• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    BRENDY
    BRENDY --- ---
    ZUZIPA: Fpohode. Niz jsem nekoukal.. Ale stejne bacha na ty parchanty. Co me v zivote nejvic stve, je bolest zubu a klistata. Proto hned ta moje reakce...
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    BRENDY: Jeee tak sem to samozrejme nemyslela, ale už to tady jednou bylo stacilo se juknout...
    BRENDY
    BRENDY --- ---
    ZUZIPA: Omlouvam se, ze jsem cokoliv rekl. Uz to nikdy neudelam..
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    BRENDY: Jezis par klistat uz sem za zivot vyndala - nespadla sem z marsu... Tyhle se pustily okamzite cili pochybuju ze se stacilo vyblejt (pochybuju ze stacilo vubec neco) spis je to mozna nahoda ze se zrovna poustelo kdyz sem ho chtela namazat - pokud si to nikdy nezkousel tak me tvuj nazor vicemene nezajima - ja sem si taky myslela ze je to picovina, ale pokud se mi podobná "náhoda" bude stávat pokaždý tak tím líp;)

HLEN: Hele ja nevim - faktem je ze sem ho chtela namazat a uz podruhy mi zustalo na kapesniku po prvnim kontaktu s masti... Asi je to nahoda, ale nikdy nevis;) At to bylo jak to bylo jestli umrelo zmasteny tak ti lepe pro nej;)
    BRENDY
    BRENDY --- ---
    ZUZIPA: Konopna mast muze mit hojive ucinky na ranku. To nepopiram...
    BRENDY
    BRENDY --- ---
    ZUZIPA: nerad ti kazim iluze, ale v tu chvili kliste nezajima, jaka to je mast. Staci prakticky jakakoliv mastnota a kliste se zacne dusit. V ten moment take zacne vypoustet zpet do hostitele vlastni zvratky, coz by mohlo byt pri velkem zvetseni docela efektni:D.. Rozhodne tento postup nedoporucuju...
    HLEN
    HLEN --- ---
    ZUZIPA: myslis ze to muze fungovat i vnitrne ... se napije .... a odpadne :)
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    Tak já nevim - pokus s klíštětem a konopnou mastí č.2 a opět se klíště pustilo okamžitě...
    AND
    AND --- ---
    HUREY!
    JOSEFINA
    JOSEFINA --- ---
    KRISTYNKA73: mám kamarádku, která kouřila v těhotenství bylinku a její dítko jakožto sedmiměsíční mimi ještě nebylo nemocné a je to nejkrásnější a nejhodnější mimi jaké znám :)
    JOSEFINA
    JOSEFINA --- ---
    SCHIFFI: v zahraničí (tam kde je legální) se používá na tlumení nevolnosti, hysterie i krvácení v těhotenství :)
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    už mě to taky párkrát napadlo-jak je to v těhotenství... všechny známé v těhotenství mari přestaly konzumovat... max jedna používala mastičku...
    možná by někdo věděl tu? [ Psychika a materstvi ]
    jinak když seženete jakékoli info, nahoďte :)
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    KRISTYNKA73: Taky nejsem zkušená matka;), ale přidala bych se k názoru, že malý brčko ti nic neudělá, ale raději bych se vyhnula nějakýmu velkýmu hulení;)
    AND
    AND --- ---
    KRISTYNKA73: Ahojky, já moc zkušeností s maryhuanou v těhotenství nemám :) ale co jsem čet ve VELKÁ KNIHA O KONOPÍ (klasika) tak tam tohle téma rozebírali a ukazovali průzkum porovnání jamajskejch huličskejch maminek oproti suchejm matkám a dětcka byli zdravější, vnímavější a banda dalších věcí do kterých nevidim, ale jasné z toho bylo, že ganja v malých dávkách je v těhotenství prospěšná v jakýmkoli množství! :) ....................ps: Werunko, nachystám ti to nejlepší těhotenství, to si kuř :D
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    Ukradeno z "Drogy v tisku: co kde kdy kdo napsal..." http://blisty.cz/2008/6/7/art41052.html
    AND
    AND --- ---
    zaručený je típnout o něj metrový :D
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    LODYHA
    LODYHA --- ---
    HROSE: Presne tak! Vyndavani klistat jedina za sucha, jakykoliv tuk nebo oleje je dusi. Jak nemohou dychat, vyzvrati krev zpet a tim je vetsi rizoko nakazeni...! Tak bacha ;)
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    HROSE: No nevim no - bliti klistat bych nechala stranou... Az priste budem mit kliste udelam to stejne treba se mi zkusenost overi/vyvrati takovyhle placani nema smysl jen me zajimalo jestli to nekdo nahodou taky nezkousel...
    HROSE
    HROSE --- ---
    ZUZIPA: ja myslim, ze to byla nahoda, ale i kdyby ne, slysela jsem, ze neni moc dobry takle mazat klistata cimkoliv, pry se pak to kliste do rany vybleje...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam