• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    WOOD
    WOOD --- ---
    XCIDER: woe tak tos namlel fakt dobrej kybl sracek...
    WOOD
    WOOD --- ---
    XCIDER: ses osel, nebudu se s tebou hadat...srry...
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    WOOD: mam na to reznika, kterej v tom ma praxi, ja jenom pridrzuju.
    "imho sadlo je lecitelskej stredovek" - s timhle pristupem bys mohl doporucovat antibiotika a synteticky hormony, ja naopak nevidim nic spatnyho pouzivat neco, co je stovky let osvedceny
    "nemluve o energii (prane) ty latky" - proc nemluve ? ukaz mi jedinej zdroj o ajurvede (kdyz uz mluvis o prane), kterej vylucuje pouzivani zivocisnych produktu
    "mrtva tkan zvirete, to mi neprijde jako lek" - to muzes rict i "mrtva tkan z rostliny, to mi neprijde jako lek", nevidim v tom jedinej rozdil
    "a teda kdo zere veprovy, ma egzem na 80% prave z toho prasete" - uplna blbost, z veprovyho jeste nikdo ekzem nedostal. a kdo ji tofu nebo tempeh, ma na 94,3 procenta ekzem prave z nej !!! rekl mi to ve snu Duch Sojy...
    WOOD
    WOOD --- ---
    XCIDER: ...ty osobne ty prasata zabijis, jo?? ...imho sadlo je lecitelskej stredovek!... nemluve o energii (prane) ty latky...mrtva tkan zvirete, to mi neprijde jako lek... a teda kdo zere veprovy, ma egzem na 80% prave z toho prasete!!!

jj, dobra, ta vazelina neni uplne dobra...to ja nikdy neprotlacoval... ale k cemu to sadlo?... kdyz konopnej olej je v podstate dokonalej?! a kdyz tam chces mit THC tak tam par palic proste vylouhujes...a mas dokonalost...ne?
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    WOOD: jo, zabiju prase a vezmu si jeho tuk. co je na tom spatnyho ? delali to mi predci budvijak dlouho, tak nevim, proc bych s tim mel prestavat
    jinak iMpertinence nebyla minena nejak cilene, jen me trosku vytocilo, ze ostatnim nutis variantu (vazelina), ktera je sice podle TEBE moralnejsi, ale prokazatelne mene vyhodna pro uzivatele, dneska se k sadlu zacinaji vracet i serioznejsi velkovyrobci bylinnych masti, a to proste proto, ze je lepe snaseno a lepe se vstrebava nez vazelina. Ta je podle me dobra hlavne do motoru :)
    WOOD
    WOOD --- ---
    XCIDER: proc ty inpertinence? bud na me hodnej jo!! jak ziskas sadlo? zabijes to zvire? zabijes psa kvuli sadlu aby sis ho mohl matlat po xychte?!...odpovez...ano nebo ne?! cheche ;DDD

....jestli chces rict ze THC vyleci tvymu kamoshovy exem, tak fajn... gratuluju, budu to doporucovat...znam ale dalsi spoustu lidi kery to bohuzel nezabira, naopak maji alergicke reakce...

...a co vsechno za ucinne latky se skryva v rostline konopi fakt nevim... to nevi nikdo co vsechno tam je!!! skus nejakou literaturu treba ;}
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    EXCITE: jo, vceli vosk je taky dobrej, staci ho do toho sadla pridat cca 10 procent, a mast je vyrazne tuzsi a navic hezky voni. a uplne supr je pridat i trochu suroveho propolisu , nebo cerstve borove pryskyrice, to je pak vylozene prirodni parfem.. :))
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    WOOD: kazdej nema fobii z zivocisnejch produktu jako ty...
    a o tom, co obsahuji LISTY/PALICE krome thc jsi nenapsal vubec , to ze se z nenasycenych kyselin v tele vyrabi prostglandini je hezke, ale 1/ mastny kyseliny jsou jen v seminkach 2/ jsou i ve spouste jinych rostlinych oleju a o zadnem z nich jsem neslysel, ze by fungoval proti ekzemu
    WOOD
    WOOD --- ---
    EXCITE: ... SADLO NEEEEEEEEEEE!!!!!!
    FUUUUUUUUUUUUUjjjjjjjj!!! a vosk taky neni uplne na vsechno ok...kua to je ale sakramentsky carodejnicka mast....
    to sadlo ma byt ZE PSA!!! ze jo????!!!! [Muhehe ;DDDD]

...fakt radsi vazelinu z lekarny za par supu...a kokos taky moc dobrej!
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    LUCKYSWEETY: vceli vosk a veprovy sadlo v nejakym pomeru..presne ted nevim..ale da se zjistit....

A Ivan Pisa dela Caromast z kokosovyho tuku
    WOOD
    WOOD --- ---
    XCIDER: jo a nezapomene ze alergie a exemy jsou nejvice psychicky podminene nemoci, takze po dobrym jointu si uzdravim aji rakovinu ;DDD
    WOOD
    WOOD --- ---
    XCIDER: tak cti znovu a poradne... mas tam vsecko...
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    WOOD: no na otazku jsi mi neodpovedel, nenasycene mastne kyseliny jsou sice prima, ale v listech ani palicich teda rozhodne nejsou. bavil jsem se s clovekem, ktery ma ekzem, na ktery mu konopna mast zabira a rikal mi, ze funguje i "vnitrni" uzivani, po jednom jointu mu ty cerveny fleky z obliceje zmizi na nekolik tydnu...
    WOOD
    WOOD --- ---
    ...aby ale nevznikla mylka...THC má výrazné antibiotické účinky protizánětlivé a hojivé... presto ve vsech receptech na mast doporucuji pouzivat bud listy zbavene pryskyrice nebo lity spodni... jelikoz obsah THC v nich obsazeny je presto dostacujici... takze spis tak... komu nevadi, muze si davat i THC a bude to fungovat jeste LIP!! ;DD
    WOOD
    WOOD --- ---
    ...to sem samo, ze vycet, takhle bych si to nepamatoval ;DD
    http://www.zdravotnikosmetika.cz/olej.php
    WOOD
    WOOD --- ---
    Mezi nejdůležitější nenasycené volné mastné kyseliny, zastoupené v konopném oleji, patří především kyselina linolová LA (omega-3), linolenová LNA (omega-6), gama-linolenová GLA a kyselina arachidová AA, které se aktivně zúčastňují metabolických přeměn a pomáhají mj. předcházet ateroskleróze.

Metabolické produkty linolenových kyselin se přetvářejí na skupinu tzv. eicosanoidů (ikosanoidů), tj. hormonálních působků s krátkou dobou existence (mezi ně patří např. prostaglandiny, prostacykliny, tromboxany a leukotrieny), které se fyziologicky podílejí na řadě základních funkcí (regulují kontrakce hladkého svalstva, fertilitu i sexuální potenci, propustnost krevního řečiště, ovlivňují intenzitu zánětlivých reakcí, aktivují imunitní systém a stimulují vznik nových buněk v zárodečné vrstvě kůže aj.).
    WOOD
    WOOD --- ---
    XCIDER: nekdo ma z THC alergickou kozni reakci...na ekzemy se pouziva i konopnej olej ze seminek... tam THC urcite neni
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    a THC tam prave ma byt, co jinyho z konopi podle tebe na ty eksemy zabira ??
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    WOOD: sadlo je mnohem lepsi, veprovej tuk ma slozeni nejpodobnejsi lidskymu, coz se o vazeline vyrobeny z ropnych destilacnich zbytku opravdu rict neda...
    LUCKYSWEETY
    LUCKYSWEETY --- ---
    WOOD: mama z toho chce masticku prckovi na exem a je mi jasny, ze ten zdlouhavej navod na nastence nasledovat nebude. tk ji to vysvetlim, at to jenom svari s vazelinou a bude. z koralky by se prcek asi posral ,D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam