• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    GIAA
    GIAA --- ---
    Prodam vodni dymku, dovoz Egypt, nevhodny svatebni dar. Balik zahrnuje 4x tabak (ruzne prichute, balicek s uhliky, dymku). Cena 700,-
    Tel: 608171639
    BIO23
    BIO23 --- ---
    dikaz všem
    RASTAMAYA
    RASTAMAYA --- ---
    Delala jsem konopnou mast a je to parada opravdu pomaha:-)
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    víš, jaký původ má ten třas? na to by to mohlo pomoct... jinak [ Varime z konopi - Fajfka kifu před snídaní dá muži sílu sta velbloudů na dvoře ]
    BIO23
    BIO23 --- ---
    HLEN: to já vím,ale mohlo by ho to hodit trochu do pohody...
    HLEN
    HLEN --- ---
    pomaha jenom na ZELENEJ zakal ... se sedym imho vubec nepomuze
    BIO23
    BIO23 --- ---
    XCIDER: no jo,to mi vůbec nedošlo...
    kde najdu postup přípravy čehokoliv smysluplného? ideálně z listů-ty ošefuju zdarma...
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    BIO23: caj je k prdu, do vody se nevylouhuje THC, ktery na ten zakal pomaha. Udelej dedovi maslo/olej/koralku
    BIO23
    BIO23 --- ---
    dá se udělat z listů čaj?případně jak?
    je to pro mého dědu,má 89let,na jednom oku se mu dělá šedý zákal(v tomhle věku neoperujou),má sílící třas jedné ruky...
    snad by mu tahle Boží rostlinka mohla trochu ulehčit...
    HLEN
    HLEN --- ---
    ZUZIPA: to je mi lito .... doufam, ze se s tim rychle srovnate ....

pokud te tyhle nalady nejak omezujou a mas problem si je sama resit, pak je nejlepsi zajit za odbornikem a ten ti upresni jestli mas a pripadne jak silnou depresi
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    HLEN: supa dik za info
    HLEN: Nevim zda trpim či netrpim na deprese (asi sam nejlepe vis ze je to slozitejsi diagnoza) ale pomaha mi to na "hysterii" jak tomu ja rikam. Ted nam umřel pejsek (nepomohly ani ty kapsle s konopim - stari holt nezastavis) a nedat si par brcek doma, tak se asi zblaznime...
    HLEN
    HLEN --- ---
    ZUZIPA: ale lek na "blbou naladu" to bejt muze ... pokud netrpis na opravdovy deprese
    HLEN
    HLEN --- ---
    ZUZIPA: jo prvni dva-tri roky to na akutni stavy pomahalo moc dobre .... ale dlouhodobe je to imo neudrizitelny
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    HLEN: A dočasně to mělo efekt? Mě totiž hulení funguje jako dočasný antidepresivum - mam problem, zahulim si a od problemu se citove odpoutam a jsem schopna ho resit realne... (Vim ze to neni deprese jako takova)
    HLEN
    HLEN --- ---
    ZUZIPA: no ja si dlouhodobe lecil deprese pravielnym uzivanim travy a musel jsem prestat po tom, co se tyhle stavy rapidne zhorsily a dostavila se i obcasna paranoia ... takze depresivnim lidem radim THC nebrat ....
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    LENGYANG: Zajimavy - kam tim totiz mirim - zajimalo by me zda jsou zmeny ny psychice pri uzivani konopi zpusobeny marihuanou jako takovou (myslim jednoráz. dávkou) nebo jsou to zmeny zpusobene pravidelnym uzivanim... Čili jestli můžu někoho "léčit" i když neni psychicky uplne v poho a neublížit mu...
    Ty deprese jsou fakt zvlastni... Znam lidi co když si daj brčko tak se občas hoděj do depres naldy - jakože bilancovani nad životem atp., ale to je prave dle meho zapricineno tim dlouholetym uzivanim...
    LENGYANG
    LENGYANG --- ---
    PS: babicka neni pravidelný uzivatel THC, ale casto ji jednorázově pomůže
    LENGYANG
    LENGYANG --- ---
    ZUZIPA: Moje babicka ..... huleni (v jidle) ji pomaha na pohybove ustoji a na zazívání vcelku prokazatelne, obcas se vsak dostavi dost hluboka depres ...... zalezi na kavlite travy a psych. jak jsem to parkrat zminovala.
    LENGYANG
    LENGYANG --- ---
    KODOS: nehulit ! ;-) nebo sehnat lepsi model ...
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    XCIDER: To už v jiné debatě jsme to je jiná vesnice;)
    KODOS: Tohle sem taky nemyslela - chtela jsem jenom znat ten konkretni pripad cloveka kterymu huleni zdravotne pomaha a psychicky škodí - šlo mi o to že jde očividně o člověka kterej nehulí denně tudíž asi nejde o dlouhodobou intoxikaci nebo o postupný změny na psychice, ale o okamžitou jednorázovou reakci...
    LENGYANG: to že zaleží na člověku je přeci jasný, zajímal mě tenhle konkrétní případ - viz reply to KODOS...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam