• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    RBLS: dala bych tam sušené - ta voda v čerstvém konopí by tam dlouhodobě mohla dělat neplechu (kvašení, hnití apod)... Ale jistá si tim nejsem jen můj názor;)
    RBLS
    RBLS --- ---
    chci naložit do olivového oleje konopí je potřeba sušené, čerstvé bo je to jedno? Chci pak použít dál do koupele a na výrobu mejdýlek.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    vsechno je to o penezich.....
    KUATO
    KUATO --- ---
    DAW: :o)) a co teprve az clovek umre a v bardu nahledne svuj zivot tak-jak-je, ze byl jedna velka lez, a ze to uz nelze opravit. to musi byt mazec :o))
    DAW
    DAW --- ---
    KUATO: Mění se to, to je fakt, i když si myslím, že ty ibuprofeny furt dost frčej... a nejenom tohle, nejvíc jede asi chlast, kafe a cukr - tři těžký drogy s kterejma ve srovnání je marjána asi tak na úrovni zelenýho čaje... Ale možná, že v tom bude ještě něco jinýho.. napadá mě pár věcí, např. převzít starost o své zdraví do vlastních rukou - převzít svůj život vůbec do svých rukou - začít se zamejšlet nad myšlenkama a pocitama, který se objevujou, když jsi zhulenej... myšlenky, který tě nutěj zvažovat svoje jednání, vnímat své vlastní pocity, který ti ukazujou směšnost soupeření a agresivity ... co víc může nasrat ty debílky tam nahoře, než někdo, kdo jim řekne "já vám na to seru, vaše obleky, přetvářky, prázdný fráze a sebklamy mě přijdou nanejvýš tak směšný"... no nenasralo by tě to, kdybys celej život sám sebe znásilňoval kvůli tomu, aby ses dostal k moci, kvůli tomu bys se přetvařoval, předstíral všechny svoje pocity, podváděl lidi okolo sebe, díval se, jak z tvejch dětí vyrůstaj sobecký rozmazlený kreténi... a to všechno kvůli čemu? .... No a tak dále... není nad to si pořádně zanadávat takhle po ránu :)
    KUATO
    KUATO --- ---
    DAW: imho je stavajici stav neudrzitelny - ale nutne se meni k lepsimu diky generacni vymene. umiraji lidi, kteri maji cigarety, chlast, ibuprofeny a jiny farmaceuticky zmastovadla jako veci v pohode a vsechno ostatni odsuzujou jako "drogy" tzn. veci, ktere "kdyz si budes pichat, tak zkoncis pokerovany pod mostem v papundeklove krabici od lednicky" a naopak pribyvaji lide, kteri maji mene predsudku a vice zkusenosti se "zakazanou zonou".
    BUCI
    BUCI --- ---
    v tydle dobe je to spis legálně ilegální
    DAW
    DAW --- ---
    Hele a teď si představte, že se jim na to prostě vyserem všichni najednou. Přestaneme se omezovat svejma paranoiama a přemejšlenim co by kdyby. Co s náma udělaj? Co vůbec můžou dělat se stotisícem lidí, kteří odmítnou tyhle jejich zákony poslouchat? A vlastně proč by vůbec měli něco dělat? (Když teda pominu kolik peněz si ty kurvy nakradou díky tomu, že jsou tyhle věci ilegální.)
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    CELULITIDA: i kdyby ti to do pokoje teleportovali mimozemstani a chtela jsi to zadarmo darovat potrebnym lidem na lecebny ucely, tak bohuzel mas zatim v teto zemi smulu a jsi pravne postizitelna. navic zadny pestovani neni legalni, ani pro lecebny ucely, ani zadny jiny. jen ted existuje realna moznost, ze kdyz ti nedokazou nic jinyho, tak te nezavrou a nezpokutujou.

nerikam to proto, ze bych chtel prudit. nic proti pestovani, uzivani (pro jakekoliv ucely) ani prodavani nemam, ale timto pristupem muzes velice lehce narazit (a imho uplne zbytecne).

/* a nakonec nas prosim nekdo ze spravcu smazte, at tu zbytecne nestrasime :) */
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    tak a všichni mi ukážou občanky. kontrola :))
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    a jinak já nic. našla jsem to venku na ulici, fuj :)

btw. nechápu jak může být legalizované pěstování pro léky tedy. ale nebudu rušit a zase jdu :)

hezký den.
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    přesně to je mi strašně líto :o)
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    To je praxe DEA.:) u nas snad zatim jeste nemozne..
    DAW
    DAW --- ---
    TENCOKACISTROMY: Třeba je z PČR a snaží se nalákat nějaký narkomany, který potom zatkne ;)
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    CELULITIDA: tobe je lito, ze se o tebe nezajima PČR, ze to takhle hlasis na webu, vid?
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    FUNLOCO
    FUNLOCO --- ---
    Zdravím. Legalizace.cz začíná od poloviny září vydávat časopis LEGALIZACE. Bude distribuovaný v České republice a na Slovensku v široké síti growshopů a dalších míst. Je zdarma a světlo světa spatří už příští týden.

Ale proč to píšu. Stále hledáme redaktory, kteří by měli zájem pro nás psát články o všem možném týkajícím se konopí - léčba, legislativa, technické využití, výzkum, kauzy, pěstování, kultura aj. Samozřejmě za každý text, který využijeme v magazínu nebo na stránkách legalizace, zaplatíme. Zájemci prosím pište na redakce@legalizace.cz. Moc dík
    BUCI
    BUCI --- ---
    MIRIS: taky myslim..
    INXS
    INXS --- ---
    dík :)
    DAW
    DAW --- ---
    INXS: No je fakt, že se dělaj i přípravky bez THC a CBD, ale to taky hodně záleží na co to člověk potřebuje. Pochybuju, že by ti bez těchto látek pomohly např. na bolest při rakovině. Nebo na snížení napětí u parkinsona.. A pak samozřejmě platí, že čím líp to funguje na zhulení, tím líp to funguje i jako medicína = nechat to hezky pěkně dozrát a beze spěchu nasušit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam