• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BALVAN42Sociologie
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    KONNY: přímá zkušenost s tím oborem by mě zajímala, neb to mám pouze z doslechu
    KONNY
    KONNY --- ---
    ACHERON: Co by "starý" a zkušený sociolog rád věděl?
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    KONNY: mě by to taky zajímalo :)
    KONNY
    KONNY --- ---
    SSSPIRALKA: Ahoj, mám, když tak se ptej v poště...
    SSSPIRALKA
    SSSPIRALKA --- ---
    Ahoj, má zde prosím, někdo zkušenost s Historickou sociologií na UK FHS?
    LOPIN
    LOPIN --- ---
    dik moc
    WYNDMYLL_238
    WYNDMYLL_238 --- ---
    LOPIN: mas to v poste
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    LOPIN: btw. studentka u nas obhajila praci o intermedialnim nastolovani agendy, pricem do analyzy zapojila i Internet. kdyztak posta, T&F bohuzel ted pristup nemam, snad se nekdo ozve.
    BOBR
    BOBR --- ---
    KRISTIII: Registrace do SHARE trva jeden dva dny, je treba tam poslat fax, to jde pres skener a inet sluzbu. Potom je pristup k SPSS souborum. Vzhledem k velikosti vyzkumu neni uplne trivialni se v tom vyznat, pak je potreba si data pospojovat podle potreby analyzy. Nepamatuji si uz, jak vypada stranka uzivatele a mam pocit, ze na ni nic zvlastniho neni - proste jen pristup k tem souborum.
    KRISTIII
    KRISTIII --- ---
    Ahoj, nemáte náhodou někdo login k projektu SHARE, potrebovala bych videt print screen, jak vypadá stranka pro přihlášeného uživatele, co všechno se dá dělat s daty, bohužel nestihnu včas získat svůj login a potřebovala bych tyhle informace pro jednu semestralku. Děkuji moc!
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    VIDUS: státní doktorská zkouška a pak záleží na tom, jestli jde o kreditový nebo nekreditový program.
    VIDUS
    VIDUS --- ---
    Vážení, zajímalo by mě, jak probíhá zakončení doktorandského studia sociologie na FF UK. Tedy kromě toho, že obhajujete dizertaci. Díky za info.
    ANGIOLETTO
    ANGIOLETTO --- ---
    PALO_FABUS: Pošta,)
    PALO_FABUS
    PALO_FABUS --- ---
    ANGIOLETTO: a nechceš se podělit? tohle se hodí...
    ANGIOLETTO
    ANGIOLETTO --- ---
    Konec poptávky, už mi jedna dobrá duše pomohla.
    ANGIOLETTO
    ANGIOLETTO --- ---
    Čistě náhodou...

nemáte někdo v PDFku Kvalitativní výzkum od Hendla? Něco visí na uložtu, ale je to zaheslovaný.
    WYNDMYLL_238
    WYNDMYLL_238 --- ---
    POZITRON: prave vysla od Le Goffa dalsi kniha s podobnym tematem, ale jestli tam ma i lichvu, nevim - v ruce jsem to jeste nedrzel. http://www.sckn.cz/ceskeknihy/html/titul.php?id=52364
    WYNDMYLL_238
    WYNDMYLL_238 --- ---
    PIROSH: v ramci univerzity jsou nejspis ta stipendia srovnana, v prvaku na FF je to aktualne taky 6050,-
    PIROSH
    PIROSH --- ---
    DUNAR_: u nás je to 6050 v prváku, 7700 pak nějak postupně; za publikování jsou nějaké peníze podle toho, kolik jich je (do 10k za recenzovaný článek připsaný katedře); za učení 1000kč za semestr/kurz; finance na konference až na výjimky musíš myslím vysoutěžit v gauku

ACHERON: mně to evidentně na stránky nikdo nenapsal a pořád jsem z toho rozčarovanej, no!:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam