• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    HLEN: A dočasně to mělo efekt? Mě totiž hulení funguje jako dočasný antidepresivum - mam problem, zahulim si a od problemu se citove odpoutam a jsem schopna ho resit realne... (Vim ze to neni deprese jako takova)
    HLEN
    HLEN --- ---
    ZUZIPA: no ja si dlouhodobe lecil deprese pravielnym uzivanim travy a musel jsem prestat po tom, co se tyhle stavy rapidne zhorsily a dostavila se i obcasna paranoia ... takze depresivnim lidem radim THC nebrat ....
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    LENGYANG: Zajimavy - kam tim totiz mirim - zajimalo by me zda jsou zmeny ny psychice pri uzivani konopi zpusobeny marihuanou jako takovou (myslim jednoráz. dávkou) nebo jsou to zmeny zpusobene pravidelnym uzivanim... Čili jestli můžu někoho "léčit" i když neni psychicky uplne v poho a neublížit mu...
    Ty deprese jsou fakt zvlastni... Znam lidi co když si daj brčko tak se občas hoděj do depres naldy - jakože bilancovani nad životem atp., ale to je prave dle meho zapricineno tim dlouholetym uzivanim...
    LENGYANG
    LENGYANG --- ---
    PS: babicka neni pravidelný uzivatel THC, ale casto ji jednorázově pomůže
    LENGYANG
    LENGYANG --- ---
    ZUZIPA: Moje babicka ..... huleni (v jidle) ji pomaha na pohybove ustoji a na zazívání vcelku prokazatelne, obcas se vsak dostavi dost hluboka depres ...... zalezi na kavlite travy a psych. jak jsem to parkrat zminovala.
    LENGYANG
    LENGYANG --- ---
    KODOS: nehulit ! ;-) nebo sehnat lepsi model ...
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    XCIDER: To už v jiné debatě jsme to je jiná vesnice;)
    KODOS: Tohle sem taky nemyslela - chtela jsem jenom znat ten konkretni pripad cloveka kterymu huleni zdravotne pomaha a psychicky škodí - šlo mi o to že jde očividně o člověka kterej nehulí denně tudíž asi nejde o dlouhodobou intoxikaci nebo o postupný změny na psychice, ale o okamžitou jednorázovou reakci...
    LENGYANG: to že zaleží na člověku je přeci jasný, zajímal mě tenhle konkrétní případ - viz reply to KODOS...
    KODOS
    KODOS --- ---
    XCIDER: Nededi se to jo??Tak to sem uplne vedle.A s tim utlumenym cholerikem=flegmatikem jsi me celkem rosekal..posledni dobou na sobe pozoruju obcasny flegmaticky reakce...Jak se vyhnu tomudle?
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    KODOS: povaha se genama rozhodne nededi, jestli jsi cholerik po fotrovi, tak jen proto, ze kopirujes jeho vzor chovani. jediny reseni imho je na sobe zapracovat a uvedomovat si, kdy se v tobe "ozve fotr" a zareagovat jinak. huleni sice muze docasne afektivitu tlumit, ale nemyslim ze by to bylo dobry reseni (utlumenej cholerik = flegmatik)
    KODOS
    KODOS --- ---
    Moje telo tu latku pobira bez problemu a psychika? Kdyz jdu do ulic nebo do knajpy tak se radsi zhulim a pak to vsechno nejak lip pobiram...lidi mi asi prijdou min na facku....Jit prave do hospody nezhulenej tak mam akorat ze vsech nervy a vsichni me vytacej malickostma.To mam ale vrozeny si myslim.Fotr je tezkej cholerik a clovek svoje geny proste nezapre.Huleni mi ale prave pomaha tu cholericnost potlacovat..
    LENGYANG
    LENGYANG --- ---
    Ale myslim, ze vetsinou zalezi na cloveku, si predstav nekolik lidi huli jeden model - nekomu zacne bejt blbe, nekdo je v pohode ...... spise je to o reakci tela na cizi latku v tela a psych. stavu. to jsou asi dva nejvetsi faktory
    LENGYANG
    LENGYANG --- ---
    zalezi na mnoho vecech a kazdej to ma jinak ...... chce to opatrne vyzklouset. Nekdo je holt citlivejsi a nekomu je to sumak. Ja patrim mezi ty citlivky ;-)
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    LENGYANG: Jj proto se ptam, zajímá mě jestli si dá brčko u piva nebo v klidu doma nebo na zahradě malinkatý jen tak pro prdel... Jestli u těch psych. potíží záleží na místě a rozpoložení, nebo to způsobuje marihuana jako taková nehledně na místo a dávku. Mam kamošku která se jednou přehulila a od tý doby má stopku a kdykoliv a zajakýchkoliv okolností si dá brčko tak to s ní skoro šlehne... Vim že to má blok v sobě a marihuana za to víceméně nemůže, ale zajímá mě jak to mají ostatní...
    LENGYANG
    LENGYANG --- ---
    ZUZIPA: www.konopijelek.cz u některých osob to muze byt spoustec psych. nemoci jako je např. schyzofrenie a pod. - doporucuju zjistit, jestli se v rodine nevysklytuje nejaka takovato geneticka indispozice, pokud ano nedoporucuji hulit.
    Co se týče momentálního psych. stavu, zalezí v jakém rozpoložení človek hulí, já obecne v hospodě nemůžu hluit vubec, taktež mi to vyvolava pocity tísně atd., ale na druhou stranu, někde v lese nebo na grilovačce je to moc fajn .....
    Myslím,že je to hodně indivuduální.....
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    CRAZYHEAD: A mohuli se optat v čem přesně mu to na psychiku škodí? A jaké "dávky" si "ordinuje"?
    CRAZYHEAD
    CRAZYHEAD --- ---
    Jeden známej z hospody, je mu už 51, má zelenej zákal a párkrát si s kamarádem zahulil a zákal se mu ohromně zmenšil. nevýhodu to má akorát tu, že mu hulení nedělá moc dobře na psychiku...
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    některé poslední příspěvky by se hodily spíš sem... [ co všechno se dá a nedá dělat pod vlivem THC? ]
    ENEMYS
    ENEMYS --- ---
    ZUZIPA: to na me nezabira. Ja vypnu moze jedine kdyz se fakt prekourim+par piv a jdu zaparit na drumec zkourenej, ze bych nepoznal vlastni matku
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    BRENDY: Jj když už mě neba tak si lajsnu Futuramu v kombu se Smolikama... Ale to už jsme u tematu Marihuana jako lek na workoholismus a jinou aktivitu aneb vypni mozek;)
    BRENDY
    BRENDY --- ---
    ZUZIPA: Koukam ze to mame nekdy uplne stejny. I s tim trpaslikem:)).. To je muj vecernicek uz nekolik let a na zhulenost primo natocenej..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam