• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    AND
    AND --- ---
    zaručený je típnout o něj metrový :D
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    LODYHA
    LODYHA --- ---
    HROSE: Presne tak! Vyndavani klistat jedina za sucha, jakykoliv tuk nebo oleje je dusi. Jak nemohou dychat, vyzvrati krev zpet a tim je vetsi rizoko nakazeni...! Tak bacha ;)
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    HROSE: No nevim no - bliti klistat bych nechala stranou... Az priste budem mit kliste udelam to stejne treba se mi zkusenost overi/vyvrati takovyhle placani nema smysl jen me zajimalo jestli to nekdo nahodou taky nezkousel...
    HROSE
    HROSE --- ---
    ZUZIPA: ja myslim, ze to byla nahoda, ale i kdyby ne, slysela jsem, ze neni moc dobry takle mazat klistata cimkoliv, pry se pak to kliste do rany vybleje...
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    HROSE: To sice jo, ale de mi o tu rychlost - normalka naneseš jakekoliv mazadlo a čekaš až se kliště přidusí. Tohle se pustilo okamžitě tak mě napadlo zda to nemá souvislost...
    HROSE
    HROSE --- ---
    ZUZIPA: kliste se pusti i po indulone :))
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    XCIDER: No tak se pustit nechtelo zajimavy...
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    ZUZIPA: kliste co uz se chce pustit, si nespletes, ma prumer skoro 1 cm :)))
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    Cao nemate nekdo zkusenost konopná mast x klíště? Namazali sme klíště konopnou mastí že ho vytočíme a během mazání (asi 2 sec) se pustilo a nevypadalo nijak živě teda vypadalo docela zmaštěně;) By mě zajímalo jestli je to náhoda že se třeba už chtělo pustit nebo jestli zafungovala matička (už jí dávám božské vlastnosti švédských kapek ;)
    XILT
    XILT --- ---
    XCIDER: jj mam to tu na disku uz nakoui chvili ...
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    nemate uz nekdo dokument Super High Me ? v USA to melo vychazet 20.4....
    CZUPA
    CZUPA --- ---
    tak ten slibovany update
    Marihuana - zakázaná medicína od L.Grinspoon & J.Bakalar
    http://www.konopijelek.cz/index.php?stranka=zakazana-medicina
    FUNLOCO
    FUNLOCO --- ---
    ola, vyzyvam vsechny, kdo maji zajem podporit letosni demonstraci za konopi, Global Marihuana March, hledame dobrovolniky na pomoc, stavba, uklid a poradatelska sluzba, ozvete se mi do posty, diky moc
    HROSE
    HROSE --- ---
    CZUPA: parada :) ja osobne tim lecim skoro vsechno :)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    PALEONTOLOG: pro me jsou nezadouci, pokud konopi nekouroim, coz delam malo kdy, nehodlam vlitnout do paniky . Takze zatim mi staci cannaderm (ktery uz sem skoro vypatlala, a spotrebuji ho strasne rychle, mam suchou kuzi) a pokud bych si mohla to za co dam 200 kc, vyrobit sama s desetinovymi nadklady, nebyla bych proti .
    CZUPA
    CZUPA --- ---
    HROSE: pomaham provozovat ty stranky, mame do budoucna plan vytvorit tam databazi, kde muzou lidi psat jake maji zdravotni problemy a jak je s pomoci marihuany leci
    plus se tam objevi v elektronicke podobe knizka Marihuana - zakázaná medicína od L.Grinspoon & J.Bakalar
    HROSE
    HROSE --- ---
    uz to tu sice bylo, ale porad je tam dost malo lidi, tak jeste jednou, a bylo by dobre to rozsirit mezi co nejvic lidi... http://www.konopijelek.cz/
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SYX: no tak člověk se může živit jako karnivor i herbivor, ale většinou je to omnivor :)
    FUNLOCO
    FUNLOCO --- ---
    sorry za spam... přeposílejte dál :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam