• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BALVAN42Sociologie
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    DUNAR_: a úplně exkluzivně zde poprvé i názvy přednášek:

24.5.> Towards novel assemblages of territory, authority and rights.

25.5.> A savage sorting of winners and losers in today's global world.

GIA_
    GIA_ --- ---
    Zdáre, nemáte pls někdo naskenovanou knížku sociologie-výchovy, vzděláváník, rodiny, dětí nebo mládeže?

Potřebuju na nějakou z nich rychle napsat "výpisky z knihy".

Díky moc!
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ACHERON: prosim

337.pdf (115540 B)
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    DUNAR_: 24.5. v 18:00 na AV a 25.5. v 11:00 na FF UK. Zvací plakáty budu dělat tento týden asi, určitě sem postnu.

KARAFA: netuším, kdybych to věděl, tak už jsem to zjistil :)
    DUNAR_
    DUNAR_ --- ---
    CROSS: vstoupi v platnost zakon, ktery bude zakazovat letajici profesory, takze si bude muset vybrat, kde chce byt - kvuli akreditaci.
    CROSS
    CROSS --- ---
    SIMRALKA: Jerabka pamatuju z dob, kdy nebyval profesorem, a nebyval myslim ani sefem katedry (rekneme 10-12 let zpet). Nenazval bych to vyslovene problemy, ale spis takove specificke postaveni, dane jeho pojetim metod a pochopitelne obdivem k PFL a fixaci na metodologii ze ctyricatych let. Lidi z katedry (Petrusek treba) si z nej delali legraci, lidi z venku s nim mozna meli i nejake hlubsi... rekneme nazorove rozpory, zejmena o pojeti vyuky metod. Kdyz jsem jako student srovnal, co dela Jerabek, a co dela treba Mateju, to byly dva ruzny svety, a nebylo tezky mezi nima vybrat ten s perspektivou.

Kdybych byval zustal v oboru, rekl bych, ze prave takovy Mateju, Rehak a tyhle typy me pripravili pro zivot, od Jerabka mam akorat vesele historky o tom, jak se Paul Felix zenil a rozvadel s kolegynemi z oboru.

Ze to casem pres PFL dopracuje k profesure, to rikal Petrusek uz pred temi deseti lety, ale kdyz jsem ted z tehle poznamky zjistil, ze sefuje v Plzni a hada se tam s mymi byvalymi spoluzaky, docela jsem se podivil.
    SIMRALKA
    SIMRALKA --- ---
    CROSS: prof. Jeřábek měl nějaké problémy i v Praze na UK, že? O co se přesně jednalo?
    DUNAR_
    DUNAR_ --- ---
    ACHERON: kde? kde? potřebuju vědět!
    KARAFA
    KARAFA --- ---
    ACHERON: U koho by to mělo vyjít?
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    Saskia Sassen tu bude mít dvě přednášky 24. a 25. května. Už dvakrát mě ale psala, že by se tu měla do češtiny překládat nějaká její kniha - nevíte někdo o tom něco?
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    ahoj, nemohl by mi nekdo st8hnout tohle?

http://jcs.sagepub.com/cgi/content/abstract/9/3/337
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    PHUSHI: ok, zatim posilam od Castellse The Internet Galaxy, Touraina sem hodím hned jak najdu flashku na ktery jsou ty scany.

http://ifile.it/4qu1fh3
    CROSS
    CROSS --- ---
    No tyve, koukam ze Jerabek je v kolektivu stale obliben.
    PIROSH
    PIROSH --- ---
    Nevím, nakolik kdo máte přehled o situaci na katedře sociologie v Plzni, ale vypadá to velmi napínavě (viz. např. dopis zaměstnanců katedry ze 13.4.):
    http://www.kss.zcu.cz/aktuality.php?zobraz=1435&page=0#1435
    KOLAC
    KOLAC --- ---
    ACHERON: tak tomu verim, tiez ho mam rad :)
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    KOLAC: to my bysme raději ten přístup :D
    KOLAC
    KOLAC --- ---
    ACHERON: njn to je pravda barter je barter, pozrem co mame na katedre je tam ze par scanov a tiez mam pristup do kniznice Utoronto.com keby ste odtial nieco chceli je tam toho dost :)

WIZZ: co ty tu ? studijny cas nadisiel ? :))
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    PHUSHI: diky diky diky :)
    PHUSHI
    PHUSHI --- ---
    ACHERON: ok zitra se na to podivam
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    a vsechno co sem za posledních 14 dni nascanoval, tak hodim na gigapedii az mi ti zmrdi odpovi na dotaz, proc mi tam nedjou postovat novy polozky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam