• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    A to jak se zhulíš záleží trochu i na tom, jak seš nejseš najedenej, unavenej atd- biologický faktory :)
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    ja nerikam, ze se nezhulis jako paprika :). ale zkus se zhulit dostatecne malo, resp. dostatecne presne tak jak mas. to davkovani proste neni presny, pac to nemas podle ceho zmerit kolik toho vdechujes.
    HLEN
    HLEN --- ---
    prijde mi to podobny jak kdyz si clovek trpici tezkejma bolestma ma sam davkovat nejakej opiat ... proste bere kolik je v danou chvili potreba ... po nejaky dobe uz bude vedet jak se "zmatlat" , aby to nebylo ani malo ani moc ....
    HLEN
    HLEN --- ---
    TENCOKACISTROMY: proc ? .... s trochou zkusenosti se da v pohode urcit sila vzorku (v nejlepsim pripade je vzdy stejna, pac je to masteni od doktora) a efekt nastupuje u inhlace do nekolika desitek vterin-max. nekolika minut, tkaze se podle me jedna o nejrychlejsi zpusob jak vyvolat zadanej fyziologickej efekt .... kdyz budes pozivat prez bong je ten nastup jeste rychlejsi ... sam vis prece ne ;)
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    HLEN: pravze u beznyho koureni si to moc presne nenadavkujes
    WOOD
    WOOD --- ---
    ...jo, ja to nemyslel uplne vazne ;]
    HLEN
    HLEN --- ---
    WOOD: no ja bych v tomhle pripade teda asi doporucil vareni... thc podavany touhle formou ma podle me nejvetsi analgeticky a uklidnovaci ucinky a o tady asi jde, ne ? .... treba pri zelenym zakalu jsou nejlepsi jointy, protoze se da aplikovat presne mnozstvi potrebny pro momentalni snizeni vnitroocniho tlaku ...
    WOOD
    WOOD --- ---
    bal mu k tomu speky a zazrak prijde ;D
    LUKEH
    LUKEH --- ---
    SCHIFFI: muj otec ma roztrousenou sklerozu a dostal se do toho Kanadskyho programu(bylo tam nekolik Cechu a angalnu,krome kanadanu).ma thc ve spreji,zije normalne v CR a jednou za cas zajde na nejakou kontrolu a vysledky pak jdou do ty Kanady.trosku mu to pomaha,ale zadnej zazrak to bohuzel neni:-( ale aspon se neco deje,nekdo se snazi....budme radi i za to.
    JDAG
    JDAG --- ---
    chci se léčit v ČR :)
    WOOD
    WOOD --- ---
    tak to je posun...uz i Kanada a Holandsko... to pujde ;D
    WOOD
    WOOD --- ---
    mazec... jak vubec nevi ;DD priposti nakonec uplne protichudne vedecke nazory... muhehe... celej svet uz prijal metafyziku, jenom ti doktori si furt mysli ze sou neco vic...
    PAPRIKA
    PAPRIKA --- ---
    Tricka Million Marihuana March 2007 k dispozici na dobirku za 200,- (objednavejte na e-mailu "tereza001@gmail.com"), v Praze take k dostani v obchodech Revolver (Lazarska 7, Praha 1, pasaz divadla komedie) a Inter:zone (Kubelikova 45, Praha 3, Zizkov). Velikosti: dámské M, L - pánské M,L,XL, XXL.

nahled trika
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    OK, zpatky k marihuane! :)
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    ATOMINATOR: tyhle metafory jsou sice hezky, nicmene jako spousta metafor a analogii maji jednu chybu... apeluji na predevsim na emoce, nicmene realita je nekde ponekud jinde :-)
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    Ovsem takovy "unik inkoustu" byva docela uzitecny, nesmime se ovsem divat na inkoust, ale na pero, abychom zjistili, odkud inkoust unika a zacelit to. Jedine tak je mozne neutonout ve stale se zvetsujici kance a predejit "pomoci", ktera se jen snazi zasypavat kanku praskem.
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    ovsem samo pouzivani pera nepredurcuje jedince k tomu, ze ty kanky bude delat

cele je to o tom, ze jedinec si musi uvedomit, ze pracuje s ponekud odlisnym nastrojem nez vetsina spolecnosti, pak se da predejit uniku inkoustu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam