• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    HROSE
    HROSE --- ---
    nezkousel jste nekdo kombinaci konopi s olivovym olejem? Slysela jsem, ze je to taky dobre, funguje to podobne jako mast, ale recept neznam...
    HROSE
    HROSE --- ---
    DAW:zajimave, kolik te aloe se tam dava? A jen gel, nebo se rozmixuji cele listy?
    SWINE
    SWINE --- ---
    pripominam ze dnes: live stream konceru pro podporu www.konopijelek.cz na http://94.230.146.166/kjl/
    DAW
    DAW --- ---
    Ahoj,
    jak jsme se tu nedávno bavili o kombinaci aloe vera a konopí, tak v novym konoptikonu jsem objevil recept:

Postupuje se podle standardních kroků pro výrobu konopné masti, akorát přibyla část, kdy se mast nechává schladnout a do chladnoucí masti se přidá na kaši rozmixovaná aloe (mast musí být co nejvíc chladná jak to jen jde). Asi po týdnu v temnu a chladu se mast znovu rozpustí (nikoli rozehřeje, to by uškodilo účinku aloe! - opět co nejnižší možná teplota, která musí být dosažena, aby to teklo) a mast se přefiltruje přes plátno.

Přeju hodně štěstí s pokusy...
    Btw. nemáte někdo aloe vera, kterou byste mohli věnovat (či levně prodat)? Moje umrzla :-(
    Počítám, že mast budu vyrábět v období několika dalších týdnu, takže si můžete počkat a já pak napíšu jak to dopadlo... ještě ale musim sehnat tu aloe...
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    SHEALA: při zevním použití se zhulenost neprojeví vůbec, max. tě trochu brní koleno :)
    CLOVICEK
    CLOVICEK --- ---
    SHEALA: memu dedeckovi tlumi bolesti z artritidy docela spolehlive, resp. může se postavit na nohy. Ma to v kolenou a ted uz i v kyclich, ale maze si ty klouby a dela zabaly z listí a pochvaluje si to dost.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    da se mast z konopi pouzit na zmirneni bolesti pri atroze (artritide) ? pokud jo, prijde mi to vic bezpecny nez se patlat kortokoidy. Pochopitelne radsi bych byla aby se ten stav zhulenosti moc neprojevil.
    VYTVARNICE
    VYTVARNICE --- ---
    Na netu jsem našla jak se vyrábí kapky, ale dají se někde koupit? Potřebuju zkrotit Crohna.
    HLEN
    HLEN --- ---
    SCHIFFI: jj ... bud prasky nebo hulo ... zaroven to neni nejlepsi napad
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    HROSE: rádo se stalo, dám to časem do záhlaví...
    HROSE
    HROSE --- ---
    SCHIFFI: diky za tip :)
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    HROSE: nevim, jestli když bere prášky na psychiku (antidepresiva?), jestli je dobrý hulit... Každopádně na třas rukou mari určo pomáhá- viz http://www.cadpress.sk/marihuana.htm (kniha se dá půjčit v knihovně a jdou tam mimo jiné i obrázky ohledně třesu rukou)
    HROSE
    HROSE --- ---
    ZUZIPA: to by asi mama nemohla... :)
    HROSE
    HROSE --- ---
    SCHIFFI: Parkinsona ne, mama bere naky prasky na psychu, a asi to ma z toho... Vim, ze se thc vaze na tuky, ale kolegyne rikala, ze jeji deda si dela caj a pomaha mu to, tak nevim...
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    HROSE: i hulení by na to mělo pomoct... jak jsem pochopila tak se nevyhneš stavu "zhulenosti"...
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    HROSE: jestli myslíš Parkinsona, tak pomáhá- kámoščin děda to jedl normálně v bábovkách... v čaji se ti toho moc nevylouhuje. thc se rozpouští v tucích a alkoholu..
    HROSE
    HROSE --- ---
    ahoj, nevite, by slo nejak uzivat konopi na tres rukou? Slysela jsem, ze na to pomaha caj z konopi, ale to se mi moc nezda, co si o tom myslite?
    DAW
    DAW --- ---
    KUATO: Díky.. to slovo jsem do této doby neznal..
    IRO
    IRO --- ---
    Přednáška Lumíra Hanuše o konopí jako léku: http://www.adiktologie.cz/download/2352/hanus-prezentace.pdf
    KUATO
    KUATO --- ---
    DAW: galenika (v 2. pade galenik :o)

nejedna se o jednu knihu, dam dohromady seznam par kusu a poslu ti (ten seznam :o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam