• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    HLEN
    HLEN --- ---
    ZUZIPA: cheche :D .... originalni reseni .... thumb up !
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    Máme doma psíka kterej nám přestal žrát (je to stará mrcha a dokud nepadala na hubu tak nic nesežrala a když tak si jenom tak zobla z mlsot jako pribiňák atp., ale žádná sláva). Tak nás napadlo jí dát do želatinový kapsle cca 0,1g kvalitní paličky. No výsledek byl takový že čoklík vymydlil misku do sucha a ještě celou noc votravoval co mu jako dáme dobýho;)
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    A myslím, že tento článek se sem taky hodí- vzhledem k proběhlé přednášce pana Hanuše v ČR v dubnu 2007 :)
    [ MTO @ El Club de los Legalizadores de la Marijuana :) ]
    LODYHA
    LODYHA --- ---
    ZUZIPA: tuk, tuk
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    HANDULE: To nějak nechápu... Osvětlíš mi to prosím?
    HANDULE
    HANDULE --- ---
    Tip pro zeny: marihuana jako nejosvedcenejsi meducinka kdyz zacne priroda hulakat - hezky zalezt do pelisku a lecit se, jedinym vedlejsi ucinkem je ovsem zhulenost ;)
    WIPER
    WIPER --- ---
    Na super bakterie s marihuanou
    http://www.osel.cz/index.php?clanek=3911

OPADEMON
    OPADEMON --- ---
    http://www.novinky.cz/clanek/149406-manzele-pestovali-marihuanu-udala-je-jejich-dcera.html co k tomu dodat. jen snad: raději naučte své děti hulit.
    LUKACZECH
    LUKACZECH --- ---
    JOSEFINA: a to kourila jen ganju, natural herb nebo i nejaky preslechteny skero?
    SHAMOT
    SHAMOT --- ---
    cau, potreboval bych pro tatu marihuanovy listi, pomaha mu to zmirnovat nevolnost po chemoterapii (minule jsem mu udelal topinku na koncentrovanym konopnym oleji), kdyby mel nekdo nadbytek..dik, kdyztak posta..
    BRENDY
    BRENDY --- ---
    ZUZIPA: Fpohode. Niz jsem nekoukal.. Ale stejne bacha na ty parchanty. Co me v zivote nejvic stve, je bolest zubu a klistata. Proto hned ta moje reakce...
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    BRENDY: Jeee tak sem to samozrejme nemyslela, ale už to tady jednou bylo stacilo se juknout...
    BRENDY
    BRENDY --- ---
    ZUZIPA: Omlouvam se, ze jsem cokoliv rekl. Uz to nikdy neudelam..
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    BRENDY: Jezis par klistat uz sem za zivot vyndala - nespadla sem z marsu... Tyhle se pustily okamzite cili pochybuju ze se stacilo vyblejt (pochybuju ze stacilo vubec neco) spis je to mozna nahoda ze se zrovna poustelo kdyz sem ho chtela namazat - pokud si to nikdy nezkousel tak me tvuj nazor vicemene nezajima - ja sem si taky myslela ze je to picovina, ale pokud se mi podobná "náhoda" bude stávat pokaždý tak tím líp;)

HLEN: Hele ja nevim - faktem je ze sem ho chtela namazat a uz podruhy mi zustalo na kapesniku po prvnim kontaktu s masti... Asi je to nahoda, ale nikdy nevis;) At to bylo jak to bylo jestli umrelo zmasteny tak ti lepe pro nej;)
    BRENDY
    BRENDY --- ---
    ZUZIPA: Konopna mast muze mit hojive ucinky na ranku. To nepopiram...
    BRENDY
    BRENDY --- ---
    ZUZIPA: nerad ti kazim iluze, ale v tu chvili kliste nezajima, jaka to je mast. Staci prakticky jakakoliv mastnota a kliste se zacne dusit. V ten moment take zacne vypoustet zpet do hostitele vlastni zvratky, coz by mohlo byt pri velkem zvetseni docela efektni:D.. Rozhodne tento postup nedoporucuju...
    HLEN
    HLEN --- ---
    ZUZIPA: myslis ze to muze fungovat i vnitrne ... se napije .... a odpadne :)
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    Tak já nevim - pokus s klíštětem a konopnou mastí č.2 a opět se klíště pustilo okamžitě...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam