• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    CRAZYHEAD
    CRAZYHEAD --- ---
    Jeden známej z hospody, je mu už 51, má zelenej zákal a párkrát si s kamarádem zahulil a zákal se mu ohromně zmenšil. nevýhodu to má akorát tu, že mu hulení nedělá moc dobře na psychiku...
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    některé poslední příspěvky by se hodily spíš sem... [ co všechno se dá a nedá dělat pod vlivem THC? ]
    ENEMYS
    ENEMYS --- ---
    ZUZIPA: to na me nezabira. Ja vypnu moze jedine kdyz se fakt prekourim+par piv a jdu zaparit na drumec zkourenej, ze bych nepoznal vlastni matku
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    BRENDY: Jj když už mě neba tak si lajsnu Futuramu v kombu se Smolikama... Ale to už jsme u tematu Marihuana jako lek na workoholismus a jinou aktivitu aneb vypni mozek;)
    BRENDY
    BRENDY --- ---
    ZUZIPA: Koukam ze to mame nekdy uplne stejny. I s tim trpaslikem:)).. To je muj vecernicek uz nekolik let a na zhulenost primo natocenej..
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    ENEMYS: Když se k tomu dokopem tak možná, ale většinou se najíme a vytuhnem na gauči u bedny nebo jiné monotóní činnosti nevyžadující nějakou námahu (ať psychickou či fyzickou)... Vyhovuje mi to na kreativní činnost, ale to taky jenom někdy - někdy na tim sedim a co s tim - po chvilce čučení to zabalim a du sjet trpaslíka nebo podobnou notoricky známou věc...
    ENEMYS
    ENEMYS --- ---
    ZUZIPA: Vazne? To nevnimas vsechno daleko vic?
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    ENEMYS: Se sexem mam opačné zkušenosti a s praci vlastně taky... Na mě pusobi jako totalni relaxant a jakakoliv činnost se mi stává táááák línou a zbytečnou;) Vlastně lék na přepracování;)

HLEN
    HLEN --- ---
    WARE: blabol ... je spousta veci, ktery pravidelny koureni zhorsuje ...
    ENEMYS
    ENEMYS --- ---
    Mam obcasm problemy se zadrhavanim a rychlou mluvou. Jakmile se zhulim, spise neco silnejsiho nez hulit neco dlouho a velke mnozstvi. Mluvim, ze bych mohl opet vyhravat recitacni souteze :)
    Jinak, kdyz hulim, dokazu vymejslet opravdu smysuplne veci. Vetsinu projektu, na kterych jsem delal jsem delal stylem, ze jsem si prichystal matrost hezky do vodarny a od 10ti hodin jsem jel az do rana, treba do 6ti a udelal jsem tam praci, ktera bych delal opravdu min. 3 tydny, pokud by mi vybec dosla.
    No a vubec nejlepsi je trava v sexu :) Jenom je problem, kdyz na Vas sousedka zvoni a busi v 5 rano, ze uz nevydrzi to narazeni postele o zed a vy ji ani v tom rausi neslysite :)
    WARE
    WARE --- ---
    Dřív jsem trpěl na hodně nepříjemný migrény, a od tý doby co hulim pravidelně, už se to nedostavilo ani jednou. Je to prostě medicína na všechno.
    LENGYANG
    LENGYANG --- ---
    Ahoj,
    odkaz na cca 20 minutovy rozhovor s Bushkou Bryndovou:

http://www.rozhlas.cz/radionaprani/archiv/?p_po=419

z 03.09.2008 10:54 Dámská jízda (ČRo České Budějovice)

DOWNLOAD - http://www.rozhlas.cz/radionaprani/archiv/_audio/00775919.mp3
    STREAM - http://www2.rozhlas.cz/stream/00775919.mp3
    HLEN
    HLEN --- ---
    ZUZIPA: v tom pripade na to at ma stastny stari je to dobra cesta imho :)
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    HLEN: U toho sme samozřejmě byly... Jde o to že je fakt stará a trpí asi nechutenstvim, ale to je z jinýho soudku;)
    HLEN
    HLEN --- ---
    ZUZIPA: no radsi bych zasel k veterinari ....
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    TENCOKACISTROMY: Nepoužívala bych to kdyby to nebylo nutný fakt to vypadalo že nám ta potvora umře vysílenim:(
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    Zajimave, zajimave ... treba to v budoucnu taky nekdy pouziju.
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    TENCOKACISTROMY: Každej večer jí dáváme - jinak by mrcha asi nežrala - no řikáme si že to jsou přeci jenom bylinky tak jí to nemůže uškodit - když se tim léčí nechutenství u lidí tak co by ne u zvířeny;) Je potom i taková veselejší mi přijde - zase začala vítat když někdo příde, zajde se pomazlit což už nedělala a je vidět že jí to celkově prospívá... No snad nám to vydrží...
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    ZUZIPA: dobre :)
    vydrzel mu ten apetit nebo jste mu museli zase "pomoct" ?
    HLEN
    HLEN --- ---
    ZUZIPA: cheche :D .... originalni reseni .... thumb up !
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam