Individualization: institutionalized individualism and its social and political consequences? je to dost nesehnatelné, v brně jen prezenčně a v pze jen na soc. ústavu :(
    KONNY
    KONNY --- ---
    ACHERON: ok .)
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    KONNY: jasný, si s tím zbytečně nelámej hlavu, nebo se koukni na jstor

KONNY
    KONNY --- ---
    ACHERON: no jsem doma a zítra dávam bakuli do tisku, takže už nebude čas na nějaké prohledávání knih. U sebe mám akorát Pečinkovu Zelenou zleva? a nemůžu to tam nikde najít, respektive to Pečinka formuluje jinak a neuvádí tyhle dva pojmy... ale asi mi nezbude nic jiného, než jak píšeš to skutečně přeformulovat a nezdrojovat.
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    KONNY: tedy jinak - osobně bych to přeformuloval a uvedl to bez odkazu, jde přece jen o obecně známou informaci, která nepotřebuje být zaštiťována autoritou
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    KONNY: jakoukoli, tohle je snad v každém textu o zelené politice, ne? :)
    KONNY
    KONNY --- ---
    snad tady nejsem úplně mimo, pokud ano, nechť je mi prominuto, neboť mám problém.

mám v bakalářce citaci, ale za boha si nevzpomenu, odkud to mám, je tomu dávno, co jsem to odněkud vyčetla a nepoznamenala jsem si zdroj. máte někdo ponětí, odkud to je? potřebuju jakýkoli zdroj...

jedná se o dělení zelených stran na puristy a rainbow strany. puristé požadují striktně levicové ideje plus ekologické myšlenky, zatímco rainbow strany se nezajímají o pravolevou dimenzi, ale prosazují ekologické požadavky.

byla bych moc vděčná za nějakou stopu vedoucí k cíli...
    KHALAVERA
    KHALAVERA --- ---
    KAFKA: a ne? :)
    KAFKA
    KAFKA --- ---
    KHALAVERA: jo?:-)
    KHALAVERA
    KHALAVERA --- ---
    KAFKA: vždyť se ptám jeho
    KAFKA
    KAFKA --- ---
    KHALAVERA: Případně doplním, Balvan by měl začít (jakožto ctitel Luhmanna).
    KAFKA
    KAFKA --- ---
    KHALAVERA: mám se přeoperovat?:-) tohle je Balvanův boj:-D
    KHALAVERA
    KHALAVERA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam